VIDEO: Slovensko je v bezprecedentnej kríze a Matovičova vládna koalícia rieši komunizmus. Tak ako Hitler v 30. rokoch v Nemecku

23.09.2020 | 12:59
  39
Podpredseda Smeru-SD Ľuboš Blaha reagoval na novelu zákona o nemorálnosti a protiprávnosti komunistického systému z dielne koaličných poslancov.

Slovensko je v bezprecedentnej kríze, ekonomika padá, ľudia prichádzajú o prácu, všade chaos a nenávisť, každý deň nové kauzy Igora Matoviča či Borisa Kollára - a čo rieši vláda? Komunizmus.

Áno, pokojne si pretrite oči, nesníva sa vám to - oni 22. septembra 2020 riešia komunizmus.

1. Dnes od rána do tejto chvíle v parlamente riešili svoje zákony, podľa ktorých odsudzujú reálny socializmus, ktorý nazývajú komunizmus, lebo nepoznajú ani len význam slov. Zjavne im niekto zabudol pripomenúť, že už 31 rokov tu funguje kapitalizmus.

2. Doteraz som im vysvetľoval, že naposledy takýto hon na komunistov organizoval istý Adolf v 30.rokoch v Nemecku - toto sa vracia späť. Namiesto toho, aby riešili krízu, prenasledujú ľudí za iné názory.

3. Podpredseda NR SR Juraj Šeliga to povedal na rovinu - chcú nástroj na to, aby mohli kriminalizovať "rôznych Blahov". Takto dnes funguje pravicová vláda - vytvárajú si účelové zákony na likvidáciu opozície. Toto je Lex Blaha. Šialené.

4. Podľa tohto zákona nebude možné postaviť pomník takým velikánom, ako je Laco Novomeský, Miroslav Válek či Vlado Mináč. Nebude sa dať pomenovať ulica po hrdinovi z druhej svetovej vojny generálovi Svobodovi. Ani po Vladovi Clementisovi. Ani po Jánovi Smrekovi.

5. Toto všetko idú zakázať. Kádrujú, nenávidia, stavajú inkvizičné tribunály - kriminalizujú naše osobnosti, ktorým nesiahajú ani po členky.

6. Najvtipnejším momentom je, že zákon predkladá aj Ondrej Dostál, ktorý sám pôsobil v Socialistickom zväze mládeže a bol teda predstaviteľom "komunistického režimu", ktorý je podľa jeho zákona zločinecký - on vlastne sám seba označuje za zločinca. To nevymyslíš, to je Dostál.

7. Predstaviteľom bývalého režimu bol aj Andrej Kiska, ktorý bol predsedom podnikovej zväzáckej organizácie. Ján Budaj to dokonca dotiahol na agenta ŠtB. A Marián Leško patril k dvorným ideológom marxizmu-leninizmu v Novom Slove.

8. A táto sorta ľudí ide zo mňa robiť kriminálnika iba preto, že si myslím, že počas bývalého režimu tu bolo aj kopu dobrých vecí. Že ľudia mali robotu, bývanie, že sa tu budovala krajina, že deti vyrastali ďaleko bezpečnejšie... Spolu so mnou si to myslí takmer 40% Slovákov - to ich všetkých zavrú?

9. Áno, aj medzi predstaviteľmi bývalého režimu bolo množstvo zlých a nemorálnych ľudí - napokon, Kiska, Budaj či Dostál sú výbornými príkladmi. Ale kvôli tomuto označovať celý režim za zločinecký? To hádam nie!

10. Mimochodom, podľa ich logiky je zločincom aj Alexander Dubček, lebo v zákone jasne píšu, že všetko, čo bolo medzi rokom 1948 a 89, je nemorálne. Takýto útok na Dubčeka tu ešte po roku 89 nebol - toto je jednoducho zvrátené.

Za slobodu, za pravdu, za možnosť vyjadriť svoj názor. Žijeme v temných "demokratických" časoch, kedy už aj za toto treba bojovať.

Zdroj: Facebook Ľuboš Blaha / InfoVojna


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti