VIDEO: Minister Naď nadávajúci občanom do opíc, psychopatov, špín a ľudského odpadu, seje vietor a žne búrku

15.12.2020 | 10:16
  37
Politický analytik Eduard Chmelár aj bývalý predseda parlamentu Andrej Danko reagujú na trestné oznámenie ministra obrany kvôli príspevkom na sociálnej sieti.

Minister obrany SR Jaroslav Naď (OĽaNO) podal sedem trestných oznámení pre nebezpečné vyhrážanie sa. Informoval o tom denník SME.

Šéf rezortu obrany vo svojom príspevku na sociálnej sieti vysvetlil, že tak reaguje na nenávistné komentáre na internete voči jeho rodine.

„Boli prijaté ďalšie opatrenia na ochranu mojej rodiny. Nedopustím, aby si niekto vybíjal svoj primitivizmus na mojich deťoch,“ zdôraznil Naď s tým, že v podávaní trestných oznámení bude pokračovať.

„Rovnako upozorňujem, že napriek tomu, že viacerí podozriví teraz vyplakávajú, že oni to tak nemysleli, budem trvať na svojom. A pripomínam, že keďže je vyhlásený núdzový stav, tresty sú vysoké,“ uzavrel.

 

Chmelár: Politik, ktorý nadáva občanom do opíc, psychopatov, špín a ľudského odpadu, seje vietor a žne búrku

Na Naďove trestné oznámenie reagoval publicista a politický analytik Eduard Chmelár podľa ktorého sám minister obrany svojím správaním vyvolal agresívne reakcie.

„Politik, ktorý nadáva občanom do opíc, psychopatov, špín a ľudského odpadu, seje vietor a žne búrku,“ uviedol Chmelár.

Celý status si môžete prečítať tu:

„Minister obrany Jaro Naď dnes podal 7 (slovom sedem) trestných oznámení na osoby, ktoré sa mu vraj na sociálnej sieti vyhrážali vraždou. Akékoľvek vulgárne prejavy voči komukoľvek kategoricky odsudzujem a dobre viete, že ich netolerujem ani na tejto stránke. Myslím si však, že v tomto prípade nejde o úmysel vraždiť, ale o slovnú agresivitu. Keby som ja mal podať trestné oznámenia na každé indivíduum, ktoré mi napísalo "Zdochni", "Obesíme ťa" alebo "Skapeš aj s celou rodinou", musel by som ich podať za tie roky stovky. Môžete na to reagovať dvoma spôsobmi: buď si z toho urobíte živnosť (ako napríklad Ján Benčík) a zaujmete bolestínsky postoj alebo túto agresivitu ignorujete a odmietnete živiť.

Minister Naď by sa mal skôr ako začne hystericky jačať, že ho chcú zavraždiť, zamyslieť nad tým, ako sám prispel k tejto atmosfére. Politik, ktorý nadáva občanom do opíc, psychopatov, špín a ľudského odpadu, seje vietor a žne búrku. A keďže sa za svoj slovník pohoniča odmietol ospravedlniť, to, čo nám predvádza, nie je úsilie o ochranu osobnosti, ale arogancia moci. Súčasný minister obrany výrazne prispel k rastu slovnej agresivity vo verejnom priestore. Nebuď ako Jaro Naď, kultivuj spoločenskú diskusiu.“

Naď označil ľudí protestujúcich proti Matovičovej vlády opicami

Protivládnu demonštráciu na výročie Nežnej revolúcie spôsobili vypätú situáciu nielen medzi samotnými protestujúcimi, policajtmi, ale aj politikmi.

Vývoj situácie v bratislavských uliciach zrejme ministra znervóznil, a tak keď ho jeden z občanov oslovil na facebookovom profile s otázkou, prečo nejde medzi ľudí ukľudniť situáciu, ale zostáva niekde zakopaný, minister zareagoval svojrázne.
 
„Ja normálnych ľudí nevidím demonštrovať. Iba opice, bitkárov, extrémistov a psychopatov,“ odpovedal Naď v novembri na položenú otázku.

Danko: Kto seje vietor, zožne búrku

Bývalý predseda Národnej rady SR ANdrej Danko sa pridal ku kritike ministra Naďa vo svojom videoblogu keď vyhlásil, že napätá atmosféra v spoločnosti je výsledkom aj jeho práce:

Zdroj: InfoVojna


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti