VIDEO: Profesor Krčméry vs. Profesor Hrušovský: Debata o očkovaní proti Covid-19, kolektívnej imunite, delta variante a neúčinnosti vakcín

25.08.2021 | 08:45
  36
Debata odborníkov z protichodných názorových brehov - profesorom Vladimírom Krčmérym - odborníkom na tropickú medicínu a internistom, hepatológom a gastroenteorológom profesorom Štefanom Hrušovským.

Zatiaľ čo tretia vlna pandémie koronavírusu pomaly naberá na sile, Slovensko rieši problém s vakcináciou. Napriek tomu, že sa 50% dospelej populácie Slovákov už zaočkovalo, zvyšok buď vyčkáva alebo očkovaciu látku úplne odmieta.

Ministerstvo zdravotníctva začalo s vysvetľovaním najčastejších obáv, minister financií Matovič zas s nadšením spustil očkovaciu lotériu.

Stačí to na to, aby sme presvedčili dostatok občanov a mohli získať kolektívnu imunitu?

Nielen na tieto otázky sme hľadali odpoveď s odborníkmi z protichodných názorových brehov - profesorom Vladimírom Krčmérym - odborníkom na tropickú medicínu a internistom, hepatológom a gastroenteorológom profesorom Štefanom Hrušovským.

Debatu moderovala zástupkyňa šéfredaktora dennika Nový čas Denisa Fedoráková.

V tejto súvislosti treba pripomenúť, že namiesto verejnoprávnej RTVS sa odborná diskusia s odborníkmi odlišného názorového prúdu konala v štúdiu bulvárneho portálu.

Pozrite si celú debatu:

Zdroj: cas.sk / InfoVojna


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti