VIDEO: Mazurek v reakcii na zavádzanie lockdownu a povinného očkovanie vyzýva ľudí na generálny štrajk proti súčasnému fašistickému režimu a zločineckej Hegero-Matovičovej vláde

20.11.2021 | 18:35
  27
Nezaradený poslanec Národnej rady SR a podpredseda mimoparlamentného hnutia Republika Milan Mazurek poukazuje na sústavné snahy zaviesť postupne tzv. Nový normál v globálnom meradle.

Vláda tlačí občanov do bodu, z ktorého niet návratu. Sila vyhrážok a vedomého vládneho nátlaku voči svojim obyvateľom smeruje do katastrofy. Ľudia si siahajú na dno a v zúfalstve už nevedia, kam sa obrátiť. Toto je výsledok vlády z februára 2020. Musí to skončiť. Za každú cenu... Pripravme sa na generálny štrajk. Nevzdajme sa!

Viac vo videu:

Premiér Eduard Heger (OĽaNO) v sobotu uviedol, že o povinnom očkovaní pre seniorov aktuálne diskutuje s právnikmi či s ministerkou spravodlivosti Máriou Kolíkovou. Zároveň nevylúčil aj plošné povinné očkovanie na Slovensku. Momentálne vedie diskusie o tom, či by boli tieto kroky v súlade s Ústavou SR. Uviedol to v diskusnej relácii RTVS Sobotné dialógy.

Viac v článku TU.

Zdroj: YouTube / InfoVojna


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti