VIDEO: Robert Fico o očkovaní a jeho následkoch: Experiment na ľuďoch a biznis farmaceutických firiem

15.06.2021 | 10:15
  8
Bývalý trojnásobný premiér Slovenskej republiky hovorí o experimentoch na ľuďoch v súvislosti s očkovaním proti koronavírusu.

Doc. JUDr. Robert Fico, CSc. zopakoval, že sa nedá zaočkovať. „Nebudem súčasťou reklamnej kampane farmafiriem vo svete,” povedal, prečo očkovanie odmieta.

Po otázke novinára či sa dá šéf Smeru očkovať bez zaváhania odpovedal: „Prečo by som sa mal zaočkovať, mi vysvetlite. Máte pocit, že som niekedy povedal, že sa dám? Cítili ste niekedy v mojej reči váhavosť, pán redaktor?” reagoval R. Fico „Samozrejme, že sa nedám,” odvetil.

„Bez emócií chcem povedať, že očkovanie je pre mňa osobná a nie stádovitá vec. Každý by sa mal rozhodnúť na základe informácií, len tieto informácie nedostávajú, Mám vám povedať, že moja známa v rodine, pomerne blízka rodinná príslušníčka krátko po očkovaní padla ako kabela a bola mŕtva? A môžem vám porozprávať veľa podobných prípadov, “ namietol R. Fico počas tlačovky.

„Nechcem nikoho strašiť, nech ľudia vedia, že to je z tejto stránky dobré a tu sú nejaké riziká. Nech ten človek si môže ísť a môže si vybrať z vakcíny, z ktorej chce, ale nech to robí dobrovoľne,” povedal ostro R. Fico.

Viac vo videu:

Zdroj: zemavek.sk

Zobraziť ďalšie

Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti