VIDEO: Slovensko čaká povstanie. Potrebná je obeta, odvaha a organizovaná stratégia v rámci odporu proti protektorátnej výkonnej moci

24.09.2021 | 21:21
  38
Šéfredaktor a vydavateľ magazínu Zem&Vek Tibor Eliot Rostas vo svojom videoblogu o smrteľných preparátoch, ktoré bezprecedentným spôsobom zabíjajú množstvo ľudí a nevyhnutnej a potrebnej reakcii na tieto zločiny.

Ciele použitia experimentálneho preparátu pod označením vakcína sú verejnosti skryté a navonok sa prezentujú ako nevyhnutné k udržaniu verejného zdravia, mnohí ale poukazujú na súvislosti s eugenickými plánmi zníženia populácie tak, ako o tom hovoria extrémne vplyvné think tanky typu Rímsky klub a podobne.

Aj slovenská vláda, ministerstvo zdravotníctva, úrad verejného zdravotníctva, pandemická komisia a mnohé ďalšie inštitúcie štátneho aparátu ignorovali a ignorujú realitu, ktorú im ukazujú mnohí vedci a nútia vlastné obyvateľstvo k aplikácii neznámych preparátov, ktoré môžu viesť k vážnemu ohrozeniu zdravia vedúcemu až k smrti.

Toto sú tak závažné podozrenia, aké história nepozná a svojimi rozmermi presahujú koncentračné tábory, ktoré prinieslo britské impérium vo vojne s Búrmi a neskôr nacistické Nemecko.

Z tohto hľadiska je konanie štátnych inštitúcií od marca v roku 2020 v rozpore s ústavou páchajúce najzávažnejšie organizované kriminálne činy, aké sú na našom území historicky známe.

Aké je naše skutočné východisko z tejto situácie?

Zdroj: YouTube Zem&Vek


Zaujíma nás Váš názor:

Tipy a rady


 

Zaujímavosti