VIDEO: Odhalenie zločinov Dr. Fauciho & šokujúce informácie o pôvode Covidu-19: Novozverejnené dokumenty agentúry ministerstva obrany USA zodpovednej za výskum a vývoj nových vojenských technológií (DARPA)

12.01.2022 | 10:50
  45
Projekt VERITAS získal doteraz nezverejnené dokumenty týkajúce sa pôvodu Covidu-19, výskumu pridanej funkcie („gain-of-function“) koronavírusu, vakcín, potenciálnych liečebných postupov, ktoré boli potlačené, a snahy americkej vlády to všetko utajiť.

Projekt VERITAS získal doteraz nezverejnené dokumenty týkajúce sa pôvodu Covidu-19, výskumu pridanej funkcie („gain-of-function“) koronavírusu, vakcín, potenciálnych liečebných postupov, ktoré boli potlačené, a snahy vlády to všetko utajiť.

Vo vojenských dokumentoch sa uvádza, že organizácia EcoHealth Alliance sa v marci 2018 obrátila na agentúru DARPA so žiadosťou o financovanie výskumu funkčnosti koronavírusov prenášaných netopiermi. Agentúra DARPA tento návrh s názvom Project Defuse zamietla z dôvodu obáv o bezpečnosť a tvrdenia, že porušuje moratórium na výskum pridanej funkcie.

Hlavná správa o návrhu EcoHealth Alliance, ktorá unikla na internet pred niekoľkými mesiacmi, zostala doteraz neoverená.

Projekt Veritas získal samostatnú správu pre generálneho inšpektora amerického ministerstva obrany, ktorú napísal major americkej námornej pechoty Joseph Murphy, bývalý spolupracovník agentúry DARPA.

"V návrhu sa neuvádzajú ani nehodnotia potenciálne riziká výskumu Gain of Function (GoF)," píše sa v liste o zamietnutí žiadosti agentúry DARPA.

Projekt Veritas sa obrátil na agentúru DARPA so žiadosťou o komentár v súvislosti s utajenými dokumentmi a hovoril so šéfom komunikačného oddelenia Jaredom Adamsom, ktorý na otázku o spôsobe, akým boli dokumenty zakopané, odpovedal: "Nezdá sa mi to normálne."

Viac vo videu:

Príslušný dokument agentúry DARPA (v angličtine) si môžete prečítať TU.

 

Článok portálu ZeroHedge (v angličtine) k téme si môžete prečítať TU.

Zdroj: projectveritas.com / YouTube Project Veritas
Preklad: bezpressu.news / InfoVojna

Zobraziť ďalšie

Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti