VIDEO: Pandémia poloprávd a klamstiev a definitívna odpoveď, či je očkovanie farmabiznis alebo nie

11.11.2021 | 09:36
  12
Podpredseda Smeru-SD Erik Kaliňák ukazuje zmluvy o dodávaní vakcín farmaceutických firiem Európskej únii a dokumenty týkajúce sa odškodnenia v prípade nežiadúcich účinkov experimentálnych roztokov.

Ľudia nepoznajú zloženie očkovacej vakcíny proti covidu a predsa dôverujú lekárom. Tu platí staré známe heslo: "Keď nepoznáš, vygoogli." Urobil to aj Erik Kaliňák zo strany Smer-SD.
Začiernené "lajstrá"

"Ak chceme obnoviť dôveru ľudí v štát, či odborníkov, musíme sa opierať o pravdu." začína svoje video E. Kaliňák. Našiel si preto zverejnené zmluvy. Ak Európskej komisii záleží na dôvere, musia v nich byť ošetrené aj pojmy, ako zodpovednosť, povinnosti, záruky, či odškodnenie. "Tu sa nachádza odpoveď, či je očkovanie len pharmabiznis, alebo nie." konštatuje politik a ukazuje jednotlivé začiernené strany zmlúv so spoločnosťami Moderna a Pfizer. 

K "pfizerovskému" odškodnému sú takéto stránky dokonca tri.

Je dôvera taká nepochopiteľná?

Veď to sú veci, ktoré ľudí štandardne zaujímajú. "Transparentnosť, zákonnosť a pravdivosť sú tri kľúčové momemty, aby sa boj s pandémiou nezvrhol na boj s vlastným národom." podotýka Kaliňák. "Slovenskom sa valí tretia vlna a vláda sa na ňu nijako nepripravila. Chýbajú pľúcne ventilátory, lôžka, spokojní a pripravení zdravotníci. A hlavne akýkoľvek liečebný protokol." 

Noví riaditelia nemocníc

"V momente, ako ste pozitívny, vás štát odizoluje a začne vás liečiť, až keď už potrebujete pľúcny ventilátor. Výpoveďou dnes hrozí 2500 lekárov a nečudujem sa im. Množstvo z nich za dve prvé vlny nedostali žiadne odmeny, alebo zaplatené nadčasy." Odmenou sú im podľa tvrdenia E. Kaliňáka noví riaditelia nemocníc z radov OĽaNO, ktorí tvrdia, že nekradnú, ale šetria. Na úkor pracovného štandardu zamestnancov. 

Očkovacie božstvo

"Heger, ako správny kazateľ, hlása slovo očkovania. SaS dokonca o konci pandémie pre zaočkovaných. Zobuďte sa a otvorte oči! Pozrite sa do zahraničia." vyzýva mladý politik a upresňuje, že v Holandsku je 84% preočkovanosť a čísla majú horšie, než minulý rok. "Holandské zdravotníctvo je doslova krok pred kolapsom.

Básne o kolektívnej imunite

"Je jasné, že zaočkovaní nie len že šíria covid, ale končia s ním  v ťažkých stavoch v nemocnici. Tak kde je tá vaša kolektívna imunita?" pýta sa mladý politik zo Smeru. "Ideme do veľmi zlého obdobia a posledné, čo v tejto pandémii potrebujeme, je Pandémia poloprávd a klamstiev."

Kaliňák priznáva, že je očkovaný a má problémy s tlakom, ktoré predtým nemal. "Tretia dávka? Zvažujem, ako mnohí. Nepochybujem, že očkovanie pomáha." objasňuje: "Pri niektorých ročníkoch môže byť rozhodujúcim faktorom, či neskončia v nemocnici. Rovnako však nepochybujem, že vakcíny majú vedľajšie účinky, ktoré môžu byť smrteľné. Očkovanie preto nesmie byť povinné pre nikoho. Ani pre vybrané skupiny."

Očkovanie nie je cesta z pandémie

"Ani stopercentná preočkovanosť národa v Izraeli nevytvorila tú bájnu kolektívnu imunitu. Ľudia naďalej končili v nemocniciach. Ale áno." uznáva mladý politik: "Posunul sa vek pacientov. Ale národ vám to neuzná. Lebo ho už druhý rok klamete. Oklamali ste nás s celoplošným testovaním. Klamali ste nás, že očkovanie je sloboda. Že očkovanie je zdravie. Že očkovaní covid nemôžu dostať. Že chránia druhých. Že určite neskončia v nemocnici, no a najnovšie, že pre očkovaných pandémia skončila."

Viac vo videu:

Zdroj: hlavnydennik.sk / YouTube


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti