VIDEO: Recept ako si vyrobiť chutnejšiu a kvalitnejšiu Horalku, ako ľuďom ponúka majiteľ cukroviniek segregujúci ľudí na očkovaných a neočkovaných

19.08.2021 | 13:50
  12
Inšpirovať videom sa v reakcii na segregačné chúťky majiteľa Sedity môžu nielen pamätníci chutných oblátok, ale aj menší výrobcovia cukroviniek, ktorí by radi ponúkli svojim zákazníkom kvalitné výrobky.

Spolumajiteľ Sedity Pavol Jakubec pre Denník N povedal, že nezaočkovaní občania majú sedieť doma s tým, že slobodu si pichnutím vakcíny musia získať a zaslúžiť. Jeho vyjadrenia pobúrili väčšinu občanov Slovenska, ktorí sa rozhodli výrobky seredských Pečivární bojkotovať.

Viac v článku TU.

Segregačné chúťky spolumajiteľa známych cukroviniek zaregistrovali aj v susednej Českej republike, kde občania taktiež konzumujú viaceré výrobky od Sedity.

Český youtuber pod prezývkou Starej foter nedávno na svojom kanáli zverejnil v reakcii na stále horšiu kvalitu oblátok Horalky a Mila recept, ako si vyrobiť svoje vlastné, zdravšie, kvalitnejšie a chutnejšie.

Inšpiráciu môžu vo videu nabrať nielen pamätníci chutných oblátok, ale aj menší výrobcovia cukroviniek, ktorí by radi ponúkli svojim zákazníkom kvalitné výrobky.

Recept na Horalky:

200g nesolených pražených arašídů
150g másla
100g cukr moučka
2PL neslazeného kakaa
120g sušené plnotučné mléko
1/2 ČL vanilkové aroma

Recept na Milu:

250g máslo
150g moučkový cukr
250g sušené mléko
1čl rumové aroma
1/2 čl vanilkové aroma
čokoláda na vaření

Zdroj: YouTube Starej Foter / InfoVojna


Zaujíma nás Váš názor:

Tipy a rady


 

Zaujímavosti