VIDEO: Počas štvrtkového teroru nútiaceho poslancov nosiť respirátor, vedenie slovenského parlamentu vykázalo z rokovacej sály po Ficovi a Mazurekovi aj Kotlebu, ktorý poukázal na ďalšiu absurditu

12.11.2021 | 09:00
  18
Predseda ĽSNS Marian Kotleba bol počas rokovania parlamentu vykázaný z pléna, pretože nemal nasadený vtákopysk.

Šéf ĽSNS Marian Kotleba je kritikom nosenia rúšok či respirátorovo. Poukazuje na to, že aj poslankyňa OĽaNO Luci Drábiková, ktorá bola dvakrát očkovaná a stále nosí respirátor, bola nakoniec nakazená. Podľa Kotleba rúška nepomáhajú a dokonca škodia. WHO či niektorí odborníci však rúška odporúčajú, pretože podľa nich sa tak vírus šíri menej.

Kotlebu tak podpredseda parlamentu Gábor Grender (OĽaNO) dal vykázať z rokovacej sály. Ten tam však naďalej sedí ako „vykázaný“ no zrazu, keď je vykázaný, už nikomu nevadí, že nemá respirátor.

Viac vo videu:

Predsedajúci na aktuálnej parlamentnej schôdzi Milan Laurenčík (SaS) vykázal vo štvrtok zo sály aj bývalého trojnásobného premiéra a predsedu opozičnej strany Smer-SD Roberta Fica, pretože nemal respirátor triedy FFP2. Viac v článku TU.

Na rúškovo-respirátorovú šikanu doplatil aj člen hnutia Republika Milan Mazurek, ktorého postihol rovnaký trest. Viac v článku TU.

Naopak predseda strany Hlas-SD Peter Pellegrini sa demaskoval ako brutálny podporovateľ vládneho covid-teroru a nútenia ľudí prekrývať si dýchacie cesty.

Pellegrini ešte pred vykázaním Roberta Fica z rokovacej sály podrobil predsedu Smeru-SD kritike za to, že si neprekrýva horné dýchacie cesty rúškom alebo respirátorom a namiesto toho používa na tlačových besedách a vo vystúpení ochranný štít z plexiskla.

„To je tiež aký príklad bývalého predsedu vlády, že tu pobehuje s nejakým sklom pred tvárou namiesto toho, že máme mať (respirátor) FFP2. To neni náhrada,“ dodal predseda strany Hlas-SD a vyzval ľudí dať sa očkovať napriek tomu, že on samotný si doposiaľ vakcínu pichnút nenechal. Viac v článku TU.

Zdroj: InfoVojna / magazin1.sk


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti