VIDEO: Nahnevaní ľudia vs. korporátne médiá tlačiace vakcinačnú propagandu: Médiá vyvolávajú svojou covid-hystériou v spoločnosti nepokoje

28.07.2021 | 11:30
  3
Nespokojní občania Slovenska okrem protestov proti segregácii neočkovaných a súčasným vládnym korona-opatreniam protestujú aj proti vakcinačnej propagande zo strany médií.

Protestujúci pred parlamentom obkolesili štáb televízie Markíza a redaktorovi spolu s kameramanom vykričali, čo si o nich myslia. Ľuďom sa nepáčilo, že televízia podľa nich zavádza a kričali po štábe, že klamú a majú sa hanbiť. Štáb nemal šancu urobiť pred parlamentom výstup.

VIDEO: Redaktorka TV JOJ je prekvapená reakciou ľudí. Zohrávate neuveriteľne negatívnu úlohu voči ľuďom a robíte to za peniaze farmaceutických firiem, odkázal jej Fico

Nespokojní občania Slovenska okrem protestov proti segregácii neočkovaných a súčasným vládnym korona-opatreniam protestujú aj proti vakcinačnej propagande zo strany médií. Ľudia vyjadrujú svoje znepokojenie aj v súvislosti s neexistujúcou verejnou debatou o očkovaní, keď médiá a tzv. odborníci namiesto objektívneho informovania o viacerých názoroch na vakcíny, plnia jednostranným informovaním agendu farmaceutických firiem a vlád, ktorých snahou je napriek veľkému odporu slovenskej verejnosti zaočkovať celú populáciu experimentálnymi vakcínami.

Redaktorka TV JOJ Iveta Krupová sa na sobotňajšej tlačovej besede posťažovala na šikanu v podobe reakcií ľudí na neobjektívne a propagandistické informovanie zo strany korporátnych médií. Zároveň priznala tlak verejnosti na médiá, avšak predstaviteľov Smeru sa snažila spraviť zodpovedných za negatívne reakcie občanov na ich spôsob novinárskej práce.

Poslanec Ľuboš Blaha (Smer-SD) v reakcii poukázal na slová politológa Jozefa Lenča označujúceho protestujúcich za lúzu, ktorému dal priestor práve portál TV JOJ. Ako o dezolátoch sa ďalej vyjadril na adresu ľudí liberálny extrémista Arpád Soltész. (Ten sa nedávno pochválil, ako vyškolil predavačku za nesprávne nasadené rúško a oznámil odhodlanie pripraviť ju žalobou o prácu. Viac v článku TU.)

Pripomenul tiež nenávistné vyjadrenia novinára denníka SME Petra Schutza, ktorý nezaočkovaných ľudí nazval dobytkom, na ktorých treba poriadne dlhý bič s tým, že opatrenia proti nim by mali byť také, že by vďaka nim „mali kvičať ako svine na bitúnku.“

Blaha v tejto súvislosti vyzval korporátnych novinárov, aby sa Slovákom odmietajúcich očkovanie ospravedlnili za dehonestujúce a primitívne urážky, ktoré v rámci svojej vakcinačnej propagandy šíria vo verejnom priestore, robia z nich "podľudí" a vyvolávajú tak v spoločnosti konflikty a nepokoje.

Predseda Smeru-SD Robert Fico skonštatoval, že kvalita informovania slovenskej verejnosti o zdravotných rizikách experimentálnych vakcín je zo strany médií „prakticky nulová“.

„Pokiaľ ide o očkovanie a pokiaľ ide o rozdeľovanie ľudí, zohrávate neuveriteľne negatívnu úlohu voči ľuďom a to rozdeľovanie vidíme každý boží deň. Robíte to samozrejme za Judášove peniaze,“ dodal Fico a poukázal na peniaze od farmaceutických firiem, ktorými sú korporátne médiá kŕmené, aby svojim charakterom informovania robili agresívnu očkovaciu propagandu.

„Dostávate peniaze na očkovaciu kampaň, tak samozrejme podporujete očkovanie na Slovensku,“ vysvetlil na záver bývalý trojnásobný premiér.

Zdroj: magazin1.sk / InfoVojna / YouTube


Zaujíma nás Váš názor:

Tipy a rady


 

Zaujímavosti