VIDEO: Mladá neoliberálka ukradla transparent a dúfala, že na ňu zákon neplatí. Rýchlo jej to vysvetlil policajt

25.05.2019 | 10:24
  13
Mladému dievčaťu sa nepáčil názor aktivistu, ktorý je napríklad proti potratom (pro-life) a mal so sebou transparent.

Žijeme v demokracii a každý má právo na svoj názor. To však nechápu dnešní liberáli (slniečkari), ktorí sa snažia agresívne presadzovať len ich názory, aj za cenu, že by mali porušovať zákon.

Mladému dievčaťu sa nepáčil názor aktivistu, ktorý je napríklad proti potratom (pro-life) a mal so sebou transparent. Dievča mu tento transparent vytrhlo z ruky, čím porušilo zákon (pretože aj keď ste liberál, ste stále občan, ktorý musí dodržiavať zákony) a chcelo transparent vyhodiť a znehodnotiť cudziu vec.

Majiteľ transparentu si všetko nahrával na kameru a kričal na políciu, aby mu pomohli s ukradnutým majetkom. Policajt dievča zadržal a snažil sa jej vysvetliť, že aj keď nesúhlasí s jeho názormi, nemôže ľudom kradnúť veci.

Zlodejka to nevedela pochopiť a myslela si, že, keď je liberálne nastavená, môže porušovať zákon a ubližovať ostatným ľudom.

Toto je veľký problém aj na Slovensku a vidíme to aj na posledných akciách neoliberálnej komunity ľudí, ktorí si budú agresívne presadzovať svoj názor a ich liberalizmus je len zásterkou toho, ako totalitne chcú presadiť svoju ideológiu.

Fanatickí liberáli a falošný pocit neomylnosti

„Množstvo ľudí je kvôli vlastnej arogancii a obmedzenosti natoľko presvedčených o nadradenosti svojich názorov, že sú schopní ignorovať práva druhých a platné zákony. Sú to aj fanatickí liberáli (medzi inými), ktorí sa povyšujú nad všetko ostatné, len pre falošný pocit neomylnosti. Často sme svedkami toho, ako pre liberálne hodnoty urážajú druhých, vyhrážajú sa, volajú po vyšetrovaní iných názorov, či po fyzickej likvidácii. Aj táto mladá slečna na videu podľahla pocitu, že ako liberálka je nad zákon a že jednoducho môže ukradnúť cudzí majetok, lebo nesúhlasí s majiteľom - pro-life aktivistom. Policajný príslušník ju však vrátil do reality, v ktorej ani zďaleka nie je liberalizmus akási univerzálna dogma nadriadená všetkému ostatnému. Dúfame, že sa slečna z tejto skúsenosti poučí, a že začne byť tolerantná k iným ľuďom, pretože ak bude takto pokračovať, môže to pre ňu skončiť zle. Zároveň dúfame, že sa z tohto videa poučia všetci (nie len fanatickí liberáli). To, že si myslíte, že máte pravdu Vám nedáva právo škodiť druhým!,“ píše v komentári k videu Kulturblog.

Zdroj: magazin1.sk / YouTube Kulturblog


Zaujíma nás Váš názor:

Tipy a rady


 

Zaujímavosti