VIDEO: Ľudia v Bratislave vyšli opäť do ulíc protestovať proti Matovičovej vláde

21.02.2021 | 10:58
  12
Desiatky ľudí vyšli v soboru do ulíc Bratislavy, aby vyjadrili svoju nespokojnosť so súčasnou vládou. Na priebeh protestu dohliadala polícia.

Devätnásť osôb bolo v sobotu predvedených na policajné oddelenie po tom, ako sa na bratislavskom Námestí Slobody konal protest proti vláde Igora Matoviča. Informovalo o tom bratislavské krajské policajné oddelenie. 

"18 osôb bolo predvedených za účelom podania vysvetlenia, 1 osoba bola predvedená z dôvodu podozrenia zo spáchania trestného činu podnecovania. Policajti v súčasnosti vyhodnocujú prípadné protiprávne konanie osôb aj porušenie protipandemických opatrení," uviedli policajti.

Na protestnom pochode proti vláde Igora Matoviča sa v sobotu 20. februára zúčastnilo niekoľko desiatok ľudí, po uliciach kráčali so slovenskými vlajkami a spievali hymnu.

Po predvedení niektorých protestujúcich do budovy polície na Sasinkovej ulici sa dav presunul tam, policajti však zablokovali časť ulice a znemožnil ľuďom vyjadriť protest proti obmedzovaniu slobody prejavu.

Zdroj: pluska.sk / InfoVojna / YouTube


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti