VIDEO: Ľuďom v Rakúsku už dochádza trpezlivosť s totalitnými covid-opatreniami. Nahnevaní občania začali útočiť na politikov a bezmocná polícia sa nestíha obzerať

08.12.2021 | 13:00
  35
Ľudia po celom svete v tejto súvislosti protestujú proti svojim vládam a ich obmedzujúcim korona-opatreniam.

V Rakúsku už niekoľko dní po sebe protestujú ľudia proti vláde či povinnému očkovaniu. Okrem masívnych protestoch tam ľudia dokonca napádajú politikov a vykrikujú po nich hanlivé slová.

Sociálnymi sieťami sa tak šíria videá, kde musí polícia chrániť politikov, ministrov či iných vládnych zamestnancov.

Viac vo videu:

Ľudia po celom svete v tejto súvislosti protestujú proti svojim vládam a ich obmedzujúcim korona-opatreniam. Vyjadrujú tiež znepokojenie nad neexistujúcou verejnou debatou o očkovaní, keď médiá a tzv. odborníci (väčšinou v konflikte záujmov z dôvodu prepojenia na farmafirmy, ktoré im poskytujú peňažné a iné výhody) namiesto objektívneho informovania o viacerých názoroch na vakcíny, plnia jednostranným informovaním agendu vlád a farmaceutických firiem, ktorých snahou je napriek veľkému odporu svetovej verejnosti zaočkovať celú populáciu experimentálnymi roztokmi.

Koordinovaná spolupráca farmafiriem, EÚ a národných vlád za mediálnej podpory štátnych a korporátnych médií

Obyvatelia Európskej únie sú v súčasnosti svedkami zintenzívnenia snáh farmaceutických gigantov, ktoré na výrobe vakcín zarábajú obrovské miliardy, Európskej komisie a vlád členských štátov eurobloku, zaočkovať celú populáciu EÚ. Na dosiahnutie cieľov svojej agendy začali v posledných dňoch využívať lockdowny a nariadenia o povinnom očkovaní. Táto koordinovaná činnosť ide ruka v ruke s vymývaním mozgov prostredníctvom intenzívnej vakcinačnej propagandy štátnych a korporátnych médií.

Členské krajiny EÚ musia zintenzívniť svoje úsilie zaočkovať čo najväčšie množstvo populácie v rámci boja proti pandémii koronavírusu. Vo svojom oficiálnom vyhlásení to vo štvrtok uviedla predsedníčka Európskej komisie (EK) Ursula von der Leyenová.

Viac v článku TU.

VIDEO: Revolácia se nebude vysielať v televízii

Čo sa vo svete dialo v novembri 2021? Zostrih z viacerých demonštrácií proti drakonickým covid-opatreniam a presadzovaniu očkovania..

Viac vo videu:

Zdroj: magazin1.sk / InfoVojna


Zaujíma nás Váš názor:

Tipy a rady


 

Zaujímavosti