VIDEO: Povinné očkovanie je odporný fašistický nápad za všetkými čiarami protiústavnosti. Neborák Heger iba verklíkuje to, čo niekde započuje a správa sa ako trojročné decko so zápalkami, vyhlásil Fico a varoval premiéra pred peklom, ktoré môže do jari v spoločnosti vyvolať svojim neuváženým konaním

20.11.2021 | 18:55
  26
Predseda Smeru-SD Robert Fico vyzval premiéra Eduarda Hegera (OĽaNO), aby sa konečne začal starať o pacientov od okamžiku, ako sa dozvedia, že sú pozitívni a nerobil reklamu farmafirmám.

Podľa predsedu strany Smer-SD Roberta Fica je premiér Heger každým dňom väčší neborák, ktorý nič netuší, nič neriadi a o politické líderstvo nikdy nezavadil. Stačí, že niekde niečo započuje, hneď to opakuje.

„Ako Manna nebeská mu pravdepodobne prišiel rakúsky nápad povinného očkovania, tak ho okamžite, bez akéhokoľvek zaváhania a rozmýšľania zopakoval. Povinné očkovanie je nechutný, fašistický nápad a my v SMERe urobíme všetko pre to, aby na Slovensku nikdy neprešiel,“ vyhlásil Fico.

Už po niekoľkýkrát zopakoval, že očkovanie musí byť dobrovoľné a právne postavenie zaočkovaného, testovaného a toho, kto covid prekonal, musí byť rovnaké. A povinné očkovanie je naozaj za všetkými čiarami protiústavnosti, ktoré by navyše ani nefungovalo, nakoľko aj krajiny, ktoré majú takmer 100% zaočkovanosť majú podobné problémy v nemocniciach ako Slovensko. Rozdiel je však v tom, že skoro všetci hospitalizovaní sú aj zaočkovaní, ktorí aj dostávajú, aj roznášajú covid.

„A my od pondelka ich ideme pustiť do kín, bazénov a nákupných stredísk a zdravých s testami necháme doma pozerať telku. Aby to nebolo naopak, že tí zdraví, doma s testami, si počkajú, kým zaočkovaní premoria krajinu. Ja fakt neviem, či pred každým verejným vystúpením Hegera ho niekto z farmafiriem príde motivovať, aby hlásal ďalšie a ďalšie nezmysly. Pán Heger, začnite sa konečne starať o pacientov od okamžiku, ako sa dozvedia, že sú pozitívni a nerobte reklamu farmafirmám,“ vyzval Fico opätovne súčasného predsedu vlády. 


Prízvukoval, že očkovanie je len kúsok mozaiky v boji proti pandémii. Povinné očkovanie by Smer-SD okamžite napadol na Ústavnom súde. Robert Fico sa na záver pýta, čo vláda urobí s človekom, ktorý odmietne protiústavné očkovanie, ktorých bude obrovské množstvo. Navyše svojim vystupovaním premiér Heger presvedčenie ľudí neočkovať sa len prehlbuje.

„Pán Heger, ste ako trojročné decko so zápalkami. Vo funkcii premiéra, na ktorú nemáte ani najmenší predpoklad sa trápite a spôsobujete sebe aj celému Slovensku obrovské škody. Choďte od toho preč a dajte ľuďom šancu rozhodnúť o novej vláde v referende. Inak vás čaká na jar na Slovensku peklo, ktoré tými zápalkami podpaľujete každú hodinu, každý deň.“

Viac vo videu:


Premiér Eduard Heger (OĽaNO) v sobotu uviedol, že o povinnom očkovaní pre seniorov aktuálne diskutuje s právnikmi či s ministerkou spravodlivosti Máriou Kolíkovou. Zároveň nevylúčil aj plošné povinné očkovanie na Slovensku. Momentálne vedie diskusie o tom, či by boli tieto kroky v súlade s Ústavou SR. Uviedol to v diskusnej relácii RTVS Sobotné dialógy. Viac v článku TU.

Zdroj: YouTube / InfoVojna

Zobraziť ďalšie

Zaujíma nás Váš názor:

Tipy a rady


 

Zaujímavosti