VIDEO: Matovič so slzami na krajíčku prosil obyvateľov Slovenska, aby mu odpustili napáchané chyby

31.03.2021 | 11:33
  40
Igor Matovič prežíval svoj odchod z postu predsedu vlády emotívne.

Igor Matovič podal demisiu a odchádza z premiérskeho kresla. V prezidentskom paláci bol emotívny, keď demisiu odovzdával prezidentke a sledoval, ako Eduard Heger preberá poverenie na zostavenie novej vlády. Rok od víťazstva vo voľbách zhodnotil v statuse na Facebooku. „Bol to síce len jeden rok, ale cítim sa, akoby ich bolo desať,“ napísal v úvode.

„Bol to najťažší rok pre Slovensko od druhej svetovej vojny. Prežil som ho v jedných topánkach, ale aj s jedným svedomím a s jediným cieľom – chrániť životy a zdravie ľudí,“ opisoval situáciu, v ktorej sa ujal kormidla krajiny. Následne sa poďakoval všetkým zo svojho okolia, ktorí ho počas roku na premiérskej stoličke podporovali, počnúc manželkou Pavlínou a dcérami a končiac Bohom.

Obyvateľov Slovenska zároveň požiadal o odpustenie. „Ďakujem všetkým Vám a prosím o odpustenie všetkých chýb, ktoré som za ten rok spravil,“ zhodnotil Matovič svoje pôsobenie na čele krajiny. Napokon ľuďom odkázal, že Eduardovi Hegerovi možno veriť.

Slzy na krajíčku v prezidentskom paláci počas včerajšieho dňa doplnil na Facebooku vo viacerých príspevkoch. V jednom z nich pridal vlastnú selfie so slovenskou vlajkou a titulkom, že mu posledný rok života akoby zo života ubral rovno desať rokov. „Bolo mi cťou a ďakujem vám,“ venoval slová vďaky bežným ľuďom a onedlho zdieľal aj skladbu Srdce nehasnou od Karla Gotta a Charlotte Elly Gottovej.

Zdroj: refresher.sk / YouTube


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti