VIDEO: Servilní korporátni redaktori koketujú s Matovičom o ignorovaní jeho vlastných protiepidemiologických nariadení

11.09.2020 | 16:24
  10
Predseda vlády SR sa svojim prístupom do očí vysmieva všetkým občanom Slovenskej republiky a redaktori korporátnych médií mu v tom sekundujú.

Premiér Igor Matovič sa vyjadril k medliazovaným informáciám, že na svadbe straníckeho kolegu Michala Šipoša nemal rúško a zabával sa na hostine so 150 hosťami. 
Hygienici pritom dlhodobo varujú, že podujatia s veľkým počtom účastníkov a zatvorené priestory sú najrizikovejšie pri šírení koronavírusu. 


Na svadbe bolo viacero politikov, vrátane ministra financií Eduarda Hegera či poslanca Jozefa Pročka. Na jednej zo skupinových fotiek vidieť, že jedným z mála, ktorý mal na sebe rúško, bol podpredseda parlamentu Gábor Grendel (OĽaNO), informoval portál tvnoviny.

"Svadba nebola tak, ako mala byť, ale cez rúško sa zle pije a je. Nechcete sa ani fotiť v rúšku. Áno, boli situácie, keď sme mali mať rúška a je mi ľúto a ospravedlňujem sa, ak sme ich nemali. Myslím si, že takto prebiehajú všetky svadby na Slovensku," povedal redaktorom Matovič a za účasť na svadbe bez rúška sa ospravedlnil.

Zároveň s úsmevom dodal, že sa doteraz nedal ani raz testovať na koronavírus. Zo svadby sa vraj neozval nikto, kto má podozrenie na COVID-19.

V nasledujúcom videu servilní korporátni redaktori koketujú s Matovičom o ignorovaní jeho vlastných protiepidemiologických nariadení. Premiérovo konanie a správanie servilných médií v úvode v krátkosti komentuje známy slovenský lekár MUDr. Igor Bukovský:

Zdroj: YouTube / InfoVojna


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti