VIDEO: Radičová volá po fyzickej likvidácii nositeľov iných názorov v radoch nepohodlných novinárov

14.01.2020 | 13:43
  24
Bývalá premiérka, exriaditeľka Nadácie otvorenej spoločnosti, v súčasnosti profesorka na Paneurópskej vysokej škole v Bratislave - Iveta Radičová a jej výrok o ľuďoch s nepohodlnými názormi.

V marci roku 2018 výkvet slovenských neomarxistickych politrukov odpovedal na otázky bývalej riaditeľky Sorosovej nadácie Otvorenej spoločnosti (OSF). Denník N, SME, Aktuality.sk, .týždeň a podobne si dovolili pred hŕstkou prítomných manipulovať a politicky zneužívať akademickú pôdu.

Títo novodobí, prízemní agitátori evidentne napojení na financovanie zo zahraničia hovoria o objektivite a kritickom myslení. Úbohosť ducha a neschopnosť diskutovať s názorovými oponentami je úplne priezračným dôkazom "profesionálnej" etiky takýto propagandistických štváčov.

Súčasnú situáciu využívajú na spúšťanie politických procesov vedúcich k odstráneniu iných názorov v Zem&Vek, Slobodnom vysielači alebo v Hlavných správach a iných nezávislých médiách. Tie dnes sleduje stále širšie auditórium odvracajúce sa od lží a manipulácií hlavného prúdu koordinovaného ľuďmi a financiami z tretieho sektoru. Soltész iných ako navzájom prepojených marxžurnalistov prirovnal k zhnitým jablkám, ktorých sa treba zbaviť. Na otázku ako, odpovedal Sorosov káder Radičová: fyzicky!

Debaty sa zúčastnili Marek Vagovič, Matúš Kostolný, Arpád Soltész, Braňo Závodský a Eugen Korda.

Pozrite si výrok Ivety Radičovej v nasledujúcom VIDEU:

 

Celú debatu si môžete pozrieť vo VIDEU:

Zdroj: YouTube Zem&Vek / InfoVojna


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti