VIDEO: Stanke a Kemka sú zarazení názormi programového šéfa RTVS Mareka Ťapák o manipuláciách na protestoch

11.06.2018 | 15:54
  0
Herci tak reagovali na Ťapákov rozhovor, ktorý poskytol portálu Omédiach.

Stanovisko Richarda Stankeho a Juraja Kemku k vyjadreniam Mareka Ťapáka o manipulovaní protestov:

Obaja odmietajú vyjadrenia nového programového riaditeľa RTVS Mareka Ťapáka, že by manipulovali davy na protestoch svojimi príhovormi. "Som zarazený, že takéto názory má práve Marek Ťapák. Neviem, či neho, keď mal nejaké prejavy na námestiach, či ho niekto riadil, mu niekto radil, či nebodaj ho za to platil," povedal Stanke.

„Už sa spájali gardisti za Slovenského štátu, gardisti sedávali s komunistami v Štefánke, z gardistov sa po roku 1948 stávali najhorlivejší komunisti, z komunistov sa po 1989 stávali najhorlivejší nacionalisti a tí najväčší katolíci. A vidíme, že pokým sa zlo jasne nepomenuje, tak relevantnosť názorov sa prenáša z generácie na generáciu, a preto dodnes sme sa nevyrovnali so Slovenským štátom, s gardistami, doteraz neboli potrestaní komunisti, ktorí spáchali zločiny. Prenáša sa to vlastne až k Mečiarovi a až do dnešných dní,“ dodal herec na margo Ťapáka.

„Moji kolegovia (herci) majú právo na svoj názor, ale že tam je príliš veľa hystérie. A povedal som aj to, že ako herec, keďže pracujem s emóciami, že si viem predstaviť istú dávku manipulácii z toho hľadiska,“ uviedol Ťapák ohľadne protestov Za slušné Slovensko.

Zdroj: facebook.com/projektn.sk


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti