VIDEO: Remišová opäť obnažila svoje IQ aj rečnícky talent, no náhle vypla tok prúdu svojich myšlienok. Svoju vyspelosť, sociopatické danosti a infantilnosť predviedol aj Matovič tykajúc novinárom

22.09.2021 | 11:59
  28
Na bleskovom rozhovore s redaktormi korporátnych médií predviedli svoje štátnické a rétorické schopnosti dvaja velikáni slovenskej politiky.

Ministerka a podpredsedníčka vlády Veronika Remišová sa včera pred kamerami postarala opäť o poriadny trapas. Srandu si z nej dokonca urobil aj novinár vetou „one time next time“ ktorou sa strápnil Igor Matovič v Bruseli. Upozornil portál Magazin1.

Remišová sa vyjadrovala k téme neprávoplatne odsúdeného bývalého špeciálneho prokurátora Dušana Kováčika a pustila sa aj do šéfa Smeru Roberta Fica. Na reakciu jedného z novinárov, či nevolí príliš silné slová, sa vicepremiérka Veronika Remišová zasekla a uvedomila si, že Kováčik sa odvolal a jeho odsúdenie ešte nie je právoplatné.

Požiadala novinárov, aby celý rozhovor nahrali ešte raz, no niektoré médiá prenášali jej prejav naživo:

Svoje mimoriadne štátnické schopnosti a rétorický talent predviedol aj Remišovej bývalý šéf v hnutí OĽaNO Igor Matovič, ktorý vo vláde svojho nominanta Eduarda Hegera zastáva pozíciu ministra financií:

Zdroj: InfoVojna


Zaujíma nás Váš názor:

Tipy a rady


 

Zaujímavosti