VIDEO: Prvý týždeň novej vlády alebo plačko a narcista Matovič

29.03.2020 | 11:10
  3
Ťažko patologická osobnosť narcistického premiéra, hodenie rýchlotestov do Dunaja a pošliapavanie ústavy. Politický analytik a publicista Roman Michelko vo svojom videoblogu komentoval udalosti uplynulého týždňa.

Čo hovoria o novej vláde ich vlastní? Vyjadrenie Arpáda Soltésza o tom, čo si myslí o ľuďoch, ktorí kandidovali za OĽANO. Nikto zo 149 kandidátov sa nezmohol na odpoveď. Asi nemajú argumenty. Martin Mojžiš komentuje Eduarda Hegera ako vrchného pätolizača, poskok najväčšieho moralistu v galaxii a priľahlom vesmíre Štefana Hríba sa takto vyjadruje o Matovičových ľuďoch.

Prvý týždeň Matovičovej vlády sa niesol v znamení dlhých a nudných tlačoviek, ktoré vypovedali predovšetkým o ťažko patologickej osobnosti krajne narcistického Matoviča. Funkciu hovorcu vo všetkých rezortoch asi zrušia, lebo na všetko bude odpovedať len Matovič.

Zatiaľ dokázal len zásadne zhoršiť vzťahy s Čínou, hodiť do Dunaja rýchlotesty, ktoré si ihneď odkúpil Jan Hamáček, šialene predražiť testovacie sety. Z jedného testu dokázal „vytlačiť“ 18 eurovú vatu. Kam sa hrabe Ján Slota či Robert Kaliňák?

Okrem toho začína hrubé pošliapavanie ústavy. Koalícia hrubo protiústavne odvolala 5 členov Súdnej rady a nové politbyro už hľadá figúrky na zglajchšaltovanie súdnictva. Miesto nezávislej osobnosti na čele Najvyššieho súdu SR hľadajú nejaký klon koaličného pätolizača.

Okrem toho paranoja novej koalície sa prejavuje aj v tom, že chcú odpočúvať nás občanov. Zákon o odpočúvaní bol síce v parlamente trochu upravený, ale aj tak je hrubo protiústavný. Nová totalita pomaly začína.

Zdroj: YouTube Roman Michelko / InfoVojna

Články súvisiace s tematikou:


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti