VIDEO: Ministerstvo zdravotníctva SR kleslo na úroveň goebbelsovskej propagandy, odkazuje MUDr. Bukovský

08.01.2021 | 20:15
  41
Mašinéria verejného lynčovania a propagandy naberá vyššie obrátky. Ďalší dôkaz nastupujúcej totality? MUDr. Igor Bukovský reaguje na manipulatívne video vytrhnuté z kontextu.

Mašinéria verejného lynčovania a propagandy naberá vyššie obrátky. Ďalší dôkaz nastupujúcej totality?

Pred dvomi dňami, teda dňa 6. januára 2020 sa objavilo na súkromnom YT kanáli Damiána Königa video, ktoré hrubo manipulatívnym spôsobom použilo moje vyjadrenie vytrhnuté z kontextu a obrazový materiál bez môjho súhlasu.

Odkaz p. Damiánovi Königovi: naozaj ste mali vopred poradiť s právnikmi. - Váš dnešný telefonát s mojim právnym zástupcom bol posledným pokusom zastaviť váš nehorázny a brutálne manipulatívny útok na moje ľudské a osobnostné práva. - Odstránenie predmetného videa a verejné ospravedlnenie už v tejto situácií rozhodne nebude stačiť. - Podniknem voči Vášmu zásahu do mojich osobnostných práv všetky právne kroky, ktoré mi umožňuje slovenský právny poriadok.

Odkaz médiám: prestaňte síriť paniku a podnikať osobné útoky voči súkromným osobám, nie som pochybovač a nešírim konšpirácie! Prilievate olej do ohňa nebezpečného a nezmyselného spoločenského konfliktu, ktorý už horí a môže dopadnúť hlavne vašou vinou veľmi tragicky. Aj voči Vám priebežne podnikám a aj v tomto prípade podniknem všetky právne kroky, ktoré mi umožňuje právny poriadok SR, aby som obhájil svoje právo na ochranu osobnosti.

Odkaz MZ: klesli ste na úroveň goebbelsovskej propagandy.

1) Kde ste, keď vás treba, aby ste pomáhali ľudí chrániť pred obezitou, hypertenziou, cukrovkou či rakovinou?
2) Kde ste boli, keď bolo treba naliehavo ľuďom už na jar hovoriť, aby upravili svoju hmotnosť, krvný tlak, cukor a chronický zápal v tele?
3) Kde ste boli, keď bolo treba ľuďom vyšetrovať a podávať vitamín D?
4) Kde ste, keď treba chrániť rizikové skupiny obyvateľstva – od jari ste nenašli žiadny spôsob, ani len pokus o aktívne konanie.
5) Kde ste boli, keď bolo ľuďom treba povedať čo majú robiť, ak majú pozitívny výsledok testu alebo čo majú robiť, keď majú ľahké príznaky ochorenia COVID-19? A to je drvivá väčšina z nich.
6) Kde ste teraz, keď treba ľuďom neustále zdôrazňovať, že vakcína bude mať u obéznych ľudí výrazne slabší efekt?
7) Žiadam Vás o tri veci: - odstrániť predmetné video z Vašich sociálnych sietí -zverejniť verejné ospravedlnenie za poškodenie mojich osobnostných práv v znení, ktoré Vám zašlú moji právni zástupcovi - spoluprácu na potláčaní rizikových faktorov ako je obezita, hypertenzia, cukrovka, deficitné hladiny vitamínu D a chronického nízkostupňového zápalu – teda rizikových faktorov infekcie, ťažkého priebehu ochorenia a úmrtia na COVID-19 – ponúkam celú svoju vyše 30-ročnú skúsenosť a odbornosť a svoje zázemie, aby sme nastavili a spustili funkčné programy s cieľom dosiahnuť zásadné zlepšenie zdravia obyvateľov SR – veľa sa dá urobiť aj v týchto hektických časoch, hoci sa Vašou vinou zmeškalo už viac ako desať mesiacov!
8) aj voči MZ však podniknem všetky právne kroky v súlade so slovenským právnym poriadkom, aby som obhájil svoje osobnostné práva.

Nikdy som nepopieral vírus ani ochorenie. Povedal som, že je to trochu ťažšia chrípka a všetky údaje zo sveta aj u nás to potvrdzujú – čo môže pochopiť iba človek, ktorý chápe, že tá chrípka, ktorú donedávna drvivá väčšina dnešných horlivých zástancov nezmyselných opatrení „hrdinsky“ prechodila a šírila vo svojom okolí, môže byť takmer rovnako nebezpečná ako COVID-19. Povedal som, že je to z medicínskeho hľadiska banálne ochorenie a za tým si stojím tiež, pretože náklady a personálne nároky na diagnostiku a liečbu mnohých iných ochorení a ich tragické následky pre spoločnosť aj rodiny postihnutých predstavujú mnohonásobok ochorenia COVID-19. Ale toto dokáže pochopiť tiež iba človek, ktorý má aspoň základnú predstavu o patológií a psychológií ľudských ochorení. A o zložitosti a nákladnosti systému zdravotnej starostlivosti. Nie som neomylný, robím chyby, som človek. Dokážem sa za svoje chyby ospravedlniť. Všetko sa dá urobiť lepšie a dá sa robiť viac, súhlasím a snažím sa.

No čo sa týka využitia mojich talentov, možností a darov, ktoré som v živote dostal, v prospech ľudí a ľudského zdravia mám čisté svedomie pred kolegami, verejnosťou aj pred Bohom.

Zdroj: YouTube Dr. Igor Bukovský – AKV


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti