VIDEO: Podvod na voličoch ako nová politická stratégia

09.06.2019 | 21:03
  1
Programy, hodnoty, vízia spoločnosti sú nič, dostať sa k moci za cenu akýchkoľvek lží, popretia hodnôt a programu je politickou stratégiou dneška, tvrdí vo svojej týždennej analýze politológ, spisovateľ a publicista Roman Michelko.

Najnovší „argument“ Alojza Hlinu proti Ficovi: Fico môže sa spackanú operáciu kolena v Nitre. Kam až klesne demagógia opozície? Programy, hodnoty, vízia spoločnosti sú nič, dostať sa k moci za cenu akýchkoľvek lží, popretia hodnôt a programu je politickou stratégiou dneška. Toľko na margo diskusie Hlina kontra Beblavý.

Treba však oceniť, že Hlina prvýkrát verejne priznal, že všetky hlasy konzervatívnych voličov, ktoré z nepochopiteľných dôvodov dostane KDH, skončia u progresívcov. Toto krajne cynické priznanie zároveň oslobodzuje, je však prejavom toho kam sa dnešná politika dostala.

Beblavý ako bojovník proti Pente = alebo absolútny výsmech súdnosti voličov. Bez pravicových vlád by nebola Penta ničím. Za Dzurindu doslova riadila štát a rozhodovala o úplatkoch pre svojich podriadených politikov. Curriculum vitae Beblavého: začal ako „Mikloš boys“ auditom pre Úrad vlády SR, výsledok - stovky ľudí na dlažbe. Asistoval Kaníkovi ako dvojka na ministerstve, keď oberal invalidných dôchodcov o ich dôchodky a rušil náhradné výživné a ďalších štyridsať sociálnych zákonov, ktoré pár mesiacov predtým prijal v skrátenom legislatívnom konaní. Ochránil zisky zdravotných poisťovní (teda penťáckej Dôvery), keď podal podanie na Ústavný súd. Mazákovo stádo plné „morálnych a kompetentných osobností“ rozhodlo, že obmedziť zisk poisťovní je neústavné. KDH dodalo Pente Pentliarika a ľudia z Penty písali zákony na ministerstve zdravotníctva. Pentlarika na podnet Penty inštaloval Figeľ a Figeľa dal za odmenu na kandidátku do europarlamentu „bojovník proti oligarchom“ Hlina.

Príbeh sa uzatvára, orgie pokrytectva prekonali všetky hranice. Ale v tom prichádza Matoviča so slzami v očiach a sľubuje, že vyvolá referendum o obmedzení zisku poisťovní. Skončí to ako vždy -epochálnym klamstvom. Matovič a KDH-ci vždy zlyhali a vždy sklamali. Aspoň, že to vieme, no mnohí asi bohužiaľ nie...

Zdroj: YouTube Roman Michelko


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti