VIDEO: Projekt Veritas & Explozívne tajné nahrávky od federálneho vládneho informátora k vakcínam proti covidu

27.09.2021 | 18:55
  0
Dňa 20.9.2021 vyšlo video, v ktorom nám sestrička z nemocnice v USA ukázala, ako sa u nich veci v dnešnej dobe majú.

Každý by mal mať možnosť si video pozrieť, preto sme pre Vás pripravili preklad videa spolu s prepisom textu, ktorý nájdete nižšie:

Prepis videa:

  1. September, 2021
  • Dr. Maria Gonzalesová, pohotovostná lekárka, ministerstvo zdravotníctva a sociálnych služieb USA: „Toto všetko sú keci. Teraz má [pacient] pravdepodobne myokarditídu v dôsledku vakcíny [proti covidu]. Teraz však nebudú [vláda] viniť vakcínu.“
  • Dr. Gonzalesová: “ Oni [vláda] nehlásia [nežiaduce vedľajšie účinky vakcíny proti covidu] … Chcú to zamiesť pod koberec.”
  • Deanna Parisová, registrovaná zdravotná sestra, ministerstvo zdravotníctva a sociálnych služieb USA: “Je hanebné, že [vláda] nezaobchádza s ľuďmi [s covidom] tak, ako sa má, ako by sa malo. Myslím si, že chcú, aby ľudia zomierali.”
  • Jodi O’Malleyová, insajderka a registrovaná zdravotná sestra, ministerstvo zdravotníctva a sociálnych služieb USA: Vakcína proti covidu „nefunguje, ako by mala“.
  • O’Malleyová: “Videla som tucty ľudí, ako prišli s nežiaducimi účinkami.”
  • O’Malleyová: “Ak [vláda] nezhromažďujeme údaje o očkovacej látke [proti covidu] a nenahlasujeme ich, ako potom môžeme tvrdiť, že je to bezpečné a schválené na použitie?”
  • O’Malleyová: Nebojím sa byť informátorkou, „pretože moja viera je v Boha, nie v človeka … Viete, čo by som to bola za človeka, keby som toto všetko vedela – toto je zlo na najvyššej úrovni. Máte FDA, máte CDC, obe inštitúcie nás majú chrániť, ale nad nimi je vláda a všetko, čo sme doteraz urobili, je nevedecké. “
  • O’Malleyová: “Koniec koncov, je to o vašom zdraví a to už nemôžete získať späť – a o vašej slobode a o živote v mierovej spoločnosti. Hovorím si: „Nie.“ Nie. Toto je kopec, na ktorom zomriem.“

[PHOENIX – 20. sept. 2021] Projekt Veritas dnes zverejnil prvé video zo svojej investigatívnej série o vakcínach proti covidu, v ktorom je dnes je dnes rozhovor s insajderkou z ministerstva zdravotníctva a sociálnych služieb [HHS], Jodi O’Malleyovou, ktorá pracuje ako registrovaná sestra v miestnom Indickom zdravotnom stredisku.

O’Malleyová povedala zakladateľovi Projektu Veritas Jamesovi O’Keefovi o tom, o tom, čo sa deje v jej zariadení federálnej vlády. Nahrala svojich kolegov z HHS, ako diskutujú o svojich obavách z novej vakcíny proti covidu, aby dokázala svoje tvrdenia:

Dr. Maria Gonzalesová, pohotovostná lekárka, ministerstvo zdravotníctva a sociálnych služieb USA: Problémom tu je, že nerobia štúdie. Ľudia, ktorí mali [covid] a ľudia, ktorí boli očkovaní – nevykonávajú žiadne testovanie protilátok.“

Jodi O’Malleyová, insajderka a registrovaná zdravotná sestra, ministerstvo zdravotníctva a sociálnych služieb USA: “Veru nie.”

Dr. Gonzalesová: “Každý o tom mlčí. Prečo?”

O’Malleyová: V miestnosti č. 4 máme toho chlapíka, ktorý v utorok dostal druhú dávku vakcíny proti covidu] a nevie lapiť dych. Takže? Teraz je jeho BNP zvýšená. D-dimer hodnota, ALT, všetky pečeňové enzýmy má zvýšené. Má zvýšené PTPTINR.”

Dr. Gonzalesová: “Zrejme má myokarditídu!”

O’Malleyová: “Áno!”

Dr. Gonzalesová: “Je to podvod. Zrejme má myokarditídu v dôsledku vakcíny.”

O’Malleyová: “Správne.”

Dr. Gonzalesová: “Teraz všqk nebudú [vláda] viniť vakcínu.“

O’Malleyová: „A vieš čo – je povinný to nahlásiť, však? Stalo sa to – 60 dní po tom, čo to zistil??”

Dr. Gonzalesová: “Musia to urobiť.”

O’Malleyová: “Ale koľko ich to naozaj urobí?”

Dr. Gonzalesová: “Nenahlasujú to.”

O’Malleyová: “Pravda!”

Dr. Gonzalesová: “Lebo to chcú zamiesť pod koberec..”

O’Malleyová vysvetlila túto konverzáciu dopodrobna počas svojho rozhovoru s O’Keefom:

James O’Keefe, zakladateľ Projektu Veritas: “V tomto prípade s Dr. Gonzalesovou, o ktorom pacientovi hovorila? Bez toho, aby ste povedali jeho meno.”

Jodi O’Malleyová, insajderka a registrovaná zdravotná sestra, ministerstvo zdravotníctva a sociálnych vecí USA: “Hovorila o tridsiatnikovi s kongestívnym zlyhaním srdca.“

O’Keefe: “Kongestívne zlyhanie srdca? V tomto konkrétnom prípade pacientov prípad nebol nahlásený?”

O’Malleyová: “Nie.”

O’Keefe: Boli aj iné prípady, ktoré nenahlásili? Alebo iba tento?”

O’Malleyová “Jasné, mnohé.”

O’Keefe: “Koľko ste ich videli (na vlastné oči)?”

O’Malleyová: “Oh, videla som tucty ľudí, ako prišli s vedľajšími účinkami [na vakcínu proti covidu].”

O’Malleyová: “Takže, za čo je zodpovedný každý jednotlivec – je zhromažďovanie údajov a ich nahlasovanie. Ak nezhromažďujeme údaje [o vakcíne proti covidu] a nenahlasujeme ich, ako potom môžeme tvrdiť, že je to bezpečné a schválené na použitie?”

Informátorka tiež nahrala nesúhlas Dr. Gonzalesovej s iným lekárom HHS ohľadom výskumu a nahlasovania v súvislosti s vakcínou proti covidu:

Jodi O’Malleyová, insajderka a registrovaná zdravotná sestra, ministerstvo zdravotníctva a sociálnych vecí USA: “Ako to, že po 18 mesaiacoch nemáme žiaden výskum? Nezdá sa vám to podozrivé?”

Dr. Maria Gonzalesová, pohotovostná lekárka, ministerstvo zdravotníctva a sociálnych vecí USA: “Ale áno, je to podozrivé.”

O’Malleyová: “Je to viac ako podozrivé.”

Dr. Dale McGee, pohotovostný lekár, ministerstvo zdravotníctva a sociálnych vecí USA: “Nie žeby žiaden nebol vykonaný. Žiaden nebol publikovaný. To preto..”

Dr. Gonzalesová: “Asi sa tak nestalo, lebo vláda nechce ukázať, že tá prekliata vakcína [proti covidu] je nah*vno..”

O’Malleyová hovorila s Deannou Parisovou, ktorá pracuje ako registrovaná zdravotná sestra v tom istom federálnom zariadení, pre porovnanie toho, čoho boli obidne svedkami ohľadom vedľajších účinkov pri vakcínach proti covidu:

Deanna Parisová, registrovaná zdravotná sestra, ministerstvo zdravotníctva a sociálnych vecí USA: Je hanebné, že [vláda] nezaobchádza s ľuďmi [s covidom] tak, ako sa má, ako by sa malo. Myslím si, že chcú, aby ľudia zomierali.”I

Jodi O’Malleyová, insajderka a registrovaná zdravotná sestra, ministerstvo zdravotníctva a sociálnych vecí USA: “Koľkých ste tu už videli, čo tu dostali vakcínu?”

Parisová: “Ktorí ochoreli z vedľajších účinkov? Mnohých.”

O’Malleyová: “Mnohých!”

Parisová: Tiež ste si to všimli?”

O’Malleyová: “To teda, a zaujímalo by ma, kto píše tie hlásenia do VAERS?”

Parisová: “Nikto, lebo trvá vyše pol hodiny vypísať tú prekliatu vec.”

Insajderka povedala O’Keefovi, čo ju viedlo k tomu, že sa stala federálnou vládnou infromátorkou.

„Prinútilo ma k tomu to, že som mala jednej noci hlavnú službu a jedna z mojich spolupracovníčok si dala vakcínu [proti covidu] pred dvoma týždňami, aj keď nechcela.“ Počas celej tejto pandémie pracovala na jednotke intenzívnej starostlivosti, ktorá bola do značnej miery covidovou jednotkou, “povedala O’Malleyová.

„Nechcela si dať vakcínu [proti covidu] kvôli svojmu náboženskému presvedčeniu a bola k tomu donútená. Nikto – nikto by sa nemal musieť rozhodovať medzi živobytím, tým, že bude ‚súčasťou tímu v nemocnici‘ a tým, či si dá pichnúť vakcínu [proti covidu] “.

O’Malleyová uviedla, že je dôležitejšie si posvietiť na korupciu, než sa báť odvety tých, čo sú pri moci:

James O’Keefe, zakladateľ Projektu Veritas: “Čo by ste odkázali ľuďom, ktorí sú v pozícii, že by mohli niečo zmeniť?”

Jodi O’Malleyová, insajderka a registrovaná zdravotná sestra, ministerstvo zdravotníctva a sociálnych vecí USA: “Myslím, že musíme niečo urobiť. To, čo kvári túto krajinu práve teraz, je duch strachu.”

O’Keefe: “A Vy máte strach?”

O’Malleyová: “Je to moja kariéra, viete? Ja tak ľuďom pomáham. Ale či mám strach ja? Nepovedala by som, že mám strach, lebo moja viera je v boha, nie v človeka. Mám dve staršie deti, ktoré sú už samostatné a ďalšie 12-ročné, o ktoré sa sama starám, ale čo by som to bola za človeka, keby som toto všetko vedela – toto je zlo na najvyššej úrovni. Máte FDA, máte CDC, obe inštitúcie nás majú chrániť, ale nad nimi je vláda a všetko, čo sme doteraz urobili, je nevedecké.“

O’Keefe: “Bojíte sa, že sa Vám pomstia?”

O’Malleyová: “Nuž, som federálny zamestnanaec. Ktorých ďalších federálnych zamestnancov vidíte, že by sa stali informátormi?

O’Keefe: “Ale svoju vieru vkladáte v Boha.”

O’Malley: “Amen. Koniec koncov, je to o vašom zdraví a to už nemôžete získať späť – a o vašej slobode a o živote v mierovej spoločnosti. Hovorím si: „Nie.“ Nie. Toto je kopec, na ktorom zomriem.“

Projekt Veritas vyzýva ďalších odvážnych informátorov, ako je O’Malleyová, aby prišli s informáciami o vakcíne proti covidu na VeritasTips@protonmail.com.

Projekt Veritas čoskoro zverejní ďalšie videá, ktoré odhalia vládne zdravotné agentúry a farmaceutické spoločnosti. Aby ste tieto nadchádzajúce videá dostávali priamo do svojej e -mailovej schránky, kliknite sem.

Zdroj: Občianska odborná komisia / projectveritas.com / YouTube


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti