VIDEO: MUDr. Lakota: Vakcíny proti Covid-19 sú väčšie riziko ako samotný vírus. Stali sme sa obeťami nenažraných farmaceutických firiem

21.06.2021 | 10:35
  14
Onkológ a hematólóg MUDr. Ján Lakota, CSc., z Virologického ústavu Slovenskej akadémie nevidí žiadny dôvod na to, aby sa ľudia delili na očkovaných a neočkovaných.

MUDr. Ján Lakota, CSc. z virologického ústavu SAV tvrdí, že očkovanie proti Covid-19 predstavuje väčšie riziko ako samotný vírus. Je presvedčený, že sme sa stali obeťami nenažraných farmafiriem.

MUDr. Lakota nevidí žiadny dôvod na to, aby sa ľudia delili na očkovaných a neočkovaných. Hovorí, že je tu populácia, ktorá bola očkovaná štandardnými vakcínami. Doteraz však nikto neskúmal, či sme zaočkovaní alebo nie. Tak to totiž má byť v prípade nových covid pasov.

Obrovský experiment na ľuďoch bez ich vedomia

Covid pasy považuje za celkom novú paradigmu, ktorá tu nikdy nebola. Dodáva, že to nie je porovnateľné ani s očkovacími preukazmi, ktoré sú potrebné pri vstupe do exotických krajín. Rozdeľovanie ľudí na dve kategórie očkovaných a neočkovaných a zavádzanie covid pasov je podľa neho absurdné a nemiestne.

Ďalej uvádza, že je potrebné si pripomenúť, kvôli čomu bolo covid očkovanie pôvodne zavedené. Zdôraznil, že ide o experimentálne vakcíny len podmienečne schválené v núdzovom stave. A cieľ mal byť potenciálne znížiť vírusovú nálož v tele jednotlivca. To teda neznamená vírus úplne zlikvidovať.

Tvrdí, že v prípade podávania tretej a štvrtej dávky vakcíny ide o očkovací cirkus. Treba sa podľa neho pýtať, načo sú tie ďalšie dávky potrebné.

O informovanom súhlase, ktorý podpisujú očkovaní, hovorí, že je to dokument bežne podpisovaný pacientmi, ktorí sa zúčastňujú klinických štúdií. V prípade covid vakcín teda naozaj ide o experimentálnu liečbu. A ako hovorí, v informovanom súhlase by mali byť uvedené všetky potrebné náležitosti.

Z vlastných skúseností, keďže niekoľko klinických štúdií robil, preto vie, že vysvetliť pacientovi všetko, čo informovaný súhlas zahŕňa a aké následky sa môžu objaviť, trvá hodiny. To sa pri očkovaní proti Covid-19 nedeje. Informovaný súhlas, ktorý sa podpisuje pri tomto očkovaní, preto považuje za zdrap papiera bez hodnoty, ktorý je podľa právnikov aj ľahko napadnuteľný.

Podľa Jána Lakotu sme sa stali obeťami nenažraných farmafiriem.

Zdroj: hlavnydennik.sk / YouTube ZVTV

Zobraziť ďalšie

Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti