VIDEO: Pandémia sa skončí, keď digitálna mena vstúpi do platnosti, hovorí o pláne globálnej zločineckej elity zaviesť na planéte totalitnú kontrolu nad všetkými finančná investorka z Írska

15.01.2022 | 19:45
  63
Írska finančná investorka Melissa Ciummei rozpráva o vakcinačných pasoch a čo pomocou nich plánujú pohlavári a poskokovia globálneho kriminálneho Syndikátu urobiť.

Prepis videa:

Sara Haboubi: Melissa Ciummei, vitajte v Iconoclast One to One, vďaka, že ste tu dnes so mnou.

Melissa Ciummei: Vďaka za pozvanie.

Haboubi: Boli ste za okrúhlym stolom usporiadaným Iconoclastom a to, čo ste hovorili, všetkých dosť ohromilo. A mali sme úžasnú odozvu od ľudí, ktorí sledovali tú reláciu. A ľudia chceli vedieť viac o tom, o čom rozprávate. A kľúčový odkaz, ktorý odovzdávate, sa týkal vakcinačných pasov. Takže o čo tu ide?

Ciummei: Nie sú to vakcinačné pasy, sú to dátové pasy, pasy zúčastnenosti, neexistuje medicínsky dôvod na ich zavedenie. Ak by som prišla za vami pred 2 rokmi a povedala: „Toto chce vláda urobiť: chce, aby všetci mali čip, chcú tam dať všetky vaše lekárske, finančné záznamy, to bude váš úplný identifikačný dokument a môžu vás ovládať alebo vyhodiť zo spoločnosti.“ Ideálne chcú zaviesť kvantové tetovania, aby vám mohli na diaľku podávať lieky. To znie absolútne šialene, to je cesta, po ktorej práve teraz kráčame. Toto je o finančnom resete, lebo fiat mena zlyhala tak, ako všetky pred ňou, a aby hra ďalej pokračovala, potrebujú nový finančný systém. To je dôvod, prečo všetci bez výnimky musia dostať takýto pas. To je dôvod, prečo je taký tlak na to, aby sa úplne všetci zaočkovali. Je to kvôli novému systému.

Haboubi: O čom to teda je v zmysle, že to nazývajú covidom a hovoria, že je to na to, aby ľudí udržali v bezpečí? Nemá to teda s tým nič spoločné?

Ciummei: Akoby sa nikto nepýtal prečo. Ak by ste sa spýtali niekoho… Postavíte sa pred nejaký bar a spýtate sa: „Prečo používate tento pas?“ Nikto nemá odpoveď na „prečo“. Určite nie medicínsku odpoveď. Ak to nezabráni nakazeniu, nezastaví to prenosu – s tým prišlo CDC, Bill Gates, Fauci, Boris Johnson – všetci prišli a ohlásili: „Táto klinická skúška nie je nič iné, ako liečba na redukciu symptómov. To potenciálne dokáže prinajlepšom.“ Prečo by ste teda potrebovali pas, aby ste sa niekam dostali? Povedali by ste, že to má niečo s prenosom, takže ak zúčastňovanie sa na klinickom testovaní zastaví prenos, potom by za tým bola logika. Ale neexistujú vôbec žiadne dáta, ktoré by to podporovali. Nie je to o ničom medicínskom. Toto je ekonomické rozhodnutie, nie medicínske.

Haboubi: Prečo musia urobiť reset? Čo sa deje v zákulisí za posledných… Samozrejme v 2008 bol krach, takže je to odvtedy? O tom to je?

Ciummei: Od 1971 sme na dlhovom základe, dolár ako rezervná mena zvíťazil. Zlatý štandard… Vstúpili sme do ekonomiky založenej na dlhu, ktorá sa zrútila pod vlastnou váhou. V roku 2019 v septembri bola kríza na repo trhu, bolo čoraz ťažšie… To mohlo byť manipulované, tam sa vytiahla likvidita, …ale to je iný príbeh.

Haboubi: Zaujímavé načasovanie, nie? September 2019 a potom zrazu…

Ciummei: Potom mal Bill Gates Event 201. Toto je kríza bankovníctva.Každá fiat mena v histórii – a bolo ich tisíce – sa vrátila na nulu. Tu sa nachádzame. Libra a dolár už stratili vyše 99% svojej hodnoty. Už len odstránia to posledné 1%. To je dôvod, prečo sa tlačia peniaze. Je to preto, aby ich centrálne banky mohli dať hedgovým fondom, firmám spravujúcim aktíva. Oni skupujú skutočné aktíva, kým nám platia, aby sme ostali doma a nič nepovedali.

Haboubi: Takže centrálna banka. Lebo počula som, že o tom to je – o digitálnej mene od centrálnej banky. Aký je rozdiel medzi tým a fiat menou? Ak toto je ďalší reset, bude to rovnaký príbeh alebo iný?

Ciummei: Digitálna mena od centrálnej banky je konečný cieľ. Spolu s totalitnou kontrolou. Aby ste zaviedli digitálnu menu od centrálnej banky, potrebujete digitálny občiansky. Aby ste zaviedli digitálny občiansky, potrebujete tento pas. To bude všetko skombinované so systémom sociálneho kreditu a systémom uhlíkového kreditu. Digitálna mena má všetky dobré aspekty fiat meny pre vládu a nič dobré pre nás. Jediný benefit, ktorý máme z fiat meny… Fiat mena nie je v podstate krytá ničím. Je to mena, lebo vláda tak povedala. My z toho máme súkromie. O to prídeme, keď prejdeme k digitálnej mene. Oni budú mať úplnú kontrolu nad každým aspektom našich financií. Môžu diktovať, kde v ekonomike môžete míňať, môžu povedať, že môžete míňať iba na základné tovary alebo nájom, môžu vás pokutovať, keď budú chcieť, budú mať úplnú kontrolu nad každým aspektom vašich financií. Keď to prepojíte s konceptom sociálneho kreditu, môžu vás pokutovať alebo odmeniť. Toto sa už skúša, myslím, že v jednej provincii v severnej Číne, keď idete od hodnotenia AAA až k D. Pri AAA ste uprednostňovaní v práci, deti sú uprednostňované pri vzdelávaní. Pri D vám môžu odobrať kvalifikáciu.

Haboubi: Kvalifikáciu? Doslova môžu povedať nie, môžu zrušiť všetko, čo ste dosiahli v živote?

Ciummei: Áno.

Haboubi: Len tak? Ako blízko sme k tomuto?

Ciummei: Sme k tomu veľmi blízko, lebo sa podriaďujeme. Do tohto sa musia zapojiť všetci. Videli sme, ako sa posunuli v propagande v demografii. Toto začalo heslom „chráňte zraniteľných“. Potom sa to posunulo k vekovým skupinám, k tehotným ženám, teraz je to o deťoch. Všetci bez výnimky sa do tohto musia zapojiť. Toto je nový finančný systém.

Haboubi: Prečo potrebujú deti? Deti teraz nezarábajú. Tak prečo ich chcú teraz?

Ciummei: Potrebujú ich napodmieňovať a tiež musia byť súčasťou finančného systému. Tiež potrebujú dáta od detí. Posúvame sa k technológii umelej inteligencie (UI) – dáta sú nové zlato. Energia je nová mena, dáta sú nové zlato. Čo sa týka detí, majú ich od mladého veku, môžu sledovať ich správanie, UI je dobrá iba do tej miery, aké informácie do nej idú. Takže ak zhromažďujete všetky tieto dáta od detí, môžete naprogramovať UI. Za Obamovej vlády, keď bol posledný deň v úrade, vyšiel článok podporený z MIT, kde sa písalo, že 83% všetkých zamestnaní, kde sa zarába 20 dolárov alebo menej, bude do roku 2030 zautomatizovaných. Budúcnosť je UI. Na to potrebujú dáta.

Haboubi: To je určite ohromné množstvo ľudí. Čo sa teda s nimi stane?

Ciummei: Všeobecný základný príjem.

Haboubi: Takže budú sedieť doma a dostávať základný príjem, ale nebudú môcť vlastne participovať. To hovoríte? V zmysle produkcie.

Ciummei: Nebudú potrební. Pri tom, kam smeruje technológia, očakáva sa, že nebudú potrební.

Haboubi: Okej, toto znie absolútne hrôzostrašne a úplne temne. Je to nevyhnutné? Je isté, že skončíme tak, ako chcú ľudia, ktorí to organizujú?

Ciummei: Ak sa budeme aj naďalej podriaďovať, áno. Cieľom sú malé až stredné podniky, lebo zodpovedajú za 60% všetkých zamestnaní. A cieľom sú deti. Neviem, prečo by ktokoľvek dal svoje dieťa na účasť v tomto klinickom skúšaní. V podstate nie sú ohrozené, väčšie riziko je, že sa utopia. Aj keby to bolo na 100% bezpečné a mali by sme dlhodobé štúdie, prečo by ste chceli, aby sa na tom vaše dieťa zúčastnilo? Momentálne sa tlačí na to – posunulo sa to v demografii -, tlačí sa na deti. Viem, že v severnom… Očkovanie detí sa práve začalo. Vyše 25% 12-15-ročných sa už zapojilo. 56% 16-17-ročných sa zapojilo. Musia ich dostať do systému. Takže aby tento nový finančný systém… Aby ste sa momentálne zapojili do spoločnosti, musíte mať pasy. Tak ako by logicky z toho vynechali deti? Ako môžu deti chodiť do reštaurácií? A toto je nátlak, ktorý použijú, aby dostali deti. Rovnaký nátlak, aký používajú na nás. Hovoria, že ak chcú ísť na diskotéky… Robia to isté s deťmi. Idú po deťoch momentálne. A myslím, že každý, kto sa zapojil… Klamali im, že to chráni druhých.

Haboubi: A tiež, že je to bezpečné.

Ciummei: Krátkodobé štúdie môžu možno hovoriť, že je to bezpečné, ale povedalo sa im, že to chráni iných. Nie je to tak. Je sebecké dať si to, nerobí to nič pre ostatných. Takže ak sa im od začiatku hovorilo, že prinajlepšom je to liečba na redukciu symptómov, nie ste chránení prvé dva týždne, nie ste úplne chránení, kým nedostanete druhú a po 6 mesiacoch sa to stratí. Ste vlastne chránení 4 mesiace. Toto je informácia, ktorú vieme teraz. Prečo by ste na to dávali svoje deti? Ak vás to prinajlepšom ochráni 4 mesiace, prečo deti? Jednoduché. Buďme realisti, rodičia: Aby vaše deti mohli fungovať v spoločnosti. To je jediný dôvod, prečo ich beriete na očkovanie. Riskujete, aby vaše deti mohli fungovať v spoločnosti. Musíme mať tieto pasy, aby sme fungovali v spoločnosti. Ďalší krok je, že musíme mať peňaženku na digitálnu menu od centrálnej banky, aby sme mohli fungovať vo finančnej spoločnosti.

Haboubi: Čo teda urobíme? Čo má urobiť bežný človek? Čo má urobiť majiteľ malého podniku? Potrebujeme nejaké riešenia, lebo to je dosť dystopická vízia.

Ciummei: Majitelia malých podnikov by sa určite nemali podvoliť. Vyhrážajú sa im nezákonnými pokutami. Ich podniky aj tak zmiznú. Sú pod útokom. Tieto podniky musia byť odstránené, aby bol nasadený nový systém. Lebo potrebujú, aby ste boli závislí na štáte – sociálny kredit…

Haboubi: Takže hovoríte, že ak sa aj podvolia teraz, že si nájdu inú cestu, ako ich vyšťaviť?

Ciummei: Zredukovali im počet návštevníkov, začalo to tým, že nikto nesmie fungovať v spoločnosti, potom to bolo, že ak sa podvolíte, môžete fungovať v spoločnosti, potom to bude, že ak prijmete digitálnu menu, môžete fungovať v spoločnosti a potom to bude sociálny a uhlíkový kredit. Takže, čo sa týka týchto podnikov, môžu sa proste rozhodnúť… Myslím, že po prvej svetovej boli dane 90%. Môžu jednoducho vôjsť do ich kont a zdaniť ich. Čokoľvek chcú. Majú úplnú kontrolu. Ale chcú, aby zmizli, lebo chcú odstrániť akúkoľvek nezávislosť. Takže podniky sa nesmú podvoliť. Hlavne tie podniky, hlavne reštaurácie, sú závislé. Majú malú ziskovú maržu, sú závislé od počtu návštevníkov. Vláda diktuje, čo bude ich zákazníckou základňou. Hovoria im, že je to nezákonné, čo nie je pravda. Je povinnosťou obslúžiť konkrétnu časť…

Haboubi: Veľa ľudí hovorí, výhovorka, prečo podniky spolupracujú, je… Keby ste sa postavili vonku a spýtali sa, prečo ste to zaviedli, povedia, že musia, že je to zákon. Takže to nie je pravda?

Ciummei: Nie. Nie je to zákon. Bude to napadnuté. Rozporuje sa to, ale nie, nie je to zákon. Oni sa podvoľujú, všetko je založené na podvolení sa. Tie pokuty nie sú zákonné, práve teraz sú napádané, ale medzičasom vám ničia biznis. Dotovali tieto podniky, aby vytvorili lojalitu voči vláde, nie voči zákazníkom. Neprežijú druhú stranu. Je to na ľuďoch, aby… Pre mňa, ak nejaký podnik povie, že musíte mať pas, aby ste mohli ísť dovnútra, ja im moje papiere neukážem, viem, ako to fungovalo v dejinách. Neukážem im moje papiere, aby som vstúpila dnu, lebo neexistuje absolútne žiadny dôvod, aby ste potrebovali poznať môj vakcinačný status, aby som vstúpila do vášho podniku. Nie je to medicínske rozhodnutie a viem, ako to dopadne ekonomicky.

Haboubi: Ale hlavne preto, lebo je dokázané, že to nezastavuje prenos. A je to taký dobrý argument, že ľudia si to dávajú vlastne preto, aby chránili seba – možno, prinajlepšom. A realita skutočne… A dokonca aj ľudia, ktorí sú nadšení z certifikátu o prekonaní – aj tak musia ukazovať svoje zdravotné informácie.

Ciummei: Takže aj tak sa podieľajú.

Haboubi: Majú akoby pocit, že nemal som vakcínu, takže som to akoby bystro obišiel, ale realitou je, že sa to pravdepodobne posunie od vakcín, pôjde o niečo iné.

Ciummei: Čo sa stane, keď vám vyprší 9 mesiacov? Tu sa ide po všetkých. Možno teraz môžete ísť do reštaurácia, lebo váš pas je zelený, ale je len otázkou času, keď sa pasy všetkých zmenia na červené. Z rôznych dôvodov. Môžu sa rozhodnúť, že máte psychické problémy a ak si nedáte konkrétne lieky… Musíte si dávať statiny, čokoľvek, aby ste fungovali v spoločnosti. Novým normálom je neustále menenie cieľa. Takže nikdy nebudete úplne v tom. Je to ako neustále aktualizácie v počítači, nikdy to nemáte komplet, to isté s vaším telefónom.

Haboubi: Vždy sa to deje v nesprávnom čase, však? Práve, keď idete niečo urobiť, pokračuje to a ste v koncoch. Nemôžete nič urobiť. Doslova čakáte.

Ciummei: Môže to ísť až do ôsmej dávky. Ak sa pozriete na stránku Svetového ekonomického fóra (WEF), dnes máme internet vecí. Chcú sa posunúť k internetu tiel. Internet vecí je, že vaše hodinky sa prepoja s telefónom, telefón s chladničkou, s TV.

Haboubi: So systémom kúrenia, so všetkým.

Ciummei: Chcú, aby existoval internet tiel, kde sa pripojíte – ich slovami – cez zariadenie, ktoré sa dá buď zjesť, nosiť alebo vstreknúť. To sú ich slová. Takže pripojíte sa k tomuto všetkému. Toto sú všetko dostupné dáta. Choďte sa pozrieť na stránku WEF, skrolujte dole v časti 4. priemyselná revolúcia. Chcú zahmliť hranicu medzi ľuďmi a technológiou, robotmi.

Haboubi: Ja som inak nedávno niekomu spomenula 4. priemyselnú revolúciu a povedala som… Teda, ja sa nebúrim proti strojom. Ale spomenula som tú revolúciu. A on: „To, že to môžeš urobiť, ešte neznamená, že by si mala.“ A to zarezonovalo vo mne. Absolútne. Máme pocit, akoby to bolo nevyhnutné, však? Že máme tento technologický „pokrok“. Zmetie nás to a nemôžeme nič urobiť. Ale my nie sme na toto stavaní, však?

Ciummei: Nie. Ja som sa narodila pred internetom. Nemala som telefón…

Haboubi: Ja som sa narodila ešte pred vami.

Ciummei: Myslím, že ešte pred 20 rokmi som nemala telefón. Toto je chybou: Zákon nestíha s technikou a technika je príliš vpredu. A máte týchto miliardárov, ktorí sa snažia získať kontrolu nad ľuďmi a všetkým bohatstvom. To sa teraz deje. Kým sedíme doma, deje sa tu krádež bohatstva. Všetko okolo nás sa skupuje. A medzičasom to, čo my máme, nám berie inflácia.

Haboubi: Čo sa týka finančného úpadku, ten prichádza tak či onak, však?

Ciummei: To nie je jediné riešenie. Jediné riešenie na covid je nová finančná ekonomika.

Haboubi: Takže peniaze vyriešia problém s vírusom. Ale, ako ste hovorili, fiat mena je na konci. Myslím, že vy ste to už hovorili, že je „na prístrojoch“ a telo sa šklbe. Prichádza to do posledného štádia. Takže ak sa nezapojíme do systému pasov, do tohto lekárskeho apartheidu v podstate, čo potom môžeme robiť po finančnej stránke? Čo sa stane?

Ciummei: Budete sa musieť
do istej miery prispôsobiť, je lepšie mať čo najviac autonómie ohľadom svojich financií. U mňa sú to vzácne kovy. Vždy, keď sa systém zresetoval, hádam aj 4 800-krát, vždy bolo riešením zlato. Ja by som odhadovala, že globalistické myslenie začalo… V 1944 boli brettonwoodske dohody, keď všetky meny boli stabilizované voči doláru. To prepojilo všetko dokopy. To musí ostať, takže by som povedala, že IMF prišiel s SDR, myslím, že v roku 1969, krátko pred dolárom. A odišiel od zlatého štandardu. Toto je kôš mien: Myslím, že v súčasnosti je tam libra, juan, yen, euro a dolár. Do tohto koša môže byť pridané čokoľvek. Myslím, že je veľká pravdepodobnosť, že doňho pridajú zlato, aby ho priviazali na reťaz. A to bude prechod od dolára ako rezervnej meny, lebo teraz by ňou boli spoločne, k digitálnemu juanu. V zmysle digitálnej meny to už funguje v Číne. Už ho dali von.

Haboubi: Sú v tom zapojené aj ďalšie krajiny?

Ciummei: Máte Bitcoin, FairCoin… Ak máte šťastie, každá jedna krajina… Euro. Všetky sa posúvajú k digitálnej mene od centrálnej banky. Nová mena musí byť digitálna kvôli dobe, v ktorej žijeme. Ale pri úrovni kontroly je to vlastne desivé.

Haboubi: Takže hovoríte, že podľa všetkého to ide do digitálnej formy tak či onak, lebo vidíme, že prichádzajú kryptomeny, takže technológia existuje. A technológia samozrejme bude napredovať ešte ďalej, ako sa do toho budeme dostávať. Je to tak, že budeme rovnako ponorení v digitálnej mene ako v zlate, striebre vzácnych kovoch, ale ak by sme sa nezúčastnili na pasovom systéme, bolo by to také, ale bolo by menej kontroly zo strany vlády a centrálnej banky? To hovoríte?

Ciummei: Pri vzácnych kovoch môžete fungovať mimo systém. Boli menou celé roky. Veľa ľudí veľmi dôveruje kryptomenám. Čo sa mňa týka, ja ich vlastním. Sú také, ktoré majú svoju funkčnosť, ale Bitcon, hoci má mechanizmus na kontrolu kvantity, nemá mechanizmus na kontrolu hodnoty. Je veľmi volatilný. Momentálne nefunguje ako mena. Je takmer ako fiat mena v tom, že je krytý fiat-om. Nepriateľom všetkých kryptomien je regulácia. A Komisia pre kontrolu cenných papierov má Garyho Genslera, ktorý na tom robí. Ak sledujete jeho prednášky na MIT, je veľmi zbehlý v kryptomenách.

Haboubi: Takže oni sú istým spôsobom dosť radi, keď ľudia idú do kryptomien. Lebo tým zhromažďujú ľudí do niečoho, čo hoci teraz nie je regulované, ak to príde, brána sa za nimi zavrie.

Ciummei: Je to špekulatívne aktívum. Dot-com bublina sa opakuje. Budú takí, čo prežijú a budú prosperovať? Určite. Je blockchain budúcnosťou? Určite. Budú mať úplný prehľad o každom aspekte vášho života. S vaším digitálnym občianskym vás môžu dať do blockchain na internete. Môžu si vytiahnuť všetko, čo robíte. Bude veľa takých, čo prežijú. Pri krytpomenách, ak zredukujete správu, je jednoduchšie ich regulovať. Veľa ľudí používa zmenárne. Ako sa to volá? Coinbase. Bol jeden súdny prípad s Coinbase a oni zmäkli a vzdali sa 20 alebo 30 000 kont najaktívnejšich používateľov. Daňový úrad požiadal, že musíte vyplniť, ak ste obchodovali v kryptomenách… Ak nezaškrtnete to okienko, znamená to obvinenie zo zločinu. Takže ako vieme, ako to budú regulovať? Jednoducho vás zdania 90% za akýkoľvek kapitálový zisk a potom máte tiež problém nerealizovaného kapitálového zisku. Jediná vec, ktorá je podľa mňa zo starej školy, sú vzácne kovy. Sú bezpečné, vždy boli hrádzou proti inflácii. Rusko môže teraz kryť svoju menu… 23% ich rezerv je vo vzácnych kovoch. Čína zvýšila nedávno svoje rezervy o 60%. Majú obrovské množstvá vzácnych kovov. Máte Brazíliu… IMF má, myslím, 2 800 ton zlata. Centrálne banky hromadia zlato.

Haboubi: Je na to dôvod.

Ciummei: Vidím, že to uväzujú k zlatu. Opäť.

Haboubi: Z toho, ako to znie, nepodieľajte sa na pasovom systéme, ak ste zákazník alebo podnik, držte svoje deti od účasti na systéme, vzácne kovy sa zdajú byť spôsobom, ako… Nie je to nevyhnutne investícia, ale možno bezpečná…

Ciummei: Vzácne kovy nie sú investíciou. Sú prostriedkom, ako chrániť svoj majetok. V zmysle, čo môžeme robiť: Prvá vec, na ktorú musíte myslieť, je: „Akú budúcnosť chcete pre svoje deti?“ Lebo mohli by ste si myslieť, že teraz ste okej, ale toto je budúcnosť, ktorú budujete. Budujete vlastné väzenie, väzenie pre svoje deti. Sú to kocky domina. Odstráňte ich. Začnite vakcinačnými pasmi. Nie sú to vakcinačné pasy, sú to dátové pasy. Dáta sú novým zlatom a energia novou menou. Takže toto odstráňte a všetko sa rozpadne. A úprimne: ekonomika zlyháva tak či tak. Snažia sa zaviesť nový finančný systém. Tak či onak sa potrebujete pripraviť. Potrebujete sa spýtať sama seba: Ste pripravená? Ste pripravená finančne? To bola jediná vec, ktorej sa venovali počas celého kolapsu. Venovali sa iba finančnému aspektu. Dostali ste peniaze, aby ste ostali doma. Ste pripravená duchovne? Emočne? Fyzicky? Psychicky? Lebo toto prichádza. Niet návratu späť do starého sveta. Toto je nový svet, v ktorom budeme žiť, ak uspejú. Nemám pocit, že uspejú. Možno to je optimistické.

Haboubi: Páči sa mi váš optimizmus.

Ciummei: Keď slobody zredukujú, zerodujú, ríše zvyknú padať. Tak to bolo pri Rímskej, Osmanskej, Francúzskej ríši. Preto padli. Takže mám nádej, ale chráňte deti, nedovoľte, aby sa vaše deti zúčastnili na tomto pasovom systéme. Vedzte, že ak to dovolíte, len preto, aby ste šli do reštaurácie, vediete ich do systému sociálneho kreditu a otroctva. Ekonomika konzumu zlyhala. Posúvame sa ku kreditnej ekonomike, kde bohatí si môžu kupovať kredity. Ale to je svet, do ktorého posielate svoje deti: Do kreditného systému, kde budú musieť odpracovať dlh, ktorý bol nahromadený.

Haboubi: Je to, akoby viedli proti nám vojnu.

Ciummei: My sme vo vojne. Austrália to vie, Nový Zéland to vie, Rakúsko to vie – sú vonku v uliciach. Určite sme vo vojne. Vo vojnovom stave dochádza ku kolaterálnym škodám – to vidíme vo vzťahu k zraneniam a úmrtiam kvôli tomuto klinickému skúšaniu, čo sa kompletne cenzuruje. Tá informácia sa úplne cenzuruje, lebo je dôležité, aby nás všetkých do toho zapojili. Ako som povedala: žiadne výnimky. Takže sme vo vojnovom stave proti prevzatiu moci globalistami z mimovládok, WEF, IMF, zo všadiaľ. Títo miliardári a technologické spoločnosti diktujú budúcnosť ľudstva a ak sa nepostavíme… Čas sa nám kráti. Musíme sa postaviť a je to jednoduché. Vo vojnovom stave boli muži vo frontovej línii a prichádzali o život. Stačí, keď povieme „nie“. To je všetko, čo musíme urobiť. Jednoducho hromadné nepodvolenie sa. Riešením je hromadné nepodvolenie sa.

Haboubi: Minulý rok som počula tento výraz prvýkrát v tomto kontexte. A musím povedať, že som to nepochopila. Ale skutočne počúvame to, o čom hovoríte. A skutočne smerujeme sem, ak sa podvolí dostatok ľudí. A skutočnosť je teraz taká, že my sme väčšina. Takže ak sa dostatok ľudí nepodvolí a povedia nie, určite je nás dosť na to, aby sme to zvrátili.

Ciummei: Ľudia majú moc a oni to vedia. Oni nás kontrolovali, poznajú našu psychológiu. Nanešťastie nie sme až takí jedineční, ako si myslíme. – Určite si to uvedomujete.

Haboubi: Nie sme takí komplikovaní.

Ciummei: Takže majú vedomosti, ktoré môžu použiť a používajú ich proti nám. Zdá sa, že nepočítali s ľudským duchom, intuíciou a spiritualitou. A to my musíme použiť. Musíme sa pozrieť
na naše deti a pomyslieť si: „Mojou prácou je chrániť vás.“ Toto je svet, ktorý chceme vybudovať pre naše deti. Vybudujte ho. Nečakajte na niekoho iného, aby to urobil.

Haboubi: A niet návratu.

Ciummei: Je to preč.

Haboubi: Normál, ako sme ho poznali, je preč. Ale nový normál, vyzerá, že je na nás.

Ciummei: Nech sa deje čokoľvek, už niet návratu. Je preč. Oni sa teraz snažia udržať systém nažive dostatočne dlho na to, aby zaviedli nový systém. Nesnažia sa opraviť nič, nesnažia sa nič vrátiť späť. Hovoria vám: Build Back Better (znovuvybudovať lepšie), o čom to je? Musíte zničiť… Preto je ekonomika systematicky ničená. Znovuvybudovať lepšie – je to ich verzia, ako vyzerá „lepšie“. Ich verzia je sociálny kredit, uhlíkový kredit. Chcú, aby ste sa posunuli od strachu k vine. Že sme zodpovední za to, že svet sa rúca a umiera. Ja sa o svet neobávam. Obávam sa o ľudí na ňom, ak títo filantropi, čo je akoby krycí názov pre psychopatov… Ak by im naozaj záležalo, sú milióny ľudí, ktoré umierajú od hladu každý deň. – Urobte niečo s tým.

Haboubi: Čistá voda. Hygiena, všetko toto, čo je dokázané, že…

Ciummei: Ich zaujíma kontrola a bohatstvo. Nič iné ich nezaujíma. Nezaujíma ich nikto ďalší na planéte, nezaujímajú sa o planétu, zaujímajú sa o bohatstvo a kontrolu.

Haboubi: Takže ten, kto toto pozerá, sedí absolútne užasnutý z týchto informácií, lebo možno je to prvýkrát, čo to počul: Čo by ste navrhovali, aby teraz urobil?

Ciummei: Podľa mňa toto vybojujú komunity, takže nájdite podobne zmýšľajúcich ľudí, to udrží vašu sebadôveru, nevzdávajte sa a nerezignujte. Ak teraz rezignujete… Ak to nevybojujeme teraz, naše deti budú musieť zviesť dvakrát taký ťažký boj. Musí to byť vybojované teraz. Čím rýchlejšie to urobíme, tým jednoduchšie bude dostať sa z toho. Takže nájdite si komunity, ľudí, podpornú sieť…

Haboubi: Sú tam niekde.

Ciummei: Určite sú. Ľudia si myslia, že sú sami. Nie sú sami. Nie ste šialení. Vaša intuícia je správna. Musíte vyjsť za ľuďmi a stretnúť sa s nimi. Musíme jednoducho povedať nie, nedovoľte deťom, aby sa na tom zúčastnili. Teraz idú po vašich deťoch. To je konečná demografia. Tí, ktorí sú si toho vedomí, to hovoria už od začiatku. A tu to je. Myslím, že Taoiseach* súhlasí, že sa to môže dať deťom vo veku 5-11.

Haboubi: Myslím, že povedal niečo v tom zmysle, že si to pýtajú, takže by sme mali počúvať naše 5-ročné deti. Čože?!

Ciummei: Aj ony budú k tomu donutené. Ak sa chcete zúčastniť na chode spoločnosti, musíte si to dať. To je ich naratív. Nie. Spoločnosť sa už rozpadla tak či onak. Takže sa z toho stiahnite, zanechajte tie podniky, lobistov a vládu a povedzte „budeme musieť zavrieť“. Nechajte, aby sa všetko rozpadlo teraz. Máme lepšiu šancu teraz nechať to tak. Ono sa to rozpadne aj tak. Dialo sa to v histórii opakovane. Ak chcete niečomu porozumieť, pozrite sa do histórie. Už sme v tejto situácii boli. Ale tento nový reset je úplne hrozivý. Tento nový finančný systém je totalitnou kontrolou nad každým aspektom vášho života. Je to to, čo chcete pre svoje deti? Vy možno budete okej. Ja v mojom veku – pomaly sa to ku mne priplazí. To, o čom hovorím, nepríde budúci týždeň, mesiac, rok. Neustále budú malé veci. Rovnako, ako sa prešlo od „pár týždňov na zrovnanie krivky“ k lockdownom, k pasom. Bude to rovnaký posun k systému sociálneho kreditu, najprv budú stimuly a potom prejdú k tomu, že ak nebudete súhlasiť, príde trest. A napokon uhlíkový kredit, lebo energia je najlepšie fungujúca mena. Preto sa posúvajú k uhlíkovému kreditu.

Haboubi: Takže musíme použiť našu energiu na vytvorenie budúcnosti, ktorú chceme, a ak to je mena, potom ju vlastne ovládame my.

Ciummei: Vždy to bola mena. Oni natlačili papiere a donútili nás pracovať za papiere, pod fikciou papierov. Boli sme v otrockom systéme tak dlho! Čas vypadnúť. Čas uvedomiť si, že sme duchovné bytosti, ktoré zažívajú ľudské skúsenosti, a už sa nenechajme od toho odviesť.

Haboubi: Melissa, ďakujem veľmi pekne, že ste sa dnes so mnou rozprávali, a prajem vám veľa šťastia.

Ciummei: Ďakujem.

Zdroj: Odborná komisia


Zaujíma nás Váš názor:

Tipy a rady


 

Zaujímavosti