VIDEO: „Pochoval Slovensko!“ Pobúrení ľudia protestovali pred domom chronického porušovateľa Ústavy SR, medzinárodného práva aj zákonov SR Mikasa

17.07.2021 | 11:05
  23
Odporcovia očkovania za sprievodu hymny Slovenskej republiky priniesli hlavnému hygienikovi Jánovi Mikasovi veniec pred vchod bytu.

Malá skupina protestujúcich ľudí, ktorí rapídnym spôsobom bojujú proti očkovaniu, si vyhľadala bydlisko hlavného hygienika Jána Mikasa. Pred jeho bytom zorganizovali protest, na ktorom predložili dokument. Oznamujú, že chcú prebrať moc!
 
Pred bytom hlavného hygienika Jána Mikasa sa zišla skupinka odporcov, ktorí naďalej pokračujú v protestoch. A to aj napriek rozhodnutia súdu, ktorý pozastavil súčasné pravidlá na hraniciach a v priebehu pár dní sa vrátia na pôvodné. Neberú to ako koniec, „teraz sa budú snažiť nájsť spôsob, ako rozdeliť očkovaných na neočkovaných a toto mi už naozaj pripadá, že sa tu nachádzame v druhej svetovej vojne, kde budú jednu skupinu obyvateľstva zatvárať,“ uviedla jedna z protestujúcich.

Mikas odporcov pobúril najmä dovolenkou v zahraničí „zatiaľ čo on sa čvachtal v Chorvátsku, všetkým Slovákom kázal zostaňte doma,“ uviedol jeden z protestujúcich.

Avizovali, že sa chystá protest „chcem pozvať všetkých na protest, ktorý s Marekom organizujeme, ktorý bude v sobotu 17.7. 2021 o 16 hodine na Námestí slobody.“

Dokumentom chcú údajne prebrať moc

Skupinka približne len 50 odporcov očkovania pred bytom Mikasa prečítala dokument, ktorý chcú predložiť prezidentke Slovenskej republiky ako aj premiérovi Slovenskej republiky na proteste 17.7. 2021. V ňom oznamujú, že si chcú zobrať moc do svojich rúk.

„Oznamujeme, že si berieme svoju zvrchovanú moc späť do vlastných rúk. Týmto vyhlásením obnovenia plnej a priamej zvrchovanosti nositeľov všetkej moci v štáte zbavujeme sprostredkovaných nositeľov dočasnej moci pochádzanej z ôsmeho volebného obdobia ich mandátu a rozhodovacích kompetencií. Taktiež zbavujeme funkcie prezidentku republiky Zuzanu Čaputovú výkonu úradu prezidenta Slovenskej republiky,“ píše sa v dokumente.

Malá skupinka bojovníkov proti očkovaniu chce na prebratie moci využiť aj ozbrojené zložky. „V mene ľudovej moci nariaďujeme uniformovaným služobníkom všetkých zložiek vyjadrenie bezpodmienečnej poslušnosti novej ľudovej moci a súčinnosti s vykonaním nevyhnutných opatrení na obnovenie a nastolenie skutočnej ľudovej demokracie, teda vôle ľudu a národa v štáte.“

Veniec pred byt

Odporcovia očkovania za sprievodu hymny Slovenskej republiky priniesli Mikasovi veniec pred vchod bytu. „Pochoval Slovensko! Jeden z tých, ktorý má na svedomí to, čo sa na Slovensku za rok a pol deje.“

Mikas však nebol prvý pred koho byt malá skupinka odporcov zavítala. Už pred tým podľa košice.korzár.sme.sk protestovali pred bytmi ďalších odborníkov – infektológa Vladimíra Krčméryho, pediatričky Eleny Prokopovej či pred bytom infektológa Pavla Jarčušku, kde však údajne nebýva.

Zdroj: regiony.zoznam.sk / YouTube

Zobraziť ďalšie

Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti