VIDEO: Riadiaci pracovník siete nemocníc o podvode menom Covid-19 a vytváraní paniky na uzurpáciu moci a ovládanie spoločnosti

15.12.2020 | 20:40
  6
Alex Jones rozoberá priznanie riadiaceho pracovníka nemocnice, že takzvaná "druhá vlna" čínskeho vírusu je úplný podvod, podobne ako zvyšok pandemickej hystérie.

Alex Jones rozoberá priznanie riadiaceho pracovníka nemocnice, že takzvaná "druhá vlna" čínskeho vírusu je úplný podvod, podobne ako zvyšok pandemickej hystérie

Riadiaci pracovník siete nemocníc z University of Pittsburgh Medical Center, ktorý prevádzkuje sieť 35 nemocníc v západnej Pensylvánii, opísal, ako bol posledný vzostuop prípadov Covid médiami zveličený. Počas tohto obdobia podľa neho počet hospitalizácií vzrástol z 96 na 600 lôžok, kde boli pacienti cez noc sledovaní a nedošlo k žiadnemu úmrtiu.

Médiá však budú hlásiť, že došlo k 600% nárastu počtu hospitalizácií, aby sa to zdalo hroznejšie a aby odôvodnil ďalšie uzatvárania. Napríklad, ak začnete s 5 pacientmi a skončíte s 25, médiá povedia, že došlo k 500% nárastu prípadov - znie to hrôzostrašne, však? Realita je však taká, že zo 600 hospitalizovaných pacientov nikto nezomrel. Takže ďalšie lockdowny by boli zbytočné a nestoja za ekonomickú devastáciu.

Zdroj: InfoVojna / infowars.cz


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti