VIDEO: Katolícki biskupi v službách globálneho kriminálneho Syndikátu a farmabiznisu! Slovákov agresívnym spôsobom vyzývajú dať si pichnúť experimentálnu látku bez záruky

16.11.2021 | 20:15
  33
Proroctvá biblie sa napĺňajú a vlci v rúchu barančom zhadzujú v Dobe covidovej masky z tváre. Slovenskí biskupi sú exemplárnym príkladom sluhov temných síl na ceste k Veľkému resetu ako oddaných podporovateľov očkovaniu, ktorý je prekurzorom na ceste k Novému svetovému poriadku.

Najvyšší predstavitelia katolíckej cirkvi na Slovensku prezentujú vo videu spoločné vyhlásenie biskupov, ktorým vyzývajú na očkovanie proti novému koronavírusu. O vyhlásení informovala Konferencia biskupov Slovenska (KBS).

Bratislavský arcibiskup Stanislav Zvolenský, košický arcibiskup Bernard Bober a prešovský arcibiskup Ján Babjak vo videu upozorňujú na rastúci počet chorých i preťaženosť zdravotníkov, a tým i ohrozenie celého systému zdravotníckej starostlivosti v dôsledku pandémie nového koronavírusu. Žiadajú preto "o vypočutie, aby kresťanské spoločenstvo urobilo správny krok", a vyzývajú na vakcináciu.

"Očkovanie je veľká pomoc pre zastavenie pandémie a pre záchranu tisícok ľudských životov," zdôraznili. Upozornili, že vakcína chráni očkovaného i jeho najbližších, pripomenuli v tejto súvislosti preto i slová pápeža Františka, že "zaočkovať sa je prejavom lásky k blížnemu".

Arcibiskupi vyzývajú kňazov, aby šírili osvetu, podporovali a nabádali veriacich na očkovanie. "V čase šíriacej sa choroby je to konkrétny a zrelý prejav našej viery v Boha," deklarovali.

Slovenskí katolícki biskupi vyzývajú k očkovaniu a zdôrazňujú kresťanskú starostlivosť o blížneho

Proroctvá biblie sa napĺňajú a vlci v rúchu barančom zhadzujú v Dobe covidovej masky z tváre. Slovenskí biskupi sú exemplárnym príkladom sluhov temných síl na ceste k Veľkému resetu ako oddaných podporovateľov očkovaniu, ktorý je prekurzorom na ceste k Novému svetovému poriadku

Viac v ich vyhlásení:

"Drahí bratia a sestry, obraciame sa na vás s prosbou o vypočutie, aby naše kresťanské spoločenstvo v dôležitej chvíli zaujalo správny postoj. Sledujeme rastúce počty nakazených a zomierajúcich na Covid a zárovň rastúci počet vyčerpaných lekárov a zdravotníkov, z čoho hrozí bezprostredný kolaps nemocníc.
Sme presvedčení, že práve očkovanie je veľká pomoc pre zastavenie pandémie a pre záchranu tisícok ľudských životov. Zaočkovaním chránime nielen seba, ale aj druhých. Tak ako to vyjadril Svätý Otec: zaočkovať sa je prejavom lásky voči blížnemu.

Kto pochybuje, nech sa rozhodne práve preto, že kresťanským povolaním je starať sa nielen o seba, ale aj o blížnych a pomáhať im na ceste života.

Naberme odvahu a spravme tento krok z lásky k druhým, k slabším, k ohrozeným.

Naliehame na kňazov, aby šírili správnu osvetu, aby nabádali v prospech očkovania a zároveň dodržiavali hygienické pravidlá. To je v čase šíriacej sa choroby konkrétnym a zrelým prejavom našej viery v Boha, ktorý nám zveril svet i blížnych do opatery. A to je aj skutočným prejavom nášho uvedomelého, konzistentného postoja za život.

Vypočujte, drahí bratia a sestry, tento náš hlas a modlite sa i povzbudzujte spolu s nami, aby si ľudia nezatvrdzovali svoje srdcia a neodmietali prostriedok, ktorý máme na pomoc v utrpení.

Žehnajú vám vaši katolícki biskupi Slovenska."

Viac v šokujúcom videu predstaviteľov katolíckej cirkvi na Slovensku:

Ježišova reč proti farizejom

23. kapitola Evanjelia podľa Matúša, verš 1 -39:

Vtedy hovoril Ježiš zástupom a svojim učeníkom: Na stolicu Mojžišovu posadili sa zákonníci a farizeji. Čokoľvek by vám hovorili, konajte a zachovávajte, ale podľa ich skutkov nerobte, lebo hovoria a nekonajú, zväzujú ťažké bremená a nakladajú ľuďom na plecia, ale sami nechcú ich pohnúť ani prstom. A všetky svoje skutky konajú, aby ich ľudia videli. Širšími si robia modlitebné remienky a zväčšujú strapce na rúchu; obľubujú si predné miesta na hostinách, prvé miesta v synagógach, pozdravy na námestiach, a to, keď im ľudia hovoria: Majster! Vy si však nedajte hovoriť: Majster! lebo jeden je váš Majster a vy všetci ste bratia. A nikomu na zemi nehovorte: Otec! lebo jeden je váš Otec, ten nebeský; a nedávajte si hovoriť: Vodcovia! lebo jeden je váš Vodca, Kristus. A kto z vás je najväčší, nech vám je služobníkom. Kto sa povýši, bude ponížený, a kto sa poníži, bude povýšený.

Beda vám, zákonníci a farizeji-pokrytci, že zatvárate kráľovstvo nebeské pred ľuďmi; sami nevchádzate do neho, a tým, čo by chceli vchádzať, nedovolíte vojsť.

Beda vám, zákonníci a farizeji-pokrytci, že vyžierate domy vdov pod zámienkou dlhých modlitieb; preto prepadnete prísnejšiemu súdu.

Beda vám, zákonníci a farizeji-pokrytci, že obchádzate more i zem, aby ste získali jedného novoverca, a keď sa ním stal, urobíte z neho syna pekla, dvakrát horšieho, ako ste sami.

Beda vám, slepí vodcovia, ktorí hovoríte: Kto by prisahal na chrám, to je nič, ale kto by prisahal na chrámové zlato, to ho viaže. Blázni a slepci, čože je viac: či zlato, a či chrám, ktorý posväcuje to zlato? A zase: Kto by prisahal na oltár, to je nič; ale kto prisahá na dar na ňom, to ho viaže. Blázni a slepci! Čože je viac: či dar, a či oltár, ktorý ten dar posväcuje? Kto teda prisahá na oltár, prisahá naň aj na všetko, čo je na ňom; a kto prisahá na chrám, prisahá naň aj na Toho, kto prebýva v ňom; a kto prisahá na nebo, prisahá na trón Boží aj na Toho, kto sedí na ňom.

Beda vám, zákonníci a farizeji-pokrytci, že dávate desatiny z mäty, kôpru a rasce, ale zanedbávate, čo je závažnejšie v zákone, totiž spravodlivosť, milosrdenstvo a vernosť. Toto ste mali činiť a tamto nezanedbávať. Slepí vodcovia! Preciedzate komára, a prežierate ťavu.

Beda vám, zákonníci a farizeji-pokrytci, že čistíte zovňajšok čaše a misky, ale vnútri sú plné lúpeže a nemiernosti.Ty slepý farizej! Najprv vyčisť vnútro čaše a misky, aby bol čistý aj ich zovňajšok.

Beda vám, zákonníci a farizeji-pokrytci, že sa podobáte obieleným hrobom, ktoré sa zvonku zdajú krásnymi, ale vnútri sú plné umrlčích kostí a všelijakej nečistoty. Tak aj vy navonok zdáte sa ľuďom spravodlivými, ale vnútri ste plní pokrytectva a neprávosti.

Beda vám, zákonníci a farizeji-pokrytci, že prorokom staviate hrobky, spravodlivým ozdobujete náhrobky a hovoríte: Keby sme boli žili za časov svojich otcov, neboli by sme spolu s nimi prelievali krv prorokov. Tak svedčíte sami proti sebe, že ste synovia tých, čo povraždili prorokov. A vy len dovŕšite mieru svojich otcov! Hadi! Vreteničie plemeno! Ako uniknete pekelnému súdu?

Preto, hľa, posielam vám prorokov, múdrych ľudí a zákonníkov; a vy niektorých z nich zamordujete a ukrižujete, iných zbičujete vo svojich synagógach a budete ich prenasledovať z mesta do mesta, a to preto, aby prišla na vás všetka spravodlivá krv vyliata na zemi, od krvi spravodlivého Ábela až po krv Zachariáša, syna Barachjovho, ktorého ste zavraždili medzi chrámom a oltárom.

Veru, hovorím vám: To všetko príde na toto pokolenie. Jeruzalem, Jeruzalem, ktorý vraždíš prorokov a kameňuješ tých, čo boli posielaní k tebe! Koľko ráz som chcel zhromaždiť tvoje deti, ako si sliepka zhromažďuje kuriatka pod krídla, a nechceli ste. Ajhľa, zanecháva sa vám dom váš pustý. Lebo hovorím vám: Neuvidíte ma odteraz až dovtedy, dokiaľ nepoviete: Požehnaný, ktorý prichádza v mene Pánovom!

Znamenia konca

24. kapitola Evanjelia podľa Matúša, verš 4 -28:

4 Ježiš im odpovedal: Hľaďte, aby vás nikto nezviedol! 5 Lebo mnohí prídu v mojom mene a budú hovoriť: Ja som Kristus, - a mnohých zvedú. 6 Počujete o vojnách a zvesti o bojoch; hľaďte, aby ste sa nestrachovali. Lebo to musí byť, ale to ešte nie je koniec. 7 Lebo povstane národ proti národu a kráľovstvo proti kráľovstvu, bude hlad a mor a miestami zemetrasenia. 8 A všetko toto je počiatok bolestí. 9 Vtedy vás budú sužovať, budú vás vraždiť a všetky národy budú vás nenávidieť pre moje meno. 10 A vtedy sa mnohí pohoršia, budú sa navzájom udávať a nenávidieť. 11 Povstane mnoho falošných prorokov a zvedú mnohých. 12 Pretože neprávosť vyvrcholí, ochladne láska mnohých. 13 Ale kto vytrvá až do konca, bude spasený. 14 Toto evanjelium o kráľovstve bude sa zvestovať po celom svete na svedectvo všetkým národom, a potom príde koniec. 15 Preto, keď na mieste svätom uvidíte ohavnosť spustošenia, o ktorom hovoril prorok Daniel, kto čítaš, rozumej! - 16 vtedy tí, čo budú v Judsku, nech utečú vo vrchov; 17 kto bude na dome, nech neschádza do domu, aby si niečo vzal; 18 kto bude na poli, nech sa nevracia, aby si vzal plášť. 19 Beda tehotným ženám a tým, ktoré budú kojiť v tie dni. 20 Modlite sa teda, aby ste nemuseli utekať v zime ani vo sviatočný deň. 21 Lebo vtedy bude veľké súženie, akého nebolo od počiatku sveta až doteraz a ani viac nebude. 22 A keby tie dni neboli skrátené, nikto by sa nezachránil; ale pre vyvolených budú tie dni skrátené. 23 Ak by vám vtedy niekto povedal: Ajhľa, tu je Kristus; alebo: Tam je! - neverte! 24 Lebo povstanú falošní proroci a budú robiť veľké znamenia a zázraky, aby zviedli, ak možno, aj vyvolených. 25 Ajhľa, predpovedal som vám to. 26 Preto, ak by vám povedali: Ajhľa, je na púšti, nevychádzajte! Ajhľa, je v komorách - neverte. 27 Lebo ako blesk vychádza od východu a svieti po západ, tak bude príchod Syna človeka. 28 Lebo kde bude mŕtvola, tam sa zhromaždia aj supy.

Evanjelium podľa Matúša: „Čo vám hovorím potme, hovorte na svetle, a čo počujete len pošepky do ucha, rozhlasujte zo striech“

Do pozornosti katolíckym biskupom dávame v tejto súvislosti aj 10. kapitolu Evanjelia podľa Matúša, ktorá opisuje presne súčasnú situáciu, na ktorú ako hlásatelia Starého a Nového Zákona zabudli:

„Hľa, posielam vás ako ovce medzi vlkov. Buďte teda opatrní ako hady a jednoduchí ako holubice. Majte sa na pozore pred ľuďmi! Budú vás totiž vydávať súdom a budú vás bičovať vo svojich synagógach. Aj pred vladárov a kráľov vás budú pre mňa vodiť, aby ste vydali svedectvo im aj pohanom. Keď vás vydajú súdu, nestarajte sa, čo a ako máte hovoriť. Lebo v tej chvíli vám bude dané, čo máte povedať. Veď to nebudete hovoriť vy, ale Duch vášho Otca bude hovoriť vo vás. Brat vydá na smrť brata a otec dieťa; deti povstanú proti rodičom a usmrtia ich. Všetci vás budú nenávidieť pre moje meno. Kto však vytrvá až do konca, bude spasený. Keď vás budú prenasledovať v jednom meste, utečte do druhého. Amen, hovorím vám, že nepochodíte všetky mestá Izraela, kým nepríde Syn človeka. Učeník nie je nad učiteľa ani sluha nad svojho pána. Stačí, keď je učeník ako jeho učiteľ a sluha ako jeho pán. Keďže Belzebulom nazývali pána domu, o čo skôr potom jeho domácich! Nebojte sa ich teda! Veď nič nie je zahalené, čo sa neodhalí a nič nie je skryté, čo sa nestane známym. Čo vám hovorím potme, hovorte na svetle, a čo počujete len pošepky do ucha, rozhlasujte zo striech. Nebojte sa tých, čo zabíjajú telo, ale dušu nemôžu zabiť. Bojte sa skôr toho, kto môže aj dušu, aj telo zahubiť v pekle. Nepredávajú sa vari dva vrabce za halier? Ale ani jeden z nich nepadne na zem bez vedomia vášho Otca. Vám sú však spočítané aj všetky vlasy na hlave. Nebojte sa teda! Vy ste cennejší ako mnoho vrabcov. Každého, kto mňa vyzná pred ľuďmi, vyznám i ja pred svojím Otcom, ktorý je v nebesiach. Toho však, kto by ma zaprel pred ľuďmi, zapriem aj ja pred svojím Otcom, ktorý je v nebesiach. Nenazdávajte sa, že som prišiel priniesť pokoj na zem. Neprišiel som priniesť pokoj, ale meč. Lebo som prišiel postaviť syna proti otcovi, a dcéru proti matke a nevestu proti svokre a vlastní domáci budú človeku nepriateľmi. Kto miluje otca alebo matku viac ako mňa, nie je ma hoden. A kto miluje syna alebo dcéru viac ako mňa, nie je ma hoden. Kto neberie na seba svoj kríž a nenasleduje ma, nie je ma hoden. Kto nájde svoj život, stratí ho, a kto stratí svoj život pre mňa, nájde ho. Kto vás prijíma, mňa prijíma, a kto mňa prijíma, prijíma toho, ktorý ma poslal.“

Slovenskí biskupi vyzývajú ľudí pichať si do seba experimentálne vakcíny, na ktorých farmafirmy zarábajú miliardy a zdôrazňujú starostlivosť o blížneho

Slovenskí katolícki biskupi vyzývajú ľudí k očkovaniu, uviedli to vo svojom vyhlásení zameranom na podporu vakcinácie. Zdôrazňujú v ňom aj kresťanskú starostlivosť o blížneho. Biskupi uviedli, že sledujeme rastúce počty nakazených a zomierajúcich na ochorenie COVID-19 a zároveň rastúci počet vyčerpaných lekárov a zdravotníkov, z čoho hrozí bezprostredný kolaps nemocníc.

"Sme presvedčení, že práve očkovanie je veľká pomoc pre zastavenie pandémie a pre záchranu tisícov ľudských životov. Zaočkovaním chránime nielen seba, ale aj druhých," povedali biskupi.

"Tak ako to vyjadril Svätý Otec - zaočkovať sa je prejavom lásky voči blížnemu. Kto pochybuje, nech sa rozhodne práve preto, že kresťanským povolaním je starať sa nielen o seba, ale aj o blížnych a pomáhať im na ceste života. Naberme odvahu a spravme tento krok z lásky k druhým, k slabším, k ohrozeným," tvrdia biskupi.

Naliehajú na kňazov, aby šírili správnu osvetu, aby nabádali v prospech očkovania a zároveň dodržiavali hygienické pravidlá.

"To je v čase šíriacej sa choroby konkrétnym a zrelým prejavom našej viery v Boha, ktorý nám zveril svet i blížnych do opatery. A to je aj skutočným prejavom nášho uvedomelého, konzistentného postoja za život," uviedli vo vyhlásení biskupi.

Arcibiskup Viganò: „Vakcíny z fetálneho tkaniva sú skrz farmafirmy ľudskou obetou nevinných obetí na oltár Satanovi!“

Arcibiskup Carlo Maria Viganò v predhovore ku knihe o probléme koronavírusových vakcín odsudzuje satanskú povahu vakcín, ktoré pri výrobe a testovaní využívajú tkanivo potratených detí. Pre tohto talianskeho preláta je vakcína nástrojom globalistickej ideológie, ktorá je "antiľudská, protináboženská a antikristická".

Podľa Vigana boli "potraty navrhnuté satanistami ako skutočný a vhodný náboženský obrad", pričom v tomto satanskom svetonázore sa človek prostredníctvom potratom-skazenej vakcíny stáva členom satanskej anticirkvi. Podľa Vigana si Satan nárokuje, že "skrz farmaceutické spoločnosti, ktoré používajú fetálne tkanivá z potratov na výrobu tzv. vakcín, ktoré sú v delíriu Covid-19 prezentované ako sviatosť spásy, sa človek začleňuje do ‘mystického tela‘ Satana, globalistickej anticirkvi."

Viac v článku TU.

Vakcinácia a korona-opatrenia ako súčasť Plandémie

Podľa mnohých nezávislých vedcov, lekárov, novinárov, politikov, analytikov a ďalších expertov stoja za súčasnou agresívnou vakcinačnou kampaňou farmaceutické firmy a osoby z prostredia medzinárodných organizácii prepojené na globálny kriminálny Syndikát stojaceho v pozadí tejto plánovanej korona-hystérie nazývanej ako Plandémia.

Viac o problematike a súvislostiach sa dozviete v zaujímavom dokumentárnom filme TU, ktorý do značnej miery približuje a objasňuje kontext celej situácie.

Rovnako odporúčame pozrieť si aj veľmi dôležitú debatu za účasti odborníka na patentové právo Dr. Davida Martina a nemeckého právnika Dr. Reinera Fuellmicha TU. Prepis debaty TU. Témou je patentovanie prirodzene vyskytujúcej sa látky v rámci génovej sekvencie toho, čo sa neskôr stalo známe pod označením SARS-CoV-2, patent na jeho detekciu (RT-PCR), ako aj patenty na antivirálne prostriedky liečiace koronavírus. Šokujúci na tejto záležitosti je fakt, že patent na liečbu bol podaný 3 dni po tom, ako americké Centrum pre kontrolu a prevenciu chorôb (CDC) podalo patent na SARS koronavírus. Patent zo dňa 28. 4. 2003, číslo 7151163, ktorý bol vydaný firme Sequoia Pharmaceuticals, má ďalší problém: bol vydaný a publikovaný pred tým, než CDC patent na koronavírus bol povolený. Takže pravdepodobnosť, že informácie mohli byť získané akýmikoľvek prostriedkami inými ako internými informáciami medzi týmito stranami, je nulová. Nie je fyzické možné patentovať vec, ktorá lieči niečo, čo predtým nebolo publikované, pretože CDC zaplatilo, aby to zostalo utajené. V tomto prípade je namieste definícia kriminálneho sprisahania, vydierania a tajnej dohody, na čo sú uvedené dôkazy. Informácie sú tak závažného charakteru, že v celom prípade ide o organizovaný zločin na základe porušenie amerického zákona proti racketeeringu a organizovanému zločinu s názvom RICO.

O dopredu plánovanej pandémii hovorí Dr. Martin aj vo videodokumente TU.

Zhrnutie problematiky súčasnej situácie si môžete vypočuť TU - v špeciálnej časti relácie na rádiu InfoVojna "Boj o planétu a mysle ľudí" pod názvom „Covid-19(84) & Plandémia v réžii globálneho kriminálneho Syndikátu a jeho poskokov“.

Pozrite si tiež rozhovor TU - s informátorkou z WHO Dr. Astrid Stuckleberger, ktorá tvrdí, že pandémia je medzinárodne organizovaný zločin proti ľuďom za podpory vlád a médií.

V tejto záležitosti právnici z celého sveta chystajú žaloby na Medzinárodný trestný súd v Haagu a avizujú procesy so zodpovednými pohlavármi, ktoré sa označujú ako Norimberské procesy 2.

Bývalá zástupkyňa Slovenska pred Európskym súdom pre ľudské práva JUDr. Marica Pirošíková koncom augusta informovala, že Medzinárodný trestný súd (ICC) v Haagu prijal v tejto záležitosti sťažnosť slovenských právnikov vo veci zločinov proti ľudskosti a vojnových zločinov. Podnet sa týka masového testovania a aplikovania experimentálnych vakcín proti Covid-19, čo zodpovedá porušeniu Dohovoru o zákaze biologických zbraní, ktorého je Slovensko signatárom. Viac v článku TU.

Spoločné podanie Slovákov a ďalších krajín na Medzinárodný trestný súd v Haagu vo veci zločinov proti ľudskosti a vojnových zločinov ohľadne testovania a aplikovania experimentálnych Covid-19 vakcín podporili preživšie obete holokaustu. Viac v článku TU.

Petíciu na podporu urýchleného rozhodnutia Medzinárodného trestného súdu v Haagu vo veci zločinov proti ľudskosti a vojnových zločinov ohľadne testovania a aplikovania experimentálnych Covid-19 vakcín môžete podpísať TU.

Ochotu pridať sa k podaniu prejavuje stále viac krajín. K žalobe sa 29. septembra pridali aj dve české senátorky. Viac v článku TU.

Zástupcovia tých, čo prežili holokaust doručili list Európskej liekovej agentúre o výzve okamžite zastaviť pichanie covid injekcií ľuďom. Viac v článku TU.

VIDEO: Dr. Fleming o zločinoch proti ľudskosti a o podaní na súd v Haagu vo veci vakcinácie a vynucovania očkovania: „Sudcovia v nacistickom Nemecku si mysleli, že sú imúnni voči trestnému stíhaniu a že nebudú niesť zodpovednosť. Mýlili sa. Sudcovia, ktorí rozhodujú dnes, budú niesť zodpovednosť!“. Viac v článku TU.

VIDEO: Dr. Fleming – Medzinárodný trestný súd a potenciálne stíhania vo veci Covid-19 za vojnové zločiny za pomoci biologických zbraní. Viac v článku TU.

Ľudia môžu podať trestné oznámenie na pedagógov nútiacich deti nosiť v škole rúška. Viac v článku TU.

Ak sa tieto zločiny preukážu na súdnom procese, tak tzv. vedci, epidemiológovia, infektológovia, mnohí predstavitelia medzinárodných organizácií, zdravotníckych organizácii, príslušníci polície a sudcovia konajúci v rozpore s ľudskými a občianskymi právami, ako aj politici z celého sveta (slovenských nevynímajúc) budú za svoju agresívnu segregačnú očkovaciu kampaň (v réžii farmaceutických firiem a osôb spojených s globálnou zločineckou skupinou) a za nimi navrhované a odsúhlasené tzv. epidemiologické opatrenia (zasahujúce do ľudských a občianskych práv) čeliť vážnym obvineniam zločinov proti ľudskosti, trestných činov apartheidu v súčinnosti so spolčovaním sa s organizovaným zločinom operujúcim v celosvetovom meradle.

Vakcinácia proti koronavírusu a porušenie Hippokratovej prísahy

Advokát JUDr. Peter Weis vzhľadom na množstvo vedľajších účinkov po podaní očkovacej látky proti koronavírusu pripomína lekárom ich súbor etických pravidiel, ktorým sa majú počas výkonu svojho povolania riadiť:

Všetci lekári, ktorí sa pokúsia vpraviť pacientovi látku, ktorý sa nazýva v mainstreame vakcínou proti kovidu, môžu porušiť Hippokratovu prísahu. Už dnes je pomerne známa početnosť vážnych vedľajších účinkov týchto látok vrátane smrti.

Vpravením tejto látky do tela pacienta môže preto dôjsť k porušeniu nasledovných častí prísahy:

a) Spôsob svojho života zasvätím podľa vlastných síl a svedomia úžitku chorých a budem ich ochraňovať pred každou krivdou a bezprávím.

b) Ani prosbami sa nedám prinútiť na podanie smrtiaceho lieku, ani sám nikdy na to nedám podnet.

c) Nijakej žene nepodám prostriedok na vyhnanie plodu.

Prísahu a zodpovednosť lekára nemožno obmedziť žiadnym vyhlásením, žiadnym naoko informovaným súhlasom ani zmluvným vzťahom s pacientom.

Očkovacie centrá dnes z hľadiska zodpovednosti fungujú na princípe rozpustenej zodpovednosti medzi viacero naoko nezávislých článkov tak, aby sa žiaden z článkov spolupracujúcich na príprave a podaní látky nemusel cítiť priamo zodpovedný. Možná paralela by mohla byť napríklad takáto. Pri poprave čatou strelcov mal vždy jeden strelec z psychologických dôvodov založený slepý náboj. V ambulancii to však bude iné. A pôjde o deti. Právnici, pripravte sa, v hre sú licencie lekárov, ktorí sa spreneveria svojmu poslaniu a povolaniu.

Celý text prísahy:

„Prisahám pri Apolónovi, bohovi lekárstva, pri Asklépiovi, Hygiei a Panakei aj pri všetkých bohoch a bohyniach a dovolávam sa ich svedectva, že túto prísahu a tieto záväzky budem podľa svojich síl a svedomia poriadne dodržiavať:

Svojho učiteľa v tomto umení si budem rovnako ctiť ako vlastných rodičov a vďačne mu ponúknem všetko potrebné, ak si to vyžiada nutnosť. Jeho potomkov budem pokladať za vlastných bratov a keď sa budú chcieť vyučiť tomuto umeniu, vzdelám ich bez nárokov na odmenu aj akékoľvek záväzky. Svojim synom aj deťom svojho učiteľa aj žiakom, ktorí sa slávnostne zaviazali lekárskou prísahou, umožním, aby sa zúčastňovali na výučbe aj na prednáškach aj na celej vede. Nikomu však inému. Spôsob svojho života zasvätím podľa vlastných síl a svedomia úžitku chorých a budem ich ochraňovať pred každou krivdou a bezprávím. Ani prosbami sa nedám prinútiť na podanie smrtiaceho lieku, ani sám nikdy na to nedám podnet. Nijakej žene nepodám prostriedok na vyhnanie plodu.[1] Svoj život a svoje umenie vždy budem chrániť v čistote a udržím ich bez akejkoľvek viny. Sám neuskutočním rez u nijakého chorého, ktorého trápia kamene, ale odovzdám ho do rúk mužom skúseným v tomto odbore. Nech vkročím do akéhokoľvek domu, vojdem tam len s úsilím pomôcť chorým a budem sa vyhýbať každému podozreniu z bezprávia alebo hocijakého ublíženia. Zrieknem sa túžby po zmyslových pôžitkoch či so ženami či s mužmi, či so slobodnými či otrokmi. Keď pri svojej lekárskej praxi zbadám alebo vypočujem niečo, čo by malo zostať tajomstvom, o súkromnom živote ľudí všetko zamlčím a ako tajomstvo uchovám.[1]

Ak budem túto prísahu dodržiavať a poriadne spĺňať, nech sa mi dožičí žiť navždy šťastne, nech sa dožijem úcty všetkých ľudí a nech sa radujem z plodov svojho umenia. Ak ju však poruším či poškvrním, nech sa mi stane pravý opak.“

Norimberský kódex

Lekári a odborníci, ktorí nedostávajú mediálny priestor v korporátnych informačných prostriedkoch (spolupracujúcich s vládami, medzinárodnými inštitúciami a farmaceutickými koncernami na vakcinačnej propagande) v súvislosti s očkovaním hovoria o experimentálnych vakcínach, varujú pred zdravotnými rizikami a poukazujú pri tom na Norimberský kódex. Ten predstavuje súbor zásad medicínskej etiky pre experimenty na ľuďoch. Okrem iného sa v ňom píše, že „Dobrovoľný súhlas ľudskej osoby je absolútne nevyhnutný. To znamená, že dotknutá osoba musí byť právne spôsobilá dať súhlas. Musí byť v postavení, v ktorom má moc vykonávať slobodné rozhodnutia, a to bez ovplyvňovania akýmkoľvek násilím, podvodom, klamstvom/zavádzaním, hrozbami, preháňaním, či inou skrytou/záludnou podobou obmedzovania alebo donucovania.“

Norimberský kódex vznikol ako dôsledok súdu s vojnovými zločincami na norimberskom súde po skončení druhej svetovej vojny, vrátane neslávne známeho nemeckého nacistického lekára Josefa Mengeleho, príslušníka Waffen-SS a člena Hitlerovej NSDAP, ktorý počas druhej svetovej vojny bol jedným z kľúčových vedcov vykonávajúcich na väzňoch v koncentračnom tábore Osvienčim sadistické a nehumánne experimenty.

DOKUMENT: Vyhlásenie lekára o zodpovednosti za prípadné ochorenie súvisiaceho s podaním experimentálnej látky proti Covid-19

Advokátska kancelária Weis & Partners poskytla občanom rozhodnutým dať sa zaočkovať proti Covid-19 dokument pre svojho lekára, ktorý podpisom potvrdí vedomosť o podaní experimentálnej látky.

Ak by mal niekto zapnutú TV tak dlho, že by sa predsa len očkovať chcel, pre účely prípadných súdnych konaní voči lekárovi, ktorý mu „vakcínu“ podal, odporúčame nechať podpísať napríklad formulár, ktorý je uvedený v prílohe.

Jeho bezdôvodné nepodpísanie lekárom naznačuje, že ani lekár „látke“ nedôveruje a nevystaví sa riziku prípadných budúcich právnych konaní.

Formulár si môžete stiahnuť TU.

Zdroj: hnonline.sk / InfoVojna

Zobraziť ďalšie

Zaujíma nás Váš názor:

Tipy a rady


 

Zaujímavosti