VIDEO: Musíme vedieť, kto už bol očkovaný. Či už na papieri alebo v čipe, vyhlásil český exminister zdravotníctva Prymula

17.02.2021 | 18:59
  7
Práve atribút čipu sprevádza rad konšpiračných teórií v súvislosti s koronavírusovými vakcínami aj pandémiou ako takou.

Česká vláda musí podľa exministra zdravotníctva Romana Prymulu do budúcnosti zvažovať, ako označit občanov, ktorí sa už nechali očkovať vakcínou proti COVIDu-19. Povedal to v programe Partie Terézie Tománkovej, kde navrhol, že by sa ľudia mohli preukazovať papierom alebo čipom.

Práve atribút čipu sprevádza rad konšpiračných teórií v súvislosti s koronavírusovými vakcínami aj pandémiou ako takou.

„Diskutuje sa o tom, že by tu mala byť nejaká informácia o tom, či bol človek očkovaný. Či už na papieri alebo na čipe,“ povedal nevdojak Prymula pre CNN Prima NEWS, zatiaľ čo diskutoval s biochemikom Janom Trnkom a šéfom praktických lekárov Petrom Sönkeom o koronavírusových opatreniach a vakcinácii v Česku.

Exminister zdravotníctva svoje vyjadrenie ďalej nerozvádzal. Je preto možné, že tým omylom nahral na smeč „konšpirátorom“, ktorí veria domnienke, že pandémia vznikla cielene, a že je len prostriedkom svetových elít, ktorí chcú ovládnuť a „očipovat ľudstvo“.

Aj vo svete už prebieha diskusia o tom, čím sa budú očkovaní ľudia preukazovať vo verejných priestoroch. Letecké spoločnosti už uvažujú o zavedení takzvaných covid pasov, čo by mohli byť aplikácie v telefóne, pomocou ktorých by ľudia dokázali, že sú očkovaní.

S konkrétnym príkladom takých vakcinačných pasov už vyrukovala švajčiarska nezisková spoločnosť The Commons Project, s ktorou spolupracuje aj Svetové ekonomické fórum. Ženevská firma už pracuje na mobilnú aplikáciu CommonPass, ktorá by umožnila nahrávanie údajov o vakcínach a zbierala by dáta aj o vykonaných testoch.

Kotleba o čipoch v júni 2020

Predseda ĽSNS Marian Kotleba v júni 2020 v televízii Markíza v relácii Na Telo hovoril o koronavíruse a aj o tom, že táto pandémia má donútiť, aby sa ľudia dali zaočkovať.

Kotleba hovorí o tom, že v Amerike dokážu človeku vstreknúť do tela (do miechy) čip, ktorý dokáže zdravotne poškodeného človeka nejakú dobu ešte držať pri živote.

Moderátor sa Kotlebu pýtal, či sa už stretol s takýmto človekom, ktorý by bol mal v tele nanočip: „Pán redaktor, to že na Slovensku sme sa stým ešte nestretli neznamená to, že to neexistuje a ja som len hovoril o tom, že táto pandémia, bude zneužívaná na to aby, do ľudí vnútili povinné očkovanie.“

„Dnes už mnohí politici, mnohí predstavitelia verejného života jasne hovoria že, na jeseň má prísť druhá fáza…. a že bude potrebné sa povinne voči tomu očkovať a pán redaktor o čom ja v tom videu hovorím, že príde strach, že príde kampaň, aby sa ľudia dali povinne očkovať a teraz ich chcem predtým znova veľmi výrazne varovať, a že v niektorých krajinách sú už vyvinuté očkovacie látky, ktoré v sebe obsahujú nanočipy…. V Spojených štátoch Vám vedia vstreknúť látku s nanočipom tak, že napríklad pre vojakov, ktorí sú smrteľne zranení, do miechy títo vojaci ešte ďalej nejaký čas ďalej fungujú…“ povedal Kotleba v relácii.

V USA, Izraeli ale aj iných západných krajinách očkujú ľudí vakcínami a prostredníctvom nich im insertujú do tela nanočipy. Marian Kotleba hovorí, že nikto bohužiaľ nevie, ako takáto očkovacia látka s nanočipom zareaguje na ľudské telo a akým spôsobom sa bude dať ľudské telo cez tento čip ovládať. 

Na otázku, akým spôsobom sa ľudia cez nanočipy ovládajú, Kotleba odpovedal celkom jasne. Veľmi jednoducho. Očkovacie látky a ich zložky nepoznáme. Preto netušíme, čo všetko sa nám do tela dostáva. V druhej fáze by sa podľa Kotlebu malo povinne očkovať. V niektorých krajinách sú už vyvinuté vakcíny, ktoré tieto nanočipy obsahujú. 

„Pán redaktor, pozrite si to, naštudujte si to, a budete vedieť ,“ reagoval na prosbu redaktora o vysvetlenie Kotleba.

Problémom podľa neho nie sú samotné vakcíny, ale to, že nevieme, aké je ich zloženie, pretože sú dovážané zo západu.

Kotleba takýmto spôsobom interpretoval biblickú kapitolu Zjavenie Jána, v ktorej sa hovorí o tom, že kto neprijme čip, nebude môcť robiť. Ani nakupovať, ani obchodovať a v podstate vôbec nič. 

O očipovaní amerických vojakov písal v roku 2016 aj renomovaný vedecký portál Science Alert.

Zdroj: zemavek.sk / InfoVojna


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti