VIDEO: Moderátorka americkej spravodajskej televízie Fox News prirovnala Fauciho k nacistickému lekárovi Mengelemu, pretože ho reprezentuje svojimi metódami. Americký židovský výbor šokoval, keď ju vyzval ospravedlniť sa

01.12.2021 | 11:03
  29
Lara Loganová v priamom prenose počas diskusnej relácie Fox News Primetime v pondelok vyhlásila, že Dr. Anthony Fauci "predstavuje doktora Josefa Mengeleho" známeho svojimi nehumánnymi pokusmi na ľuďoch v časoch holokaustu.

Moderátorka americkej spravodajskej stanice Fox News Lara Loganová čelí kritike za to, že vo svojom komentári prirovnala Anthonyho Fauciho – hlavného zdravotníckeho poradcu amerického prezidenta Joea Bidena – k nacistickému lekárovi Josefovi Mengelemu.

Loganová v priamom prenose počas diskusnej relácie Fox News Primetime v pondelok vyhlásila, že Fauci "predstavuje doktora Josefa Mengeleho" známeho svojimi nehumánnymi pokusmi na ľuďoch v časoch holokaustu, informovala v noci na stredu stanica BBC. Viaceré židovské organizácie označili Loganovej vyjadrenie za "hanebné".

"Ľudia mi hovoria, že Fauci pre nich nepredstavuje vedu, ale Josefa Mengeleho, nacistického lekára, ktorý vykonával pokusy na Židoch v koncentračných táboroch počas druhej svetovej vojny. Tvrdia to o ňom ľudia na celom svete," povedala moderátorka.

Americký židovský výbor (AJC) vyzval Loganovú, aby sa za svoj výrok ospravedlnila. "Peklo, ktorým si tieto obete prešli, sa nedá porovnávať s opatreniami v oblasti verejného zdravia," uviedol AJC, ktorý sa zaoberá občianskymi a náboženskými právami Židov.

Mengele pôsobil ako lekár v koncentračnom tábore Auschwitz na území okupovaného Poľska. Za svoje sadistické experimenty a pseudovedecké štúdie si vyslúžil prezývku Anjel smrti. Po skončení druhej svetovej vojny utiekol z Nemecka a až do roku 1979, keď sa utopil pri pobreží Brazílie, žil pod falošnou identitou.

Anthony Fauci patrí v USA medzi popredných odborníkov na infekčné choroby. Pre svoju kľúčovú úlohu v boji proti covidovej pandémii sa však stal terčom tých, ktorí sú proti politike Bieleho domu v súvislosti s ochorením COVID-19. Fauci podľa vlastných slov zažíva šikanovanie vrátane vyhrážok zabitím.

Loganová (50) sa narodila v Juhoafrickej republike (JAR) a pred svojím vlaňajším vstupom do Fox News pracovala pre spravodajskú stanicu CBS News ako korešpondentka pre medzinárodné záležitosti.

Paul Craig Roberts: Pandémiu spôsobila covidová vakcína. Americký zdravotnícky establišment je vedený masovým vrahom Faucim

Všetky doterajšie vyhlásenia o vakcíne proti covidu boli a sú nepravdivé. Obrovské množstvo ľudí bolo podvedených skorumpovaným lekárskym establišmentom a skorumpovanými médiami, aby spáchali samovraždu alebo si poškodili zdravie, napísal vo svojom článku ekonóm Paul Craig Roberts, ktorý v súčasnosti pôsobí ako publicista, spisovateľ, bloger a v minulosti bol poradcom ministra financií vo vláde amerického prezidenta Ronalda Reagana.

"Skorumpovaný americký lekársky establišment na čele s masovým vrahom Tonym Faucim (riaditeľom Národného inštitútu pre alergie a infekčné choroby) bol nútený priznať, že covidová "vakcína" rýchlo stráca svoju účinnosť proti vírusu. Ale zároveň on aj ľudia okolo neho tvrdili, že je to stále dosť dobré na to, aby vás neodviezli do nemocnice alebo aby ste nezomreli," uviedol Roberts.

Viac v článku TU.

Svetová Plandémia v réžii kriminálneho Syndikátu a jeho poskokov

Podľa mnohých nezávislých vedcov, lekárov, novinárov, politikov, analytikov a ďalších expertov stoja za súčasnou agresívnou vakcinačnou kampaňou farmaceutické firmy a osoby z prostredia medzinárodných organizácii prepojené na globálny kriminálny Syndikát stojaceho v pozadí tejto plánovanej korona-hystérie nazývanej ako Plandémia.

V tejto záležitosti právnici z celého sveta chystajú žaloby na Medzinárodný trestný súd v Haagu a avizujú procesy so zodpovednými pohlavármi, ktoré sa označujú ako Norimberské procesy 2.

Bývalá zástupkyňa Slovenska pred Európskym súdom pre ľudské práva JUDr. Marica Pirošíková koncom augusta informovala, že Medzinárodný trestný súd (ICC) v Haagu prijal v tejto záležitosti sťažnosť slovenských právnikov vo veci zločinov proti ľudskosti a vojnových zločinov. Podnet sa týka masového testovania a aplikovania experimentálnych vakcín proti Covid-19, čo zodpovedá porušeniu Dohovoru o zákaze biologických zbraní, ktorého je Slovensko signatárom. Viac v článku TU.

Spoločné podanie Slovákov a ďalších krajín na Medzinárodný trestný súd v Haagu vo veci zločinov proti ľudskosti a vojnových zločinov ohľadne testovania a aplikovania experimentálnych Covid-19 vakcín podporili preživšie obete holokaustu. Viac v článku TU.

Petíciu na podporu urýchleného rozhodnutia Medzinárodného trestného súdu v Haagu vo veci zločinov proti ľudskosti a vojnových zločinov ohľadne testovania a aplikovania experimentálnych Covid-19 vakcín môžete podpísať TU.

Ochotu pridať sa k podaniu prejavuje stále viac krajín. K žalobe sa 29. septembra pridali aj dve české senátorky. Viac v článku TU.

Zástupcovia tých, čo prežili holokaust doručili list Európskej liekovej agentúre o výzve okamžite zastaviť pichanie covid injekcií ľuďom. Viac v článku TU.

Viac o problematike a súvislostiach sa dozviete v zaujímavom dokumentárnom filme TU, ktorý do značnej miery približuje a objasňuje kontext celej situácie.

Rovnako odporúčame pozrieť si aj veľmi dôležitú debatu za účasti odborníka na patentové právo Dr. Davida Martina a nemeckého právnika Dr. Reinera Fuellmicha TU. Prepis debaty TU. Témou je patentovanie prirodzene vyskytujúcej sa látky v rámci génovej sekvencie toho, čo sa neskôr stalo známe pod označením SARS-CoV-2, patent na jeho detekciu (RT-PCR), ako aj patenty na antivirálne prostriedky liečiace koronavírus. Šokujúci na tejto záležitosti je fakt, že patent na liečbu bol podaný 3 dni po tom, ako americké Centrum pre kontrolu a prevenciu chorôb (CDC) podalo patent na SARS koronavírus. Patent zo dňa 28. 4. 2003, číslo 7151163, ktorý bol vydaný firme Sequoia Pharmaceuticals, má ďalší problém: bol vydaný a publikovaný pred tým, než CDC patent na koronavírus bol povolený. Takže pravdepodobnosť, že informácie mohli byť získané akýmikoľvek prostriedkami inými ako internými informáciami medzi týmito stranami, je nulová. Nie je fyzické možné patentovať vec, ktorá lieči niečo, čo predtým nebolo publikované, pretože CDC zaplatilo, aby to zostalo utajené. V tomto prípade je namieste definícia kriminálneho sprisahania, vydierania a tajnej dohody, na čo sú uvedené dôkazy. Informácie sú tak závažného charakteru, že v celom prípade ide o organizovaný zločin na základe porušenie amerického zákona proti racketeeringu a organizovanému zločinu s názvom RICO.

O dopredu plánovanej pandémii hovorí Dr. Martin aj vo videodokumente TU.

VIDEO: Dr. Fleming o zločinoch proti ľudskosti a o podaní na súd v Haagu vo veci vakcinácie a vynucovania očkovania: „Sudcovia v nacistickom Nemecku si mysleli, že sú imúnni voči trestnému stíhaniu a že nebudú niesť zodpovednosť. Mýlili sa. Sudcovia, ktorí rozhodujú dnes, budú niesť zodpovednosť!“. Viac v článku TU.

VIDEO: Dr. Fleming – Medzinárodný trestný súd a potenciálne stíhania vo veci Covid-19 za vojnové zločiny za pomoci biologických zbraní. Viac v článku TU.

Dr. Mark Bailey a Dr. John Bevan-Smith publikovali dokument s názvom „Podvod COVID-19 a vojna proti ľudstvu”. Popisujú v ňom všetko, čo sa za týmto podvodom skrývá - vrátane jeho aktérov, PCR, virológie, modelovania a mnoho ďaľšieho. Viac v článku TU.

Dr. Anthony Fauci obvinený z úmyselného klamstva o pôvode Covid-19

Anthony Fauci zámerne zatajil fakty o výskume vo Wuhane. Nový dokumentárny film usvedčuje hlavného poradcu Bieleho domu a odhodlaného bojovníka proti covidu z klamstva, tvrdia kritici. Doktor Fauci totiž dlho popieral, že by sa Američania podieľali na výskume koronavírusu na zvieratách v čínskom Wuhane. Okrem toho sa potvrdilo, že výskum zahŕňal cielené mutácie vedúce k zvýšenej infekčnosti vírusu. Čo je v Spojených štátoch zakázané.

Viac v článku TU.

Rand Paul vypočúva Dr. Fauciho ohľadne financovania výskumu koronavírusu

Americký senátor Rand Paul vypočúva Dr. Fauciho ohľadne financovania tzv. výskumu pridanej funkcie (gain function), ktorá viedla k zvýšeniu infekčnosti vírusu Covid-19:

Viac v článku TU.

Šokujúci obsah uniknutých emailov Dr. Fauciho

Dr. Anthony Fauci podľa dôkazov v uverejnených emailoch zo začiatku júna 2021 klamal v americkom Kongrese pod prísahou! Tvrdil, že nemal informácie o pôvode vírusu SARS-CoV-2, ale emaily dokazujú, že bol okamžite informovaný o laboratórnom pôvode vírusu. A to sú informácie, ktoré vyplývajú zo sčasti začiernených stránok, ktorý si slinečkársky server Buzzfeed na základe zákona o slobodnom prístupe k informáciám (FOIA Act) vyžiadal všetky Fauciho pracovné emaily. Celkovo ich je viac ako 3-tisíc. Vyplýva z toho, že tu išlo o brutálne spiknutie ľudí, ktorí sa pohybujú okolo amerických vojenských laboratórií Fort Detrick v Marylande.

A dokonca aj okolo čínskych vedcov a virológov z laboratória vo Wuhane. Hlavným zistením je, že Dr. Fauci podľa všetkého klamal pod prísahou pred americkými kongresmanov, keď tvrdil, že nemal informácie o pôvode vírusu, odkiaľ pochádza, aký je jeho charakter, a kde mohol byť iniciovaný.

Emaily potvrdzujú, že Fauci bol vírusovými laborantmi a odborníkmi ihneď varovaný, že vírus nemá prírodný pôvod, a že zodpovedá laboratórnemu replikantu, ktorý pochádza z vojenských výskumov v laboratóriách Fort Detrick.

Viac v článku TU.

Najviac rozruchu zatiaľ vyvolal mail z 11. marca 2020:

Je cenzurované, od koho dostal tento mail dr. Fauci, ale ten niekto ho dostal od Adama Gaertnera a je v predmete uvedený ako postup výroby koronavírusu ako biologickej zbrane.

Ponechajme teraz stranou otázku, či dr. Fauci klamal pod prísahou pred senátom o možnosti, že vírus je pripravený umelo a unikol z laboratória.

Oveľa viac alarmujúce je to, že tento mail je len úryvkom z tejto vedeckej práce z 5. 5. 2005(!), kedy sa prvý raz objavil vírus SARS-CoV-1.

V tejto práci je uvedený spôsob prípravy liečiva na prevenciu vstupu vírusu do buniek. Ide o umelé vytvorenie viriónov, ktoré zabránia vírusom prejsť cez bunkovú membránu. V podstate je to zhruba princíp fungovania súčasných vakcín proti SARS-CoV-2.

Zdroj: info.sk / InfoVojna

Zobraziť ďalšie

Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti