VIDEO: Kolíková označila referendum za predčasné voľby za neústavné

28.02.2021 | 21:00
  34
Dnes bol na ministerke Kolíkovej vidieť strach z rozhorčenia ľudí, ktorí chcú hnať Matovičovu vládu kade ľahšie, komentoval jej vyjadrenie v debate bývalý premiér Robert Fico (Smer-SD).

Na Facebook stránke SMER – SD Prešovský kraj sa objavilo video z dnešnej diskusnej relácie a textom „PODĽA MINISTERKY SPRAVODLIVOSTI KOLÍKOVEJ, JE REFERENDUM NEÚSTAVNÉ!“

V ÚSTAVE SR SA PÍŠE: V PIATEJ HLAVE – Druhý oddiel – Čl. 93 až Čl. 100 – REFERENDUM (ale podľa Kolíkovej je referendum neústavné).

Sledujte ako Robert Fico dnes vyškolil ministerku Kolíkovú.

Na konci výzývajú, že podpísané hárky na vypísanie referenda môžete poslať poštou alebo odovzdať v okresných kanceláriach strany SMER – SD na celom Slovensku. A potom Kolíková uvidí, či je referendum neústavné.

Robert Fico na sociálnej sieti dodal:

DNES TO BOLO NAD SLNKO JASNÉ, REFERENDA SA BOJA

V dnešnej diskusnej relácii som sa od ministerky Kolíkovej dozvedel, že som zodpovedný najnovšie aj za 7000 obetí korony na Slovensku. Je pritom trestuhodné, že vláda I. Matoviča sa venovala nezmyselnému testovaniu namiesto toho, aby pomáhala chorým, ktorých zatvorila doma bez pomoci.

Dnes ich v kritickom stave prijímame do nemocníc, kde stovka denne umiera.

Je mi tiež ľúto, že ministerka Kolíková útočí na referendum ako ústavný spôsob výmeny vlády a ešte hovorí o zbytočnej aktivite ľudí, ktorá prinesie ďalšiu frustráciu. Dnes bol na M. Kolíkovej vidieť strach z rozhorčenia ľudí, ktorí chcú hnať vládu I. Matoviča kade ľahšie. Preto sa znížila až k demagógii, že referendum je neústavné. M. Kolíková klamala, referendum je jediný ústavný spôsob, ako v krátkom čase ukončiť trápenie vlády I. Matoviča.

Zdroj: davdva.sk


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti