VIDEO: Lipšicovsko-Matovičovská mafia konečne odhalená - Svedectvo advokáta o tom, ako sa vynucujú svedecké výpovede za cenu ponúkaných výhod

22.02.2022 | 12:30
  4
Advokát Matúš Gémeš hovorí vo svojom videu o manipuláciach s trestnými konaniami a nahováraní obvinených vo výkone väzby na udavačstvo bez dôkazov.

„Nezákonné donútenie je podľa 72% opýtaných advokátov (Prieskum SAK, september 2021) bežnou praxou orgánov činných v trestnom konaní,“ šokuje vo svojom videu advokát Matúš Gémeš.

Ako sa vynucujú svedecké výpovede za cenu ponúkaných výhod sa dozviete v nasledujúcom videu:

Blaha: Zabili Milana Lučanského, znivočili krajinu, ženú nás do vojny - ale myslia si, že keď to budú dávať na gestapo, tak sa zachránia

Na slovenskú politickú scénu práve dopadla ďalšia bomba. Atómovka. V porovnaní s týmto bola aj NKVD výkladnou skriňou spravodlivosti a právneho štátu.

1. Pozrite si toto video, ktoré natočil advokát Matúš Gémeš. Na prvý pohľad to pôsobí sterilne, ale to, čo sa dozviete, je naozaj prelomové.

2. Zhruba v strede (od 1:38 až po 2:49) číta list z väzby od svojho klienta, ktorého prišli navštíviť vyšetrovatelia z NAKA - Východ.

3. Už dlhšie sa šušká, že na tomto útvare vznikla politická polícia, ktorá vymetá väzby a snaží sa podobrotky-pozlotky vymámiť z krivo obvinených ľudí udania na Roberta Fica či Roberta Kaliňáka.

4. A tu je dôkaz. Spadnete zo stoličky. Hovoria si Fénix. Asi tým chcú povedať, že aj keď za dva roky zničili komplet celé Slovensko, sú pripravení vstať z popola - tým, že začnú likvidovať opozíciu.

5. Zabili Milana Lučanského, znivočili krajinu, ženú nás do vojny - ale myslia si, že keď to budú dávať na gestapo, tak sa zachránia. Opakuje sa história.

6. Obvinenému Rajeckému sľúbili, že ak spomenie meno Fico alebo Kaliňák alebo iné meno opozičného politika, tak mu zahladia obvinenie. Stačí povedať meno a niečo si vymyslieť.
7. Takto dnes funguje slovenská polícia. Doslova - nacizmus.

8. Nielenže si vymýšľajú dôkazy, nielenže si vymýšľajú trestné činy, nielenže spolupracujú s mafiánmi ....

9. Nielenže chcú kolegyniam na inšpekcii zapaľovať autá, nielenže sú vulgárni, nechutní, agresívni a brutálni - oni navyše vydierajú ľudí vo väzbe, aby si vymýšľali obvinenia na Roberta Fica.

10. Presne ako v stredoveku. Povedz - s kým si sa tajne spolčovania na čarodejníckych orgiách. Bol tam aj ten a ten? Povedz jeho meno, lebo okúsiš španielsku čižmu!

11. Presne ako v totalitných režimoch počas monsterprocesov. Priznávaš, že si nepriateľ štátu a spolčil si sa so židoboľševikmi, aby ste rozvrátili národ? Povedz ich mená, zachráň svoju rodinu!

12. Ide z toho hrôza. Fašistická hrôza. Takto si môžu vymyslieť akúkoľvek špinu na ktoréhokoľvek opozičného politika. Znepáči sa im Blaha, tak im nejaký zúfalec na ich pokyn povie Blaha. A bude.

13. Nie, toto nie je právny štát. Toto je gestapo. A ak ešte aj po tomto ostane ďalej čušať prezidentka Čaputová, tak už nemusí nikdy povedať nič - pretože už bude každému jasné, že je v tom s nimi.

14. Jeden kňaz to kedysi vystihol úplne dokonale:

"Keď nacisti prišli po komunistov, mlčal som; nebol som predsa komunista. Keď prišli po odborárov, mlčal som; nebol som predsa odborár. Keď prišli po židov, mlčal som; nebol som predsa žid.

Keď prišli po mňa, nebolo už nikoho, kto by mohol protestovať."

15. Priatelia, prosím, šírte toto video. Toto musí ísť von! Toto je posledná kvapka!

Zdroj: Facebook advokátska kancelária BOOM & SMART Slovakia / Facebook Ľuboš Blaha / InfoVojna


Zaujíma nás Váš názor:

Tipy a rady


 

Zaujímavosti