VIDEO: Sulík a Krajniak: Polícia by mala dodatočne udeliť pokuty účastníkom protivládneho protestu za nenosenie rúšok

27.11.2020 | 21:16
  31
Minister hospodárstva Richard Sulík (SaS) spoločne s ministrom práce Milanom Krajniakom (Sme Rodina) reagovali na účastníkov protivládnych protestov ignorujúcich nasadenie rúšok.

V diskusii na Denníku N sa stretli minister práce Milan Krajniak a minister hospodárstva Richard Sulík. Tí, okrem viacerých tém okolo koronapandémie riešili aj posledný protivládny protest, ktorý sa konal 17.novembra 2020 a prišlo naň približne 20-tisíc ľudí.

Moderátor diskusie sa hostí opýtal, prečo polícia nezasiahla a neudelila pokuty protestujúcim, ktorí nemali na tvárach rúška. Sulík najprv odpovedal, že kvôli veľkému počtu účastníkov to prakticky nebolo možné zrealizovať: „To, že teraz neboli pokutovaní za rúška tí, čo ich nemali, tak áno, zjavne mali byť, ale každopádne, polícia tieto protesty zvládla dobre,“ povedal Sulík a dodal, že si myslí, že pokuta vo výške 1650 eur je príliš vysoká a mala by sa znížiť.

Milan Krajniak zašiel ešte ďalej a myslí si, že polícia by pokuty predsalen ešte mala udeliť dodatočne: „Nebolo to fér voči tým, čo pravdidlá dodržujú, a preto verím, že polícia zdokumentuje tých, ktorí porušli pravidlá, tak ako hocikoho iného na ulici, ktorého prípadne zastaví. Tak by to bolo fér.“

Následne si zobral do ruky mikrofón Sulík a súhlasne prikývol: „S čím mimochodom súhlasím, jasné, keď bude teraz možné, tie pokuty dodatočne udeliť, nech sa udelia, v rozumnej výške.“

Minister hospodárstva Richard Sulík (SaS) spoločne s ministrom práce Milanom Krajniakom (Sme Rodina) reagovali na účastníkov protivládnych protestov ignorujúcich nasadenie rúšok:

Celú debatu si môžete pozrieť TU.

Zdroj: magazin1.sk / InfoVojna


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti