VIDEO: Plukovník slovenskej armády sa vzoprel Naďovej vakcinačnej šikane a odmieta aj snahy ministra obrany podpísať okupačnú zmluvu s USA: „Byť vlastencom nie je hanba,“ odkázal kolegom vojakom aj civilistom

09.01.2022 | 19:45
  16
Plk. Ing. Peter Pukan hrdo nosil slovenskú vojenskú uniformu 28 rokov, a to aj na vysokých pozíciách vo Vojenskom obrannom spravodajstve.

Situácia v slovenských ozbrojených silách nemusí byť ružová. Podobne ako v USA aj na Slovensku režim používa neprimerané nátlakové metódy proti vôli profesionálnych vojakov očkovať sa experimentálnymi vakcínami. Odvážny slovenský plukovník sa vzoprel proti povinnému očkovaniu aj americkým základniam na Slovensku:

„Do armády som šiel preto, aby som slobodu našej vlasti chránil, nie preto, aby som bol zneužívaný na boj proti občanom a ich slobodám,“ vyhlásil plk. Ing. Peter Pukan, ktorý hrdo nosil slovenskú vojenskú uniformu 28 rokov, a to aj na vysokých pozíciách vo Vojenskom obrannom spravodajstve.

Vystúpil z radu a rozhodol sa veci meniť

Plukovník Pukan zažil 17 ministrov obrany, chránil Slovenskú republiku pred vonkajšími, aj vnútornými hrozbami, no neprežil vo funkcii súčasného proatlanticky orientovaného ministra. Na to, čo sa aktuálne deje na rezorte obrany sa preto už nemohol pozerať a odišiel. Dôvodom občianskeho odporu bolo nielen  nútenie k povinnému očkovaniu, ale aj nesúhlas s obrannou zmluvou s Američanmi.

Násilná kampaň je proti jeho zásadám a preto odišiel z rezortu obrany, pretože sa nechce podieľať na rozvrate slovenskej suverenity. Podľa jeho vyjadrenia je viacero nespokojných vojakov z povolania, ktorí odmietajú praktiky súčasného vedenia rezortu, ani so zriaďovaním cudzích základní na zvrchovanom území Slovenskej republiky.

Kolegom aj ostatným odkazuje: „Byť vlastencom nie je hanba“.

Viac vo videu:

Zdroj: skspravy.sk / YouTube

Zobraziť ďalšie

Zaujíma nás Váš názor:

Tipy a rady


 

Zaujímavosti