VIDEO: Militantný vakcinátor Sabaka a spol. za účelom zvýšeného vymývania mozgov vakcinačnou propagandou sa sťažuje na nárast pacientov a zúfalo vyzýva ľudí dať sa očkovať

08.11.2021 | 11:25
  56
Výzvu jedného z hlavných propagátorov agresívnej marketingovej očkovacej kampani farmaceutických firiem podporil aj minister zdravotníctva Vladimír Lengvarský osobne. Ocenil prístup a prácu všetkých zdravotníckych pracovníkov na Slovensku.

Minister zdravotníctva Vladimír Lengvarský a lekári z nemocníc sa na spoločnej tlačovej konferencii prihovorili s verejnou výzvou na podporu očkovania voči ochoreniu COVID-19. Podpísalo sa pod ňu viac ako 1 300 zdravotníkov z celého Slovenska.

Lengvarský upozornil, že epidemiologická situácia u nás vôbec nie je dobrá a práve očkovanie zmierni dopady pandémie. Vyjadril vďaku odborníkom, ktorí si podľa jeho slov prechádzajú náročným obdobím, ako fyzicky, tak i duševne. 


Na tlačovej konferencii sa prihovoril aj infektológ Peter Sabaka. Ten zdôraznil, že lekári a zdravotníci sa denne pozerajú na pacientov, ktorí nevládzu dýchať. Priblížil, že s covidom sa skôr či neškôr stretne každý.

List, ktorý pripravil prevažne primár Interného oddelenia Nemocnice s Poliklinikou Považská Bystrica Milan Kulkovský a ktorý podpísalo viac ako 1 300 zdravotníkov, prečítal pred médiami infektológ Peter Sabaka. Lekári sa v liste prihovárajú tým ľuďom, ktorí váhajú s očkovaním, lebo majú obavy, prípadne spochybňujú koronavírus.

V liste sa hovorilo aj o tom, že v nemocniciach končia stále mladší pacienti, ktorí musia byť celé týždne oddelení od svojich rodín a mnohí nakoniec napriek snahe zdravotníckeho personálu zbytočne zomierajú. Lekári tiež hovorili o poskytovaní zdravotnej starostlivosti aj iným ako covidovým pacientom.

Video: Verejná výzva zdravotníkov na podporu očkovania proti covidu za účasti ministra zdravotníctva Vladimíra Lengvarského

Medzi obeťami pandémie sa vzhľadom na postupné odkladanie chirurgických zákrokov ocitnú aj ľudia, ktorí covid ani nemali. Väčšina všetkých týchto úmrtí je pritom odvrátiteľných, očkovanie im vie zabrániť. Vedľajších účinkov sa podľa Sabaku ľudia obávať nemusia. Mali by myslieť skôr na to, že to najhoršie ešte len príde a jediná účinná prevencia je dnes očkovanie.

„My, zdravotníci a zdravotníčky pracujúci na covid oddeleniach po celom Slovensku, vás prosíme o našu dôveru a pomoc. Dôsledky covidu máme dennodenne pred očami. Ľudia s ťažkým priebehom umierajú v našich rukách. Očkovanie nie je politická otázka, je to predovšetkým medicínska otázka,” apelovali na ľudí slovenskí zdravotníci. Sabaka zopakoval, že vakcíny sú bezpečné, veria im aj zdravotnícki pracovníci, preto sú na covid oddeleniach takmer všetci lekári zaočkovaní.

„Koronavírus s nami zrejme zostane asi dlhé roky. Skôr či neskôr sa s ním stretne každý,“ povedal Sabaka. Otázka je, či človek bude mať imunitu alebo nie. Ak ju má z prekonania alebo očkovania, zvládne ochorenie podľa jeho slov ako bežnú chrípku.

„No vakcína je bezpečnejšia ako prekonanie ochorenia,“ povedal. Pacientom bez očkovania hrozí ťažší priebeh i vyššie riziko úmrtia.

Riaditeľ Univerzitnej nemocnice Bratislava Roland Schaller lekárov podporil. Zároveň médiá informoval, že v súčasnosti u nich leží 157 pacientov, z toho 12 potrebuje pripojenie na umelú pľúcnu ventiláciu. Doplnil tiež, že k nim prichádzajú už aj pacienti z iných krajov.

Výzvu jedného z hlavných propagátorov agresívnej marketingovej očkovacej kampani farmaceutických firiem podporil aj minister zdravotníctva Vladimír Lengvarský osobne. Ocenil prístup a prácu všetkých zdravotníckych pracovníkov na Slovensku. „Jedine očkovanie je to, čo nás môže z tejto pandémie vyviesť,” dodal.

Celé znenie listu verejnosti od zdravotníkov z nemocníc:

Drahí spoluobčania, priatelia, všetci tí, ktorí ešte stále váhate, či sa dať zaočkovať proti Covid-19, 



my, zdravotníci a zdravotníčky pracujúci na covid oddeleniach po celom Slovensku, sa denne pozeráme do očí ľuďom, ktorí nevládzu dýchať. Pýtajú sa nás, prečo sú práve oni tí, ktorí boj s Covid-19 prehrávajú. Mnohí z nich sa ešte nedávno obávali očkovania a toto ochorenie, naopak, podceňovali. Dnes by dali všetko za to, aby sa rozhodli inak. 



Naša práca v tejto vlne začína byť extrémne náročná nielen fyzicky, ale predovšetkým duševne a ľudsky. Nevieme sa ubrániť slzám nad lôžkami čoraz mladších neočkovaných pacientov, ktorým už nedokážeme pomôcť. Nedá sa prestať myslieť na to, že ich odchod nie je len predčasný, ale najmä zbytočný. 



Plnia sa nám nemocnice ľuďmi, ktorí v nich nemuseli byť. Mnohí z nich prežívajú mimoriadne ťažký priebeh ochorenia, týždne odlúčenia od svojej rodiny a neistotu, ako to skončí. Nezriedka to končí tak, že nám títo ľudia umierajú a my im už nedokážeme pomôcť. Je to neopísateľný pocit bezmocnosti a zúfalstva. 



Lôžka, na ktorých ešte pred pár týždňami ležali pacienti s inými ochoreniami, obsadzujú pacienti s Covid-19. Aj keď sa veľmi snažíme, starostlivosť o necovidových pacientov sa čoraz viac obmedzuje. Pribúdajú oddelenia a nemocnice, ktoré sú nútené odkladať plánované a odkladné zákroky. Je nás málo, pacientov je čoraz viac a my už prestávame vládať. 



Väčšina úmrtí na Covid-19 patrí do skupiny odvrátiteľných úmrtí, keďže sa im očkovaním dalo zabrániť. Žiaľ, medzi obeťami pandémie budú aj tí, ktorí sa pre obsadenosť nemocníc covid pacientami nedostanú včas k primeranej lekárskej starostlivosti. Očkovaním teda môžeme zabrániť aj nadbytočným úmrtiam na iné diagnózy. 



Drahí spoluobčania, priatelia, všetci tí, ktorí ešte stále váhate, či sa dať zaočkovať proti Covid-19. My, zdravotníci a zdravotníčky pracujúci na Covid oddeleniach po celom Slovensku, Vás prosíme o dôveru a o pomoc. 



Dôsledky Covidu máme dennodenne pred očami, ľudia s ťažkým priebehom umierajú v našich rukách. Očkovanie nie je politická otázka, je to medicínska otázka. Na Covid oddeleniach sme takmer všetci lekári a lekárky zaočkovaní, vedľajších účinkov očkovania sa netreba obávať, vakcíny sú bezpečné a v praxi osvedčené. 



S týmito skúsenosťami, v stave veľkej fyzickej a psychickej vyčerpanosti a s obavami z toho, čo nás ešte len čaká, Vás prosíme, dajte sa zaočkovať. Nie je dôvod sa toho obávať, ale je veľa dôvodov obávať sa ťažkého priebehu ochorenia Covid-19 v nemocnici. Vieme, o čom hovoríme. 



Prosíme Vás, pomôžte nám Covid-19 poraziť. 



Ďakujeme.

 

Analytici z Dáta bez pátosu na tému dramatického nárastu ľudí infikovaných covidom: Nie sú to infikovaní. Sú to pozitívni z testov!

„Strašidelných správ o nových rekordoch, dramatickej situácii v nemocniciach, stúpajúcich obetiach ste počuli a videli desiatky,“ pripomínajú v tejto súvislosti Analytici z Dáta bez pátosu a poukazujú na strašenie a mediálnu propagandu.

„Nie sme v ľahkej situácii, ale jediné, čo nám pomôže je racionálny pohľad na situáciu, analýza existujúcich dát a predikcia, čo nás čaká. V alternatívach: pesimisticky, neutrálne, optimisticky.“

Viac v článku TU.

Dáta bez pátosu sa pustili do Sabaku. Akých 10-tisíc mŕtvych?? Prestaňte strašiť!

Výpočty analytikov z Dát bez pátosu vyzerajú úplne inak ako výpočty niektorých iných, ktorí denne strašia cez obrazovky. Z údaja o desať tisícoch mŕtvych, ktorý priniesol známy lekár Sabaka, sa smejú. A dokonca si myslia aj, že už poznajú presný termín konca celej pandémie.

Viac v článku z konca septembra TU.

Vakcinácia a korona-opatrenia ako súčasť Plandémie

Podľa mnohých nezávislých vedcov, lekárov, novinárov, politikov, analytikov a ďalších expertov stoja za súčasnou agresívnou vakcinačnou kampaňou farmaceutické firmy a osoby z prostredia medzinárodných organizácii prepojené na globálny kriminálny Syndikát stojaceho v pozadí tejto plánovanej korona-hystérie nazývanej ako Plandémia.

Viac o problematike a súvislostiach sa dozviete v zaujímavom dokumentárnom filme TU, ktorý do značnej miery približuje a objasňuje kontext celej situácie.

Rovnako odporúčame pozrieť si aj veľmi dôležitú debatu za účasti odborníka na patentové právo Dr. Davida Martina a nemeckého právnika Dr. Reinera Fuellmicha TU. Prepis debaty TU. Témou je patentovanie prirodzene vyskytujúcej sa látky v rámci génovej sekvencie toho, čo sa neskôr stalo známe pod označením SARS-CoV-2, patent na jeho detekciu (RT-PCR), ako aj patenty na antivirálne prostriedky liečiace koronavírus. Šokujúci na tejto záležitosti je fakt, že patent na liečbu bol podaný 3 dni po tom, ako americké Centrum pre kontrolu a prevenciu chorôb (CDC) podalo patent na SARS koronavírus. Patent zo dňa 28. 4. 2003, číslo 7151163, ktorý bol vydaný firme Sequoia Pharmaceuticals, má ďalší problém: bol vydaný a publikovaný pred tým, než CDC patent na koronavírus bol povolený. Takže pravdepodobnosť, že informácie mohli byť získané akýmikoľvek prostriedkami inými ako internými informáciami medzi týmito stranami, je nulová. Nie je fyzické možné patentovať vec, ktorá lieči niečo, čo predtým nebolo publikované, pretože CDC zaplatilo, aby to zostalo utajené. V tomto prípade je namieste definícia kriminálneho sprisahania, vydierania a tajnej dohody, na čo sú uvedené dôkazy. Informácie sú tak závažného charakteru, že v celom prípade ide o organizovaný zločin na základe porušenie amerického zákona proti racketeeringu a organizovanému zločinu s názvom RICO.

O dopredu plánovanej pandémii hovorí Dr. Martin aj vo videodokumente TU.

Zhrnutie problematiky súčasnej situácie si môžete vypočuť TU - v špeciálnej časti relácie na rádiu InfoVojna "Boj o planétu a mysle ľudí" pod názvom „Covid-19(84) & Plandémia v réžii globálneho kriminálneho Syndikátu a jeho poskokov“.

Pozrite si tiež rozhovor TU - s informátorkou z WHO Dr. Astrid Stuckleberger, ktorá tvrdí, že pandémia je medzinárodne organizovaný zločin proti ľuďom za podpory vlád a médií.

V tejto záležitosti právnici z celého sveta chystajú žaloby na Medzinárodný trestný súd v Haagu a avizujú procesy so zodpovednými pohlavármi, ktoré sa označujú ako Norimberské procesy 2.

Bývalá zástupkyňa Slovenska pred Európskym súdom pre ľudské práva JUDr. Marica Pirošíková koncom augusta informovala, že Medzinárodný trestný súd (ICC) v Haagu prijal v tejto záležitosti sťažnosť slovenských právnikov vo veci zločinov proti ľudskosti a vojnových zločinov. Podnet sa týka masového testovania a aplikovania experimentálnych vakcín proti Covid-19, čo zodpovedá porušeniu Dohovoru o zákaze biologických zbraní, ktorého je Slovensko signatárom. Viac v článku TU.

Spoločné podanie Slovákov a ďalších krajín na Medzinárodný trestný súd v Haagu vo veci zločinov proti ľudskosti a vojnových zločinov ohľadne testovania a aplikovania experimentálnych Covid-19 vakcín podporili preživšie obete holokaustu. Viac v článku TU.

Petíciu na podporu urýchleného rozhodnutia Medzinárodného trestného súdu v Haagu vo veci zločinov proti ľudskosti a vojnových zločinov ohľadne testovania a aplikovania experimentálnych Covid-19 vakcín môžete podpísať TU.

Ochotu pridať sa k podaniu prejavuje stále viac krajín. K žalobe sa 29. septembra pridali aj dve české senátorky. Viac v článku TU.

Zástupcovia tých, čo prežili holokaust doručili list Európskej liekovej agentúre o výzve okamžite zastaviť pichanie covid injekcií ľuďom. Viac v článku TU.

VIDEO: Dr. Fleming o zločinoch proti ľudskosti a o podaní na súd v Haagu vo veci vakcinácie a vynucovania očkovania: „Sudcovia v nacistickom Nemecku si mysleli, že sú imúnni voči trestnému stíhaniu a že nebudú niesť zodpovednosť. Mýlili sa. Sudcovia, ktorí rozhodujú dnes, budú niesť zodpovednosť!“. Viac v článku TU.

VIDEO: Dr. Fleming – Medzinárodný trestný súd a potenciálne stíhania vo veci Covid-19 za vojnové zločiny za pomoci biologických zbraní. Viac v článku TU.

Ľudia môžu podať trestné oznámenie na pedagógov nútiacich deti nosiť v škole rúška. Viac v článku TU.

Ak sa tieto zločiny preukážu na súdnom procese, tak tzv. vedci, epidemiológovia, infektológovia, mnohí predstavitelia medzinárodných organizácií, zdravotníckych organizácii, príslušníci polície a sudcovia konajúci v rozpore s ľudskými a občianskymi právami, ako aj politici z celého sveta (slovenských nevynímajúc) budú za svoju agresívnu segregačnú očkovaciu kampaň (v réžii farmaceutických firiem a osôb spojených s globálnou zločineckou skupinou) a za nimi navrhované a odsúhlasené tzv. epidemiologické opatrenia (zasahujúce do ľudských a občianskych práv) čeliť vážnym obvineniam zločinov proti ľudskosti, trestných činov apartheidu v súčinnosti so spolčovaním sa s organizovaným zločinom operujúcim v celosvetovom meradle.

Vakcinácia proti koronavírusu a porušenie Hippokratovej prísahy

Advokát JUDr. Peter Weis vzhľadom na množstvo vedľajších účinkov po podaní očkovacej látky proti koronavírusu pripomína lekárom ich súbor etických pravidiel, ktorým sa majú počas výkonu svojho povolania riadiť:

Všetci lekári, ktorí sa pokúsia vpraviť pacientovi látku, ktorý sa nazýva v mainstreame vakcínou proti kovidu, môžu porušiť Hippokratovu prísahu. Už dnes je pomerne známa početnosť vážnych vedľajších účinkov týchto látok vrátane smrti.

Vpravením tejto látky do tela pacienta môže preto dôjsť k porušeniu nasledovných častí prísahy:

a) Spôsob svojho života zasvätím podľa vlastných síl a svedomia úžitku chorých a budem ich ochraňovať pred každou krivdou a bezprávím.

b) Ani prosbami sa nedám prinútiť na podanie smrtiaceho lieku, ani sám nikdy na to nedám podnet.

c) Nijakej žene nepodám prostriedok na vyhnanie plodu.

Prísahu a zodpovednosť lekára nemožno obmedziť žiadnym vyhlásením, žiadnym naoko informovaným súhlasom ani zmluvným vzťahom s pacientom.

Očkovacie centrá dnes z hľadiska zodpovednosti fungujú na princípe rozpustenej zodpovednosti medzi viacero naoko nezávislých článkov tak, aby sa žiaden z článkov spolupracujúcich na príprave a podaní látky nemusel cítiť priamo zodpovedný. Možná paralela by mohla byť napríklad takáto. Pri poprave čatou strelcov mal vždy jeden strelec z psychologických dôvodov založený slepý náboj. V ambulancii to však bude iné. A pôjde o deti. Právnici, pripravte sa, v hre sú licencie lekárov, ktorí sa spreneveria svojmu poslaniu a povolaniu.

Celý text prísahy:

„Prisahám pri Apolónovi, bohovi lekárstva, pri Asklépiovi, Hygiei a Panakei aj pri všetkých bohoch a bohyniach a dovolávam sa ich svedectva, že túto prísahu a tieto záväzky budem podľa svojich síl a svedomia poriadne dodržiavať:

Svojho učiteľa v tomto umení si budem rovnako ctiť ako vlastných rodičov a vďačne mu ponúknem všetko potrebné, ak si to vyžiada nutnosť. Jeho potomkov budem pokladať za vlastných bratov a keď sa budú chcieť vyučiť tomuto umeniu, vzdelám ich bez nárokov na odmenu aj akékoľvek záväzky. Svojim synom aj deťom svojho učiteľa aj žiakom, ktorí sa slávnostne zaviazali lekárskou prísahou, umožním, aby sa zúčastňovali na výučbe aj na prednáškach aj na celej vede. Nikomu však inému. Spôsob svojho života zasvätím podľa vlastných síl a svedomia úžitku chorých a budem ich ochraňovať pred každou krivdou a bezprávím. Ani prosbami sa nedám prinútiť na podanie smrtiaceho lieku, ani sám nikdy na to nedám podnet. Nijakej žene nepodám prostriedok na vyhnanie plodu.[1] Svoj život a svoje umenie vždy budem chrániť v čistote a udržím ich bez akejkoľvek viny. Sám neuskutočním rez u nijakého chorého, ktorého trápia kamene, ale odovzdám ho do rúk mužom skúseným v tomto odbore. Nech vkročím do akéhokoľvek domu, vojdem tam len s úsilím pomôcť chorým a budem sa vyhýbať každému podozreniu z bezprávia alebo hocijakého ublíženia. Zrieknem sa túžby po zmyslových pôžitkoch či so ženami či s mužmi, či so slobodnými či otrokmi. Keď pri svojej lekárskej praxi zbadám alebo vypočujem niečo, čo by malo zostať tajomstvom, o súkromnom živote ľudí všetko zamlčím a ako tajomstvo uchovám.[1]

Ak budem túto prísahu dodržiavať a poriadne spĺňať, nech sa mi dožičí žiť navždy šťastne, nech sa dožijem úcty všetkých ľudí a nech sa radujem z plodov svojho umenia. Ak ju však poruším či poškvrním, nech sa mi stane pravý opak.“

Norimberský kódex

Lekári a odborníci, ktorí nedostávajú mediálny priestor v korporátnych informačných prostriedkoch (spolupracujúcich s vládami, medzinárodnými inštitúciami a farmaceutickými koncernami na vakcinačnej propagande) v súvislosti s očkovaním hovoria o experimentálnych vakcínach, varujú pred zdravotnými rizikami a poukazujú pri tom na Norimberský kódex. Ten predstavuje súbor zásad medicínskej etiky pre experimenty na ľuďoch. Okrem iného sa v ňom píše, že „Dobrovoľný súhlas ľudskej osoby je absolútne nevyhnutný. To znamená, že dotknutá osoba musí byť právne spôsobilá dať súhlas. Musí byť v postavení, v ktorom má moc vykonávať slobodné rozhodnutia, a to bez ovplyvňovania akýmkoľvek násilím, podvodom, klamstvom/zavádzaním, hrozbami, preháňaním, či inou skrytou/záludnou podobou obmedzovania alebo donucovania.“

Norimberský kódex vznikol ako dôsledok súdu s vojnovými zločincami na norimberskom súde po skončení druhej svetovej vojny, vrátane neslávne známeho nemeckého nacistického lekára Josefa Mengeleho, príslušníka Waffen-SS a člena Hitlerovej NSDAP, ktorý počas druhej svetovej vojny bol jedným z kľúčových vedcov vykonávajúcich na väzňoch v koncentračnom tábore Osvienčim sadistické a nehumánne experimenty.

DOKUMENT: Vyhlásenie lekára o zodpovednosti za prípadné ochorenie súvisiaceho s podaním experimentálnej látky proti Covid-19

Advokátska kancelária Weis & Partners poskytla občanom rozhodnutým dať sa zaočkovať proti Covid-19 dokument pre svojho lekára, ktorý podpisom potvrdí vedomosť o podaní experimentálnej látky.

Ak by mal niekto zapnutú TV tak dlho, že by sa predsa len očkovať chcel, pre účely prípadných súdnych konaní voči lekárovi, ktorý mu „vakcínu“ podal, odporúčame nechať podpísať napríklad formulár, ktorý je uvedený v prílohe.

Jeho bezdôvodné nepodpísanie lekárom naznačuje, že ani lekár „látke“ nedôveruje a nevystaví sa riziku prípadných budúcich právnych konaní.

Formulár si môžete stiahnuť TU.

Zdroj: tvnoviny.sk / pravda.sk / InfoVojna


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti