VIDEO: Redaktor Xaver Veselý to natrel mainstreamovým inkvizítorom: Prevzal si anti-cenu a zanechal im odkaz!

28.01.2020 | 16:20
  9
Ľuboš Xaver Veselý si ocenenie prišiel zobrať a nastavil porote zrkadlo.

Za silnej podpory Českej televízie bolo odvysielané predávanie anti-ocenenia Kyselý citrón. Toto „ocenenie“ získali Ľuboš Xaver Veselý, moderátorka Michaela Jílková a Jaromír Soukup. Čo spája tieto tri osobnosti? Vzopreli sa politickej korektnosti a to sa medzi presstitútmi a hlásateľmi jednej jedine pravdy nenosí. A tak ich mala čakať verejná mediálna poprava. Čo však páni z poroty nečakali, Ľuboš Xaver Veselý si ocenenie prišiel zobrať a nastavil porote zrkadlo:

„Ďakujem všetkým, ktorí ma sledujete, mám z toho radosť. Ďakujem vám porota, že strácate čas a pozeráte sa na moje moderovanie. Myslím, že verejnosť by ocenila, keby ste nám napríklad ukázali cestu, keby ste akoukoľvek pripomienkou povedali, ako to máme robiť. Zatiaľ ale taký hlas nebolo počuť. Jediné o čo sa snažíte, je zahanbiť nás tvorcov za výdatnej podpory televízie. A posledná veta: Môj projekt vzniká len z podpory ľudí. Nikto ho neplatí povinne pod rúžkou exekúcie. Vážení diváci ja vám ďakujem a vážení koncesionári, urobte si obraz.“

Kto je Ľuboš Veselý

Luboš Xaver Veselý, vlastným menom Lubomír Veselý, (* 25. decembra 1968 Brno) je český moderátor, novinár, spisovateľ, príležitostný herec, Youtuber a bývalý hudobník. Získal Cenu E. E. Kische, dva roky mal najsledovanejší a najpočúvanejší projekt v českom étere a zapísal sa do knihy rekordov.

Xaver sa tiež k situácii vyjadril vo svojom streame:

Zdroj: davdva.sk

Články súvisiace s tematikou:


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti