VIDEO: ĽSNS podáva trestné oznámenie na Kolíkovú pre podozrenie z ovplyvňovania nezávislosti súdov

01.12.2021 | 08:45
  1
Kotlebovci podávajú na ministerku spravodlivosti Máriu Kolíkovú (SaS) trestné oznámenie pre podozrenie z ovplyvňovania nezávislostí súdu.

Kotlebovocom sa nepáči, že Kolíková osobne rieši a „chce sa rozprávať“ s predsedom najvyššieho súdu aj s predsedom súdnej rady. Podľa nich nie je v poriadku, aby sa nominantka strany Za Ľudí a teda vládnej strany, stretávala so sudcami, ktorí majú riešiť súdny proces s Marianom Kotlebom za odovzdávanie finančnej pomoci chudobným rodinám v hodnote 1488€.

Podľa poslanca ĽSNS Rastislava Schlosára sa ministerka Kolíkova na tlačovej konferencii, kde hovorila o tom, že sa chce rozprávať so sudcami vo veci Kotlebových šekov priznala, že hrubo zasahuje do nezávislosti súdu. Podľa Schlosára sa táto vláda neštíti v prenasledovaní opozičných politikov.

Podľa Mariana Kotlebu sa ukázala ministerka Kolíkova v tom, že jej záleží na tom, aby bola jeho Ľudová strana Naše Slovensko, a on ako osoba zlikvidovaný „…pretože zistili, že napriek tomu, že dali obrovské peniaze do rozdelenia našej strany, napriek tomu sa im nepodarilo našu stranu umlčať, zastrašiť, nepodarilo sa im nás kúpiť…“ povedal Kotleba s tým, že stále pokračuje on a jeho strana v boji za lepší život na Slovensku.

Šéf ĽSNS odkázal Kolíkovej, že jej tlaky na súdy a na jeho stranu im nezabránia v tom, aby naďalej bojovali na slobodu na Slovensku.

Viac vo videu:

Zdroj: magazin1.sk


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti