VIDEO: Rómovia sa v Malackách brutálne pobili lopatami a krompáčmi

08.11.2019 | 16:24
  9
Polícia začala trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví v súbehu s prečinom výtržníctva.

Portál Plus 7 dní uverejnil brutálne video, v ktorom sa tlupa Rómov bije lopatami a krompáčmi.

Bitka, ktorá sa stala pred nákupným centrom Tesco sa údajne odohrala kvôli peniazom. Okoloidúci, ktorí sa v tom čase nachádzali na parkovisku tvrdia, že sa malo jednať len o 10 eur.

Na videu sa Rómovia brutálne bijú lopatami a krompáčmi. Jeden z nich odpadne na zem a nehýbe sa.

Video je vhodné len pre silné povahy a obsahuje vulgarizmy:

Polícia momentálne detaily bitky neprezradila. ,,Vami uvedeným prípadom sa v súčasnosti už zaoberajú policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Malackách. Poverený príslušník Policajného zboru začal trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví v súbehu s prečinom výtržníctva,'' prezradil nám hovorca polície Michal Szeiff po tom, čo sme im poslali video aktérov. 

 

V blízkosti Malaciek a to v Plaveckom Štvrtku v minulosti ostro rezonoval rómsky problém. Rómska osada v Plaveckom Štvrtku sa v roku 2011 dostala na titulné stránky novín. Vtedajší starosta obce ju totiž chce dať zbúrať, lebo bola nelegálna. Problém riešil aj vtedajší minister vnútra Daniel Lipšic.

Následne rómsky problém v Malackách a okolí mediálne utíchol. Obchodné centrum, v ktorom teraz nastal incident, je dlhodobo miestom, pred ktorým sa stretáva rómska komunita. Doteraz sa ale vzájomné spolužitie ľudí v lokalite zaobišlo bez väčších incidentov.

Správu aktualizujeme …

Zdroj: magazin1.sk / pluska.sk / pravda.sk / InfoVojna


Zaujíma nás Váš názor:

Tipy a rady


 

Zaujímavosti