VIDEO: Miliardový biznis s ilegálnou migráciou a utečencami - reportáž talianskeho denníka Il Giornale o imigrácii

15.09.2019 | 21:23
  0
Podľa novinárov sa v súčasnosti v Taliansku nachádza približne 70-tisíc osôb tvrdiacich, že sú maloletí imigranti a ročne tak na nich štát vynaloží od 1,8 do 2,6 miliardy eur!

Reportáž talianskeho denníka Il Giornale o imigrácii. Podľa štatistík stojí maloletý ilegálny prisťahovalec (tzv. utečenec) taliansky štát denne zhruba medzi 70 až 100 eurami. Ročne teda na jednu takú osobu vynaložia talianski daňoví poplatníci od 25 550 do 36 500 eur.

Podľa novinárov sa v súčasnosti v Taliansku nachádza približne 70-tisíc osôb tvrdiacich, že sú maloletí imigranti a štát na nich ročne vynaloží od 1,8 do 2,6 miliardy eur!

So zreteľom na fakt, že v rokoch 2015 až 2019 sa na talianskom pobreží vylodilo okolo pol milióna ilegálnych imigrantov (a to vďaka mimovládnym organizáciám a EÚ) tak sa môžu náklady na všetkých imigrantov blížiť k sume 20 miliárd eur.
 
Samozrejme je potrebné brať do úvahy, že niektorí migranti pokračovali na svojej ceste ďalej do Nemecka, avšak značná časť ostáva na území Talianska, ktorému potom chýbajú peniaze na podporu vlastných občanov. To má za vplyv na rast zadlžovania sa štátu a následné zvyšovanie daní. Ide o výsledok politiky socialistov a pravice, ktorí dnes tak obdivujú multikulturalizmus a globalizáciu. Už chápete, prečo museli odstaviť Salviniho, ktorý im túto ich politiku podkopával a bránil imigrácii?

V reportáži sa tiež dozviete, že množstvo dospelých prisťahovalcov klame o svojom skutočnom veku, keď tvrdia, že sú neplnoletí a úrady im to uveria:

Zdroj: eurabia.cz / ilgiornale.it / Facebook Hrica Lubos / InfoVojna


Zaujíma nás Váš názor:

Tipy a rady


 

Zaujímavosti