VIDEO: Medvedia služba SaS-kárskeho sudcu Paludu, Mazurekovi a čo nastane, ak sa k moci v roku 2020 dostanú neoliberáli

08.09.2019 | 09:59
  2
Politológ, spisovateľ a publicista Roman Michelko o udalostiach ktoré uplynulý týždeň hýbali Slovenskom.

Ústavný prešľap Zuzany Čaputovej, ktorá v podstate vyhlásila, že nemieni akceptovať rozhodnutie ústavného orgánu Súdnej rady, čo, ako vieme, malo za následok stiahnutie kandidatúry Štefana Harabina z voľby na post predsedu Najvyššieho súdu.

Tento týždeň sme zároveň zažili bezprecedentný rozsudok Najvyššieho súdu, keď stranícky exponovaný sudca Peter Paluda, kandidát SaS v parlamentných voľbách v roku 2012, vydal škandalózny rozsudok, dôsledkom ktorého príde poslanec Milan Mazurek o poslanecký mandát. Väčšie PR slniečkari Milanovi Mazurekovi urobiť ani nemohli. Ako martýr si bude užívať zopár mesiacov slávy, aby sa vo februári 2020 s veľkou slávou a obrovským počtom preferenčných hlasov vrátil do parlamentu.

Agresivita slniečkarov a ich hlúposť nemá medzí, komentoval toto rozhodnutie predseda strany Smer Róbert Fico s tým, že aktivistickí a stranícki sudcovia odsúdili nepohodlného politika za to, čo si myslí väčšina z nich. Šéfka poslaneckého klubu SaS Natália Blahová podala trestné oznámenie aj na Roberta Fica. Chmelár, ktorý sa za každú cenu pokúša zviditeľniť urobil to isté...

Zdroj: YouTube Roman Michelko / InfoVojna


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti