VIDEO: Koronaškandál a Norimberské procesy 2.0: Zodpovedné osoby majú byť postavené pred medzinárodný súd

13.10.2020 | 21:10
  13
Právnici z medzinárodnej komisie vyšetrujúcej udalosti ohľadne koronavírusu v tom majú jasno: koronaškandál je jedným z najobludnejších zločinov proti ľudskosti.

Mnohí vedci a epidemiológovia aj zo Stanfordskej univerzity tvrdia, že populácia už dosiahla hromadnú imunitu, presnejšie imunitu T-buniek a neexistuje žiaden dôvod k lock-downom, a už vôbec nie k očkovaniu, čo je rezultátom mnohých špičkových svetových vedcov vrátane nositeľa Nobelovej ceny za chémiu, profesora Michaela Lewitta.

Vysoko rešpektovaní vedci z celého sveta, okrem iných laureát Nobelovej ceny M. Lewitt či bývalý šéf vedeckého výskumu a viceprezident farmaceutickej spoločnosti Pfizer, Dr. Mike Yeadon tak dôrazne upozorňujú, že v skutočnosti tu nemáme pandémiu koronavírusu ale PCR testov.

Známa molekulárna genetička Soňa Peková aktuálne tvrdí, že vedecké informácie ohľadne koronavírusu sú masívne cenzurované a ľudí vlády zavádzajú. Vírus aktuálne slabne a podľa špičkovej lekárky a genetičky veľmi rýchlo replikuje svoj genóm, čím vytvára stále viac chýb, ktorými sa sám oslabuje a nakoniec zahubí.

A právnici z medzinárodnej komisie vyšetrujúcej udalosti ohľadne koronavírusu v tom majú jasno: koronaškandál je jedným z najobludnejších zločinov proti ľudskosti a všetky zodpovedné osoby majú byť postavené pred medzinárodný súd tak, ako to bolo v prípade Norimberského súdneho tribunálu.

U nás testovanie ľudí a dohľadávanie údajných covid pozitívnych osôb od 9.októbra nariadili aj 1500 vojakom denne, ktorí majú rozkaz zasiahnuť. Medzinárodná komisia právnikov pripravuje hromadnú žalobu na kompetentné osoby zámerne spôsobujúce hromadné škody v dôsledku poškodzujúcich udalostí, ktoré utrpel vysoký počet ľudí, čo sa týka aj všetkých komplicov na Slovensku, ktorí už spravodlivosti pod medzinárodným dohľadom neuniknú.

Zdroj: YouTube Zem&Vek

Články súvisiace s tematikou:


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti