VIDEO: Politicky angažovaná korporácia Eset sa vyhráža a žiada umlčať svojich kritikov. Blaha odpovedá: Mňa neumlčíte!

12.06.2019 | 17:59
  1
Generálny riaditeľ ESET-u Richard Marko v rozhovore pre portál Aktuality vyhlásil, že hoci šiesti spoluvlastníci tejto spoločnosti investovali nemalé finančné prostriedky do kampane opozičných politikov, nemajú žiaden program, ktorý by chceli pretláčať.

Ľuboš Blaha: : „V dnešnom interview jeden z vlastníkov firmy ESET potvrdil, že chcú na mňa podať žalobu za to, že ich kritizujem. Áno, presne takto to vždy v dejinách robili arogantní pracháči. Každý na Slovensku vie, že financujú liberálnych politikov. A že stoja za tými, čo chcú prevziať moc. 

Namiesto toho, aby priznali, že sa cez svoje peniaze stali súčasťou politiky, oni chcú kritikov umlčať žalobami. Čistý hnus.

Toto video je moja odpoveď, páni z ESET-u. Mňa neumlčíte. Môžete sa mi vyhrážať, koľko chcete.Ja budem ďalej písať pravdu. A ďalej budem komentovať politiku – vrátane sponzorov politických strán. 

A ak mi to chcete zakazovať, tak ste asi takí liberálni ako Adolf Hitler. 

Pretože, pri všetkej úcte, hrať sa na liberálov a bojovať proti slobode slova, to pripomína skôr stredovekú inkvizíciu a nie Johna Stuarta Milla. Skromne.“ napísal Ľuboš Blaha na sociálnej sieti Facebook a pridal VIDEO:

Zdroj: davdva.sk


Zaujíma nás Váš názor:

Tipy a rady


 

Zaujímavosti