VIDEO: Kotleba označil Merkelovú za Hitlera v sukni a vládu za poslušných psov EÚ. Dodal, že už aj policajti majú plné zuby robiť zo seba debilov

14.04.2021 | 09:24
  21
Šéf ĽSNS Marian Kotleba reagoval v parlamente na súčasnú situáciu na Slovensku.

Predseda Ľudovej strany Marian Kotleba vo svojom vystúpení totálne naložil súčasnej vláde. Hovoril o tom, že opatrenia vlády prinútili ľudí, aby nakupovali len v zahraničných reťazcoch a malé slovenské obchody ostávajú zavreté.

Všetko sa to podľa Kotlebu stalo vtedy, keď ešte bývalý premiér Matovič navštívil Merkelovú, ktorú Kotleba nazval „Hitlerom v sukni“. Následne jednému z vládnych poslancov vadilo, že Kotlebovi padá respirátor. Kotleba mu odkázal, aby si dal xanax a nech urobí anketu o tom, či viac ľuďom vadí Kotlebov respirátor alebo ich opatrenia, ktoré podľa neho nemajú zmysel.

„A vy ste po tom, ako Matovič prišiel od Merkelovej sa rozhodli, že idete byť poslušní psy Európskej únie a idete tu likvidovať slovenskú ekonomiku, ale zahraničných necháte kvitnúť.“ povedal Kotleba.

Kotleba, ktorý stál hneď vedľa Eduarda Hegera, ktorý je dnes premiérom Slovenska, sa počas prejavu otočil rovno na neho a hovoril mu, aby sa zobudili, či to, že on je ten, ktorý má chrániť ľudí. Šéf ĽSNS hovoril aj o tom, že už toho všetkého majú dosť aj policajti.

Zdroj: magazin1.sk (1), (2) / YouTube


Zaujíma nás Váš názor:

Tipy a rady


 

Zaujímavosti