VIDEO: Servilní redaktori sa zabávajú so šľachtou, ktorá svojimi protiepidemickými opatreniami likviduje ekonomiku a slobody občanov

07.10.2020 | 13:45
  8
Takto vyzeral úvod zasadnutia vládneho kabinetu Igora Matoviča (OĽaNO) dňa 7. októbra.

Krátko pred šiestou ráno je na Úrade vlády veľmi živo. Premiér totiž zvolal schôdzu kabinetu na nezvyčajne skorú rannú hodinu. Nevylúčil, že by sa z toho mohla stať do budúcna aj tradícia.

„Chodievam spávať medzi dvanástou a druhou hodinou v noci a teraz to nebola výnimka, takže budeme si musieť na to zvyknúť,“ priznal predseda vlády Igor Matovič po príchode.

Ministri a premiér sa po príchode na Úrad vlády veselo zabávali a koketovali s redaktormi korporátnych médií. Minister obrany Jaroslav Naď (OĽaNO) dokonca novinárov pohostil čerstvým pečivom, aby neboli hladní. Zábava neskôr pokračovala priamo v zasadacej sále, kde si predstavitelia vlády robili selfíčka. Minister hospodárstva SR Richard Sulík (SaS) bol dokonca bez rúška. Polícia v jeho prípade však nezakročila, ako sa tomu stalo v utorok v bratislavskej električke, z ktorej príslušníci Policajného zboru SR odviedla ženu odmietajúcu si nasadiť náhubok. Viac TU.

Zdroj: InfoVojna / hnonline.sk

Článok súvisiaci s tematikou:


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti