VIDEO: Sidney Powellová o nových informáciách ohľadom volebného podvodu počas prezidentských volieb v USA a angažovanosti Sorosa a jeho ľudí

21.12.2020 | 11:51
  10
Bývalá federálna prokurátorka, uznávaná právnička, autorkou bestsellerov a obhajkyňa generála Michaela Flynna prehovorila o súčasnej situácii v programe Lou Dobbs Tonight na Fox News.

Sidney Powellová o nových informáciách ohľadom volebného podvodu počas prezidentských volieb v USA:

Sidney Powellová: Napísali programy Smartmatic a vyvinuli automaty Dominion, do ktorých dali kontrolný modul umožňujúci ľuďom prihlásiť sa do nich, a manipulovať voličskými hlasmi, dokonca aj teraz ako sa to deje. Nachádzame o tom čoraz viac dôkazov. Už máme celé hromady ozajstných dokumentov zo Smartmaticu a Dominionu, vrátane dôkazov o tom, že to celé naplánovali a vykonali.

Vieme, že len pár týždňov pred voľbami dostala Smartmatic 400-miliónov dolárov z Číny, že sa na tomto úsilí podieľal George Soros, lord Malloch Brown bol jeho súčasťou, a ďalší ľudia z Dominionu, Eric Coomer, človek, ktorý je tiež držiteľom patentov na niektoré zo softvérov, a zdá sa mi, že to celé riadil zo svojej kancelárii v Denveri.

Vieme, že jeden človek zo Smartmaticu odišiel do texaského okresu Tarrant, a zmenil ho na modrý. Po tom, čo tam bol konateľ spoločnosti Smartmatic,
sa okres Tarrant z ničoho nič údajne zmenil na modrý.

Máme dôkazy o tom, ako obracajú hlasy, ako to navrhli tak, aby sa hlasy obracali,
a že sa všetko odohralo presne tak, ako sme hovorili.

Lou Dobbs: Aké dôkazy ste získali? Na základe čoho ste došli k tomu,  že títo štyria ľudia sú prepojení?

Sidney Powellová: Nuž, stále vyhodnocujeme obrovské množstvo dokumentov, ktoré máme, ale máme záznam ich spoločnej komunikácie, a najrôznejšie druhy správ, ktoré naznačujú, že boli do toho zapletení.

Ide o obrovské množstvo doplňujúcich informácií, ktorými sa musíme prehrýzť, a nemáme ich dlho, ale budeme ich postupne zverejňovať, každý deň budú vychádzať nové, a tiež o prepojení Číňanov s ďalšími štátmi, ktoré na nás zaútočili v tomto obrovskom kybernetickom Pearl Harbori, ako to my nazývame.

Lou Dobbs: Jorge Rodriguez, chcem si to rozobrať, dáme to na obrazovku, aby ľudia lepšie chápali, o kom hovoríme, pretože sú to mená, ktoré väčšina z nás nepozná.
 
Vy ste povedali, že venezuelčan Jorge Rodriguez, bývalý venezuelský minister pre komunikáciu, je vodcom tejto skupiny, generálnym riaditeľom podniku, ako ste ho vy nazvali. Aký máte dôkaz o tom, že tento bývalý minister pre komunikáciu mohol preniknúť do volebného systému USA, a vyvolať zmätok, a spáchať podvod, ktorého sme boli v roku 2020 očividne svedkami?

Viac v rozhovore so Sidney Powellovou:

Prepis rozhovoru si môžete prečítať TU.

Zdroj: lifenews.sk / InfoVojna

Zobraziť ďalšie

Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti