VIDEO: Kotleba pozýva ľudí na štvrtkový protest proti očkovacej korona-diktatúre

04.08.2021 | 15:40
  16
Predseda ĽNS Marian Kotleba vo svojom videoblogu vyhlásil, že len protest v uliciach Bratislavy cez pracovný deň má vplyv na prisluhovačov vakcinačnej agendy ničiacich národ a nútiacich ľudí dať sa očkovať.

Blokáda Bratislavy za slobodu v očkovaní! Už tento štvrtok 5. 8. 2021

Ústava SR: Ak ústavné inštitúcie nevedia garantovať slobodný demokratický vývoj v spoločnosti, nerešpektujú práva občana, má občan právo postaviť sa na odpor

Súčasné bezprecedentné a arogantné správanie sa vlády vyvoláva v spoločnosti nebývalé napätie. Slováci stále častejšie protestujú proti segregácii neočkovaných a súčasným vládnym korona-opatreniam, ako aj proti vakcinačnej propagande zo strany médií. Ľudia sú znepokojení aj v súvislosti s neexistujúcou verejnou debatou o očkovaní, keď médiá a tzv. odborníci namiesto objektívneho informovania o viacerých názoroch na vakcíny, plnia jednostranným informovaním agendu farmaceutických firiem a vlád, ktorých snahou je napriek veľkému odporu slovenskej verejnosti zaočkovať celú populáciu experimentálnymi vakcínami.

Hegerova vláda po protiústavných a segregačných opatreniach na hraniciach prostredníctvom svojich koaličných poslancov schválila Lengvarského novelu zákona, ktorá umožňuje segregáciu neočkovaných. Prostredníctom novej legislatívy umožňuje súčasný režim Mikasovmu Úradu verejného zdravotníctva SR prihliadať pri tvorbe nových protipandemických opatrení na digitálny COVID preukaz.

Základný zákon tohto štátu - Ústava Slovenskej republiky vo svojom článku 32 garantuje v prípade sústavného porušovania práv zo strany štátnych orgánov právo občanov postaviť sa na odpor:

„Občania majú právo postaviť sa na odpor proti každému, kto by odstraňoval demokratický poriadok základných ľudských práv a slobôd uvedených v tejto ústave, ak činnosť ústavných orgánov a účinné použitie zákonných prostriedkov sú znemožnené.“

Mečiar: Situácia v štáte je zrelá na aktiváciu článku 32 Ústavy o práve ľudí na odpor proti štátnej moci

Bývalý predseda Slovenskej vlády Vladimír Mečiar komentoval 9. júla 2021 v relácii Slobodného vysielača súčasnú situáciu na Slovensku. Skonštatoval, že situácia v našom štáte dospela do štádia, keď sa občania nemôžu viac spoliehať na vládu, parlament, prezidentku ani na Ústavný súd. V tejto súvislosti poukázal na Článok 32 Ústavy SR o garantovanom práve ľudí na odpor proti štátnej moci.

„Čítali ste Ústavu?“, spýtal sa expremiér.Tam sa hovorí, ak ústavné inštitúcie nevedia garantovať slobodný demokratický vývoj v spoločnosti, nerešpektujú práva občana, má občan právo postaviť sa na odpor,“ vysvetlil Mečiar a predstaviteľov štátu upozornil, že svojim súčasným konaním a porušovaním zákonov už prekročili hranicu demokratického riešenia.

Bývalý premiér v reakcii na nerešpektovanie petičného práva občanov prezidentkou Zuzanou Čaputovou v podobe odmietnutia vyhlásiť referendum o predčasných voľbách vyhlásil, že v takom prípade nastupuje „právo občanov na odpor voči štátnej moci na celom území Slovenska.“

Poukázal pri tom na historické udalosti, keď ľudia brániaci svoje práva prejavovali svoj odpor voči nespravodlivému režimu a porušovaniu zákonov. Ilustroval to aj na príkladoch prenasledovaných disidentov prejavujúcich odpor voči vládnej moci.

V tejto súvislosti varoval predstaviteľov štátu a bezpečnostných zložiek, že v prípade použitia násilia voči pokojne protestujúcim občanom, majú ľudia ústavné právo násilím odpovedať.

„Ak štát použije voči občanom násilie … opakujem a počúvajte dobre minister obrany a minister vnútra … vy ste takí hrr-hrr chlapci …. ak použijete násilie, ľudia majú právo podľa tohoto ustanovenia násilím odpovedať! Rozumiete do akých konfliktov ženiete Slovensko? Vy hlupáci, ktorí to takto (násilím - pozn. red. IV) chcete riešiť? Toto chcete urobiť zo Slovenska? To je váš rozum? To je vaše vzdelanie? To je vaše ústavné postavenie? To je hanba! Practe sa z funkcií a choďte preč! Nemáte tam čo robiť!“, zdôraznil s poukázaním na základný zákon štátu bývalý predseda slovenskej vlády.

Viac v článku TU.

Vakcinácia a korona-opatrenia ako súčasť Plandémie

Podľa mnohých nezávislých vedcov, lekárov, novinárov, politikov, analytikov a ďalších expertov stoja za touto agresívnou kampaňou farmaceutické firmy a osoby z prostredia medzinárodných organizácii prepojené na globálny kriminálny Syndikát stojaceho v pozadí tejto plánovanej korona-hystérie nazývanej ako Plandémia.

Viac o problematike a súvislostiach sa dozviete v zaujímavom dokumentárnom filme TU, ktorý do značnej miery približuje a objasňuje kontext celej situácie.

Rovnako odporúčame pozrieť si aj veľmi dôležitú debatu za účasti odborníka na patentové právo Dr. Davida Martina a nemeckého právnika Dr. Reinera Fuellmicha TU. Prepis debaty TU.

Témou je patentovanie prirodzene vyskytujúcej sa látky v rámci génovej sekvencie toho, čo sa neskôr stalo známe pod označením SARS-CoV-2, patent na jeho detekciu (RT-PCR), ako aj patenty na antivirálne prostriedky liečiace koronavírus. Šokujúci na tejto záležitosti je fakt, že patent na liečbu bol podaný 3 dni po tom, ako americké Centrum pre kontrolu a prevenciu chorôb (CDC) podalo patent na SARS koronavírus. Patent zo dňa 28. 4. 2003, číslo 7151163, ktorý bol vydaný firme Sequoia Pharmaceuticals, má ďalší problém: bol vydaný a publikovaný pred tým, než CDC patent na koronavírus bol povolený. Takže pravdepodobnosť, že informácie mohli byť získané akýmikoľvek prostriedkami inými ako internými informáciami medzi týmito stranami, je nulová. Nie je fyzické možné patentovať vec, ktorá lieči niečo, čo predtým nebolo publikované, pretože CDC zaplatilo, aby to zostalo utajené. V tomto prípade je namieste definícia kriminálneho sprisahania, vydierania a tajnej dohody, na čo sú uvedené dôkazy. Informácie sú tak závažného charakteru, že v celom prípade ide o organizovaný zločin na základe porušenie amerického zákona proti racketeeringu a organizovanému zločinu s názvom RICO.

O dopredu plánovanej pandémii hovorí Dr. Martin aj vo videodokumente TU.

Zhrnutie problematiky súčasnej situácie si môžete vypočuť TU - v špeciálnej časti relácie na rádiu InfoVojna "Boj o planétu a mysle ľudí" pod názvom „Covid-19(84) & Plandémia v réžii globálneho kriminálneho Syndikátu a jeho poskokov“.

Pozrite si tiež rozhovor TU - s informátorkou z WHO Dr. Astrid Stuckleberger, ktorá tvrdí, že pandémia je medzinárodne organizovaný zločin proti ľuďom za podpory vlád a médií

V tejto záležitosti právnici z celého sveta chystajú žaloby na Medzinárodný trestný súd v Haagu a avizujú procesy so zodpovednými pohlavármi, ktoré sa označujú ako Norimberské procesy 2.

Ak sa tieto zločiny preukážu na súdnom procese, tak tzv. vedci, epidemiológovia, infektológovia, mnohí predstavitelia medzinárodných organizácií, zdravotníckych organizácii, ako aj politici z celého sveta (slovenských nevynímajúc) budú za svoju agresívnu segregačnú očkovaciu kampaň (v réžii farmaceutických firiem a osôb spojených s globálnou zločineckou skupinou) a za nimi navrhované a odsúhlasené tzv. epidemiologické opatrenia (zasahujúce do ľudských a občianskych práv) čeliť vážnym obvineniam zločinov proti ľudskosti, trestných činov apartheidu v súčinnosti so spolčovaním sa s organizovaným zločinom operujúcim v celosvetovom meradle.

Zdroj: YouTube / InfoVojna


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti