VIDEO: Matovičova bizarná tlačovka o Sputniku

18.04.2021 | 14:24
  5
Publicista a politický analytik Roman Michelko komentuje tlačovú konferenciu, na ktorej minister financií Igor Matovič (OĽaNO) hovoril o zámernom poškodzovaní výrobcu ruskej vakcíny Sputnik a zaútočil na riaditeľku ŠÚKL Baťovú, novinárov aj prezidentku Čaputovú.

Udalosť týždňa: viac než dvojhodinová plačovka. Kto dostane čierneho Petra za krach akcie Sputnik V? Čo je podstatou tejto krízy?

Šialená zbabelosť Igora Matoviča, ktorý sa panicky bojí prevziať zodpovednosť za svoje rozhodnutia, a preto núti úplne šialenými a psychopatickými metódami koaličných partnerov , aby zobrali spoluzodpovednosť za jeho kontroverzné rozhodnutia, s ktorými pritom nesúhlasia. Nakoniec sa ukázalo, že všetko spackali hlavne jeho ľudia. Marek Krajči nebol schopný ani načas zaplatiť. A nový minister zdravotníctva Vladimír Lengvarský dokonca žiadal neskoro zaplatenú sumu naspäť. Je to tým, že je ešte väčší blbec, než sme si mysleli, alebo je to nejaký trápny odboj hlavného rusfóba Jaroslava Naďa cez svojho tajtrlíka Lengvarského?

V priebehu plačovky Igor Matovič bol neskutočne veľakrát usvedčený zo lži. Radoslav Baťo jasne pomenoval Matoviča pravým menom, ktoré okamžite zľudovelo, presne totiž vystihol jeho podstatu - ZPH (Zbabelé psychopatické hovno).

Je krajne pokrytecké, že koaliční politici miesto toho, aby zastavili Matoviča, nosia šéfke ŠUKL-u Zuzane Baťovej záplavy kvetín, vytŕčajú sa v tričkách Je suis Baťová či All for Baťová. Absurdné sú aj Sulíkove predstavy, že premiér Heger dokáže dať do laty Matoviča.

Doteraz sa Eduard Heger prejavil iba ako hovorca druhej Matovičovej vlády, respektíve posledná handra, či vrchný patolízač. On naozaj nedokáže pochopiť, že nádeje vkladané do Hegera sú absolútne mimo? Je možné, aby nakoniec vznikol konflikt medzi Matovičom a Hegerom, lebo by sa mu Heger vzoprel? Túto možnosť s pravdepodobnosťou blížiacou sa vylučujem. Kde sú tie tri miliardy eur ročne, čo vraj ukradla mafia? Ako to, že sa netopia v peniazoch, ako to, že nemôžu dať tristo eur na každé nezaopatrené dieťa? Ako to, že na absolútne zbytočné testovanie sú stovky miliónov vždy k dispozícii, napriek tomu, že záchyt jedného pozitívneho stojí vyše 3400 eur a úspešnosť testovania je 0,26 % ? Ako to, že „mafia“ ma po roku hrôzovlády Matoviča 3, 5 násobok podpory než OĽANO?

Zdroj: YouTube Roman Michelko

Zobraziť ďalšie

Zaujíma nás Váš názor:

Tipy a rady


 

Zaujímavosti