VIDEO: Nedajte sa zotročiť alebo sledovanie občanov v tieni koronavírusu

26.03.2020 | 11:05
  10
Predseda ĽS Naše Slovensko Marian Kotleba adresoval odkaz občanom Slovenska v reakcii na schválenie zákona špehovať občanov ako zámienke boja proti koronavírusu.

Ústavnou väčšinou bol 25. marca v NR SR schválený vládny návrh zákona, ktorý pod plášťom boja proti koronavírusu zavádza sledovanie občanov. Predseda ĽS Naše Slovensko Marian Kotleba odkazuje občanom: Nedajte sa zotročiť!

Vláda na rokovanie Národnej rady Slovenskej republiky predložila v skrátenom legislatívnom konaní zákon na boj proti koronavírusu. Návrh s pompéznym názvom „Vládny návrh zákona o niektorých mimoriadnych opatreniach v súvislosti so šírením nebezpečnej nákazlivej ľudskej choroby Covid-19“ však pod svojím plášťom skrýva aj myšlienku neodmysliteľne spojenú s totalitnými systémami - sledovanie občanov.

Práve stať o sprístupnení údajov podliehajúcich telekomunikačnému tajomstvu Úradu verejného zdravotníctva zdvihla zo stoličiek poslancov ĽS Naše Slovensko, ktorí označili takýto zákon za totalitný. Člen Ústavnoprávneho výboru NR SR Rastislav Schlosár konštatoval, že sa jedná o „neprijateľný zásah do oblasti ľudských práv, osobných slobôd a súkromia“.

Predseda ĽS Naše Slovensko občanov vyzval, aby situáciu sledovali a nenechali sa zotročiť.

„Pod zámienkou boja proti tejto pandémii sa dostávame do absolútnej totality, do etapy kontroly komunikácie a životov všetkých obyvateľov. Ľudia rozmýšľajte, sledujte situáciu a nenechajte sa zotročiť!“ odkazuje prostredníctvom videa.

Kto ako hlasoval si môžete pozrieť TU.

Zdroj: prehladsprav.sk / InfoVojna


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti