VIDEO: Starosta Dvorov nad Žitavou vyzval vládu okamžite otvoriť ekonomiku, inak umožní vo svojej obci otváranie prevádzok napriek sankciám

06.04.2021 | 16:01
  11
Branislav Becík vyzval vládu Eduarda Hegera, aby okamžite začala otvárať ekonomiku. Pokiaľ tak neurobí, on začne podporovať otváranie prevádzok vo svojej obci aj za cenu sankcií.

Starosta Dvorov nad Žitavou Branislav Becí na sociálnej sieti uviedol, že za ostatných 16 dní nebol v obci s 5-tisíc obyvateľmi zaznamenaný ani jeden pozitívny prípad korona vírusu. V tejto súvislosti položil otázku, prečo nemôžu byť malé obchody, prevádzky a služby otvorené. Poukázal pritom na susedné Rakúsko, ktoré oznámilo fixné termíny otvárania prevádzok.

„A už vôbec nie je férové, že veľké nadnárodné reťazce sú permanentne otvorené. Ako keby nikomu neprekážalo, že tu bohatnú na úkor našich živnostníkov, ktorým vláda bráni podnikať. Naše malé obchody a prevádzky musia byť mesiace zavreté. Prevádzky, ktoré si vedia oveľa lepšie regulovať zákazníkov, kde by tým pádom bolo oveľa menšie riziko šírenia pandémie! Ľudia, majme rozum!,“ dodal Becík.

Zdroj: YouTube / InfoVojna


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti